Csorog, csepeg, spriccel (18+)

Már Arisztotelész is említést tett a nõi hüvely robbanásáról, amit már akkoriban az illata és állaga révén megkülönböztettek a vizelettõl. A klasszikus irodalom ugyancsak ír a nõi ejakulációról, de a mûvészi írás nem ad pontos leírást, csak sejteni enged. A nõi ejakuláció és a nõi nemi szerv elsõ modern leírása (XVII. sz.) Regnier De Graaf fizikus nevéhez fûzõdik. De Graaf nõi prosztatának nevezte a váladékot termelõ mirigyet, és az orvosi irodalomban közel kétszáz éven át az õ elmélete számított hivatalosnak. Dr. Alexander Skene amerikai nõgyógyász 1880-ban a húgycsövet övezõ újabb mirigyekrõl és vezetékekrõl írt. A szakirodalom azóta már skene-i mirigy néven említi a szóban forgó mirigyet.

forrás: [origo]

Samuel Berkow urológus 1953-ban fedezte fel, hogy a mirigy stimuláció hatására erekciós állapotba kerül, és feltételezései szerint az erekció arra szolgált, hogy szabályozza a vizelést. A mirigy szexuális aktusban betöltött szerepérõl Ernst Gräfenberg tett említést 1950-ben. Szerinte a váladék nem a hüvelybõl, hanem a húgycsövön át távozik, de nem tartalmazza a vizelet összetevõit. A szexuális izgalom hatására kialakuló hüvelynedv sem azonos a mirigy által termelt váladékkal, az ugyanis a közösülés során a síkosításban tölt be fontos szerepet, míg az ejakulátum csak az orgazmuskor csapódik ki.

Tudományosan tehát mára nagyrészt bizonyítottnak tûnik, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nõk is ejakulálnak, és az orgazmus során speciális váladék távozik a hüvelybõl (ami nem azonos a szeretkezés során végig termelt hüvelyi nedvességgel). Sok esetben ez egyenesen spriccel, de legtöbbször csak túlzott nedvesedés, illetve cseppek formájában jelentkezik az örömanyag. A mennyiség minden nõ esetében más és más. A kéjanyagot a húgycsõ jobb és bal oldalán található mirigyek termelik, melyek a hüvely elülsõ falán találhatók, és mûködésük  a G-pont izgatásakor indul be. Ekkor a mirigyek váladékkal telnek meg, ami aztán az orgazmus során kicsapódik. Természetesen a férfiakkal ellentétben, a nõi testnedv nem tartalamz spermiumot. A váladék minõsége, állaga szintén egyéntõl függ: lehet tejszerû vagy világossárga, és az illata is mindig más és más.

A nõi ejakuláció a megfelelõ technika és egy segítõkész partner birtokában elsajátítható. Ejakuláció elõtt nagyon sokan vizelési kényszert éreznek, hiszen a G-pont közvetlenül a húgycsõ mellett helyezkedik el. Sõt mi több, magáról a kicsapódó váladékról sokan azt feltételezik, hogy az maga a vizelet, és szégyenükben nem merik átadni magukat a testi örömöknek. A valóságban azonban az ejakuláció során majdnemhogy lehetetlen bepisilni, hiszen az orgazmus hatására az izmok olyan erõsen összehúzódnak, hogy szinte teljesen elzárják a húgyhólyagot.

A spriccelés kiharcolásának legegyszerûbb módja, ha elsajátítjuk a megfelelõ ujjtechnikát. Lényeges, hogy a kezek tiszták, a körmök pedig rövidek legyenek, és annyi idõt szánjunk a kényeztetésre, amennyit csak lehet. Nagy általánosságban minimum fél óra szükséges az ejakuláció eléréséhez, de minél tovább tart a nõ izgatása, annál nagyobb mennyiségben halmozódik fel a mirigyekben a váladék. A nõ vegyen fel kényelmes pozíciót, majd síkosított ujjakkkal finoman próbáljuk meg kitapogatni a hüvely elülsõ falán található G-pontot. A csodapont kitapintása akkor lesz lehetséges, ha a nõ megfelelõ izgalmi állapotba kerül. Ennek elérése érdekében, miközben ujjunkkal a felderítõ hadmûveletet végezzük, nyelvünkkel vagy hüvelykujjunkkal finoman izgassuk a csiklót.


További tippek, pozitúrák

A legtöbb nõ csakis a csikló izgatása révén izgul fel és tud eljutni az orgazmus állapotába, így semmiképp ne hagyjuk ki a játékból a klitoriszt. Mihelyt nedves lesz a hüvely fala, egy ujj helyett kettõt helyezzünk fel a vaginába úgy, hogy a tenyér felfelé nézzen, és pár centire a hüvely nyílásától hamarosan kitapintható lesz a G-pont. Határozott mozdulattal nyomogassuk ezt a pontot - miközben a csiklót is masszírozzuk -, és ne lepõdjünk meg, inkább örüljünk, ha a stimulálás hatására a G-pont egyre nagyobb és egyre keményebb lesz.

forrás: [origo]

Mielõtt a nõ elérné az orgazmust, erõs vizelési kényszer tör rá, ám az eksztázis végett lazítania kell, és fel kell oldania magában a vizelet visszatartásakor fellépõ automatikus reakciót. A vizelet visszatartásáért felelõs izmokat úgy kell elengedi, mint ahogy azt vizeléskor tesszük. A technika nehézsége pont abban rejlik, hogy ezeknek az izmoknak a mûködését leküzdjük. Amennyiben ez sikerül, nagy mennyiségû kéjnedv távozik a vaginából, és különlegesen mély orgazmusban lesz része a nõnek .

Természetesen az ejakuláció elérése megannyi gyakorlást és kísérletezést igényel. Ki kell tapasztalni a megfelelõ pózt és a tökéletes technikát ahhoz, hogy kedvesünk elmenjen. Mindegy, hogy a nõ elõször magányosan vagy partnerével együtt áll neki a keresésnek, az egyik legsikeresebb pozitúra, ha hasra fekszik és egy párnát helyez a csípõje alá. A párna segítségével olyan szerencsés szögben történhet meg a behatolás, hogy a G-pontot útjába ejti a partner ujja, egy vibrátor vagy a hímvesszõ. A kísérletezgetés fázisában ajánlatos síkosítót használni.

Ha a nõ egyedül kísérletezik, ebben a pózban, míg ujjaival a hüvely falán keresgeti a csodapontot, másik kezével a has alsó tájékán apró nyomásokat gyakorolva érezheti a "benti" keresgélést. Pár centire a hüvely nyílásától hajlítsuk be az ujjunkat, és finoman nyomjuk meg a hüvely elülsõ falát. Ha sikerül nagyjából kitapintani a pontot, az érzés egy kicsit furcsa lesz, hiszen még nem feltétlenül vagyunk hozzászokva a pont érintéséhez. Elsõ próbálkozás alkalmával ne reméljünk azonnal orgazmust, de mindenképp barátkozzunk meg a különleges érzéssel, hogy egyre ismerõsebb és természetesebb legyen.

Nagyon sok örömmel jár együtt, ha a partner segítségével keressük meg a G-pontot. Izgató érzés a férfi számára, hogy a nõ testében kutathat és részese lehet az élménynek. Ne szégyelljük hát megkérni partnerünket, hogy legyen a segítségünkre. Feküdjünk hason, párnával a csípõ alatt, vagy háton, széttárt lábakkal. Elõször mutassuk meg neki, hogy körülbelül hol keresgéljen, majd engedjük át neki a terepet. Nagy izgalmat jelent a férfi számára látni a nõ arcán, hogy felfedezõútja során milyen érzéseket vált ki partnerébõl. Az apró nyögdécselés és a gyorsuló lélegzet minden bizonnyal õt is hamar felizgatja.

Ha sikerült ujjal kitapintani a G-pont helyét, következõ alkalommal az ujj már a hímvesszõvel helyettesíthetõ. A legszerencsésebb, ha hátulról történik meg a behatolás, ugyanis a hímvesszõ ebben a helyzetben könyedén nekiütközhet a hüvely elülsõ falának. Másik közkedvelt pozítúra, ha szemtõl szembe helyezkedik el a pár egymásnak, a nõ tekerje a férfi csipõje köré az egyik lábát, és így húzza magához a férfit, miközben a hímvesszõ ki-be csúszik. Ebben a helyzetben a G-pont szintén izgathatóvá válik.


[origo]