Pózok análra

Mélyfogás

A nõ ereszkedjen négykézlábra (mintha a szokványos kutyapózban várná a behatolást), a férfi térdeljen mögé, emelje meg partnere csípõjét, a nõ tekerje lábait a férfi feneke köré, és óvatosan hatoljon a nõ testébe. A póz némi egyensúlyérzéket és erõs karizmokat kíván, a technikát pedig érdemes lassú és mély behatolásokkal végezni.

forrás: [origo]

Terpeszben

A nõ feküdjön hasra, lábait nyújtsa ki és zárja össze, a férfi óvatosan feküdjön rá úgy, hogy lábait terpeszben kinyújtja, kezeivel megtámasztja magát, és így merüljön óvatosan a nõ testébe. Ebben a pózban szintén figyeljünk a lassú és mély mozdulatokra.

Mélykényeztetés

A pózban a nõ ismét hason fekszik, lábai ezúttal terpszeben és behajlítva (vagyis a talpak a plafon felé néznek). A férfi térdeljen a nõ lábai közé, térdeit zárja össze, és ebben a helyzetben hatoljon a nõ testébe. Ha jó erõben vagyunk, megemelhetjük partnerünk csípõjét, így változtatva a behatolási szögön.

Székestül

A nõ térdeljen a fotelra úgy, hogy könyökével a háttámlát támasztja, a férfi lépjen a nõ mögé, bal kezével emelje fel a partner bal lábát, húzza azt a csípõjére, és ebben a pózban keresse meg a popsit.

Tükör elõtt

A nõ álljon szembe a tükörrel, kicsit hajoljon elõre, kezeivel támassza meg magát a falon, álljon kicsit terpeszben, a férfi lépjen mögé, markolja meg a nõ popsiját, és ebben a pózban hatoljon testébe. A tükör lényege abban rejlik, hogy a pár láthatja egymás kéjtorzított arcát.

forrás: [origo]

Oldalról

A nõ feküdjön az oldalára, támaszkodjon a könyökére, hajlítsa be felsõ lábát, és húzza fel a melléig. A férfi támaszkodjon a nõ fölé úgy, hogy kezei a nõ két oldalán helyezkednek el, lábai kinyújtva, törzse pedig egyenes. Ha ebben a felállásban nem találjuk meg a kényelmes behatolási szöget, ereszkedjünk térdre, egyik lábunkat emeljük fel, és így keressük meg az ideális szöget.

Akármelyik póz mellett is döntünk, a higiéniáról ne feledkezzünk meg, illetve véletlenül se fogjunk hozzá a mélymerüléshez síkosító nélkül, elsõ anális tapasztalatszerzés során pedig semmiképp ne a középhaladó pózokkal indítsunk.


[origo]