Szexpolip (18+)

A világ minden tájáról érkeztek versenytervek, volt, aki már prototípust is küldött, de a legtöbben tervekkel neveztek. A döntõbe jutott tíz segédeszköz mindegyike ígéretes, némely darabok fejlett fantáziavilágot tükröznek.

A Babeland oldalán megtekinthetõk és megismerhetõk a darabok, személyes kedvencünk az Octopussy (Octopunci), ami azzá válik, amivé csak akarod, hisz kapásból nyolc karja van. Szilikoncsápjai eltérõen kiképzett dildócskák, mik egymásba tekeredhetnek, vibrálhatnak, pulzálhatnak, rezeghetnek. Természetesen a telhetetleneknek ajánlják, akik mindig is arra vágytak, hogy sok kéz matasson rajtuk egyszerre.

forrás: [origo]

A G-pont stimulálók még mindig tartják magukat az élvonalban, és úgy tûnik a nyulak egy életre beírták magukat a szexjátékok történetébe, így a szaporodó polipok is csak trónratörõk lehetnek.

Feltûnõ továbbá az is, hogy a segédeszközök lassan átszivárognak a hétköznapi élet nyíltan vállalt színterére is, a vibráló gyûrû, amit használaton kívül ujjunkon hordhatunk, már nem az elsõ darab, ami egyértelmûen felhívja a figyelmet az alany szexualitására. A gyûrû mellett karkötõt is találunk, ami a stimuláló funkció mellett természetesen USB porttal is rendelkezik.

Külön öröm, hogy a James Bond életérzésûek mellett a programozókra is gondoltak, mi lehtne kézenfekvõbb gyors kielégülésükre, mint egy mosható, recékkel ellátott szilikonbillentyûzet?

 


[origo]