Maratoni masztiparti (18+)

Az ötlet apropója Dr. Joycelyn Elders elbocsátása volt, akit azért számûztek, mert kijelentette, a maszturbáció része kell, hogy legyen a fiatalok szexuális oktatásának. A mozgalom célja kezdettõl fogva az, hogy fölhívja a figyelmet az önkielégítés természetességére, fontosságára, mert egészséges, biztonságos, örömteli, és segít közelebb kerülni saját testünkhöz, segít jobban megismerni, hogy reagálunk a különbözõ szexuális ingerekre.

Akármilyen szexuális beállítottságúak is vagyunk, a maszturbáció jelen van életünkben, még akkor is, ha csak kevesen mernek róla beszélni. Tudjuk, milyen tévhitek és üldözések áldozata volt évszázadokon keresztül, minden eszközzel igyekeztek azt egészségtelennek, veszélyesnek és nemkívánatosnak bélyegezni, minek utóhatása még ma is érzõdik, sokakban rejtett félelem, szorongás lappanghat a témával kapcsolatban.

Az önöröm ünneplése a mozgalom szerint elvileg egy hónapig tart, de csúcsa mindig május utolsó vasárnapjára esik, így idén 27-ére. A mozgalom még Hírességek Csarnokával is rendelkezik, ide gyûjtik azokat az embereket, cégeket, klubokat filmszerepeket, amik nagyban hozzájárultak, hogy a maszturbáció társadalmilag elfogadott és tévhitektõl mentes szabad cselekvéssé válhasson, amit nem szégyen gyakorolni, és nem szégyen kibeszélni.

A csarnok tagjai többek között Howard Stern, Kevin Spacey (Amerikai Szépség), Ally Mc Beal, Madonna, The Body Shop. Ez utóbbi cég hírnevét a világban elsõsorban állatkísérletektõl és kemikáliáktól mentes kozmetikumaival szerezte, a masztimozgalom azonban a "Használj óvszert, vagy maszturbálj!" szlogenért fogadta szeretett csarnokába.

A maszturbáció világnapján megrendezett esemény, a Masturbate-A-Thon lényege, hogy a vállalkozó kedvûek szigorú szabályok mentén együtt maszturbálnak, jelezve ezzel, hogy bár magányosan végzett tevékenység ez, azért mindenkit összeköt valahol. A helyszínen megfelelõ mennyiségû síkosító, papírtörlõ, óvszer és frissítõ áll rendelkezésre, óránként öt perc szünet is jár a nevezõknek. A szexuális játékszerekrõl, kellékekrõl mindenki maga gondoskodik.

Az esemény a népszerû Walk-A-Thon-hoz hasonlóan mûködik, azaz a résztvevõk, nevezõk teljesítménye alapján zajlik a szponzoráció, mivel a jótékonykodás is fontos szerepet játszik ezen a napon. Az egyikben a megtett kilométerek száma, a másikban az átmaszturbált percek számítanak, esetünkben minden egyes masztizással töltött perc pénzt jelent, amit a nevezõ által hozott szponzor biztosít. A befolyt összegbõl egy szexuális kultúrát oktató és azt kutató központ, a Center for Sex & Culture részesül.


Szponzorált orgazmus

A Nemzetközi Maszturbációs Nap össznépi rendezvénye a következõképp zajlik: az interneten letölthetõ nevezési formula kitöltésével és szponzorok felkutatásával kezdõdik minden. Tehát, ha részt akarsz venni az eseményen mint nevezõ, olyan embereket kell szerezned, akik szponzorálnak téged, azaz minden egyes versenyben töltött percedért fizetnek. Ha nem találsz olyat, aki hinne benned, magadat is szponzorálhatod. Az elõre összegyûjtött zálogösszeget és a nevezési formát elküldöd a szervezõknek, és melegíthetsz is.

A helyszínen aláírod a versenyszabályokat, kényelmesen berendezkedsz, majd vezényszóra lelkes masztizásba kezdesz. Komoly szabályoknak kell megfelelned, az öt perces pihenõ nem számít bele a végsõ idõdbe, senkit semmilyen körülmények között nem érinthetsz meg, még az orgazmus színlelését is büntetik, mivel azért vagy ott, hogy magadnak szerezz örömet.

forrás: [origo]

A Masturbate-A-Thon logója

A versenyt felügyelõ megfigyelõk rajtad tartják a szemüket, ügyelnek rá, hogy a nemi szervek mindig látszódjanak, hogy aktivitásod ne lankadjon, hogy ne színlelj (az elsõ rajtakapott kamu orgazmusért tizenöt perc, a másodikért harminc perc büntetés jár, a harmadiknál kizárnak a versenybõl), sõt, még azt is jegyzik, mikor hagytad el a posztodat és mikor tértél vissza. A szigor azonban csak látszólagos, nincsenek bírák, az eredmények nagyjából lelkiismereti, õszinteségi alapon dõlnek el.

A helyszínre idén elõször korlátozott számban voyeuröket, azaz leskelõdöket is beengednek ötven dollár fejében, akik masztizni nem, de nézni annál inkább szeretnének. Õket is be lehet fûzni a szponzor szerepére. A terület több, elkülönített részere osztott, van nõi, férfi, voyeur és szervezõi részleg, innen készülnek a webkamerás felvételek is. Fotózni kizárólag nekik szabad, a lesifotósok kiszûrésére külön ügyelnek.

A sok szabály ellenére ne feledjük, az eseményen mindenféle-fajta ember megfordul, akiket a maszturbáció szeretete és nyílt vállalása hoz össze, így a hangulat felszabadult és mindenképpen intim, beszélgetni, ismerkedni lehet, ha még bírod szuflával... A napot természetesen egyéb módon is szentelheted az önkielégítésnek, akár otthon egyedül, akár otthon a pároddal, de nem egymást tapizva, akár webkamerán keresztül a helyszínre kapcsolódva, akár spermabankba látogatva (ezt a szervezõk egyenesen ajánlják), így extra haszonra is szert tehetsz.


[origo]