Kiberkufirc (18+)

Ha lusta vagy kimenni a terepre, de már popeye-esre gyúrtad alkarodat a marokszerelemben, csábító alternatívát kínál néhány internetes portál, amelyeken könnyen ismerkedhetsz. Szerelem, szex vagy ki tudja, még mi lehet belõle. De a szájberismerõsök erõs változásokon mennek keresztül 3D-ben...

forrás: [origo]

Csináld magad
Dani úgy gondolta, nem stresszeli magát a csajok leszólítgatásával a bulikban, mert az esetleges visszautasítás rombolná a szórakozás élményét. Így inkább rárepült a nagyobb eredményességgel kecsegtetõ netes ismerkedésre. Ahogy azt kell, díjmentesen beregisztrált egy ismert magyar oldalra. Lányokból nem volt hiány, majd miután kitöltötte a "cigizel vagy cigiztetsz" virtuális kérdõívet, várt. De miután napokon keresztül egyetlen megkeresést sem kapott, elkezdett maga kattogtatni a lányokra. A legszebb fotósorozattal rendelkezõ csajszikat tette meg tétre, helyre, befutóra. Néhány nap alatt vissza is írtak neki páran, és személyes találkozást akartak.

Három nyílás
Dani mámoros állapotba került. A kedves, szolid lánykákat félrepakolva mindjárt egy Samantha Fox-imitátorral próbált idõpontot egyeztetni. A gigantikus mellû csaj Zsani mûvésznéven futott, és hamarosan már a harmadik menetet is lezavarta vele - fejben. Így aztán elkerülte a figyelmét az az apró tény, hogy a profi fotók nem egy átlagos újpesti lány legfõbb jellemzõi ebben a mûfajban... Arról nem is beszélve, hogy a képeken nemcsak a csajszi rendelkezett három "bemeneti" nyílással, hanem a konnektorok is, ez pedig nem kifejezetten magyar szabvány. Mármint a konnektor... Ezeket a fotókat úgy lopták le valami külföldi szexoldalról, mint Mercikrõl a krómcsillagot. Dani azonban beindult. Miután megtudta, hogy a Zsani édesszájú, még egy doboz belga pralinéval is készült. No, meg egy szekérderéknyi kondommal. Annyira be volt indulva, mint sivatagban a légiósok egy hónap kiképzést követõen a tevére. Így csak húszpercnyi várakozás után tûnt fel neki elõször, hogy a lány helyszínválasztása nem vall a legkifinomultabb ízlésre. Egy lepukkant metróállomáson találta magát. Akkor csapott be a mennykõ, mikor alacsony, molett, barna, kissé zsíros hajú lány lépett oda mellé sugárzó arccal. "Helló! Zsani vagyok. Dani?"

Sokkoló
Dani hirtelen lefagyott, mint a számítógép, és a látványtól esélye sem volt a restartra. Pedig kellett valami tennie, mert a "látvány" egyre csak közeledett. A srác köpni-nyelni nem tudott a sokktól, hisz a csaj mellett Shrekné is esélyesnek bizonyult volna a világszépe-választáson. Zöldre váltott arccal próbálta magyarázni, hogy õ nem várt itt senkit, csak épp itt ácsorog egy doboz bonbonnal a kezében. Szabályos szökési tervet kellett rögtönöznie, mert a csaj karon ragadta, és vitte volna, ki tudja, miféle végzet felé. Õ azonnal kibújt a karból, és menekülõre fogta, nehogy Zsani magával ragadja, és a pokol kénköves bugyrában örökre kebelére ölelje. Otthon még a szomszéd szemüveges, fogszabályzós lányát is szépségesnek látta. Azonnal törölte magát az alkalmi partnerek ismerkedõs honlapjáról. Azóta újra bankárbulikba jár, és szóban, személyesen próbál vadászni. Inkább ezer felsülés, mint egy aktus Zsanival...


Nehéz kenyér
Nem mindenki ússza meg ilyen könnyen. Csaba ügyvédjelölt. Õ is regisztrált egy hasonló honlapon, ahol kedvére írogathatott a fényképeken láthatólag dögös csajoknak. Az elsõ randiból nem lett semmi, mert a lány, mint írta, nem tudta elviselni, ha a haját simogatják... De emberünk nem keseredett el. Ugyan már a cerkáját jegelnie kellett, amikor egy olyan oldalon regisztrált, ahol mintha végre révbe ért volna - na nem Tihanynál. Temérdek helyes szõke, barna, vörös, meg fekete közül válogathatott. Mindjárt talált is olyat, aki szívesen levelezett vele, és meglepõen érett szófordulatokkal próbálta levenni a lábáról.

forrás: [origo]

Tipi-tapi
Kinézetre is minden rendben volt, így pár nap múlva találkoztak is. Mivel a lány nagyon erõsködött, hogy közterület helyett inkább Csabi lakásán randizzanak, a helyszínválasztással sem kellett bajlódni. Eljött a várva várt nap, amikor is Csabi ajtajában megjelent egy enyhe román akcentussal beszélõ, csodaszép csaj, aki azonnal otthon érezte magát, és belakta az egész lakást. Azonnal úgy manipulálta a srácot, mint szektavezér a pulpitusról a hívõket. Csabi ugyan felfigyelt rá, hogy Bea meglehetõs szakértelemmel méri föl a kérót, ám a lány kitûnõ idõzítéssel mindig idõben nyomta el a fiú gyanúját egy-egy tipi-tapival. Bea készítette az italokat a konyhában, és amikor szervírozta, a srác már alig bírt a libidójával. Miután felhajtották a pezsgõs koktélt, rá is vetette magát Beára, aki egy pillanatig sem tiltakozott.

Padlót fogott
Azonban Csabiból hamarosan úgy illant el az erõ az italba kevert kábítószer hatására, mint lukas úszógumiból a levegõ. Pillanatok alatt a padlón találta magát, mint elõzõ héten a haverjaival, ám ezúttal nem két üveg whiskytõl. Mozdulni sem tudott, érzékei beszûkültek. Még látta, amint a lány az arcát kémleli, majd utolsó emléknyomai a zár kattanását és egy férfi instrukciókat osztogató hangját rögzítették. Órák múlva ébredt kótyagos fejjel. Egybõl rá kellett döbbennie, hogy könnyebbé tették a kéróját egy hifirendszerrel, egy plazmatévével és a DVD-lejátszónak is hûlt helye volt. De hogy igazi profikkal akadt dolga, azt csak a konyhába kitántorogva konstatálhatta: a harmadik emeletrõl elvitték a százötven kilós amerikai hûtõjét is.

SIM-kártyajáték
Azért találtunk olyan srácot, akinek bejött a netes ismerkedés. Egy magát Gyugyuként aposztrofáló felhasználó állítja, hogy már az elsõ randija kufirccal végzõdött, és azóta többször is megesett vele, hogy nem csak árnyékra vetõdött. Ismerkedett, telefonált, dugványozott, aztán kezdte az egészet elölrõl. Vagy hátulról, ha úgy szerették... A végén egy olyan lányba is belefutott, aki ráadást kért, sõt le sem szakadt róla. "Mikor már napjában tizenötször hívogatott, és nyolc SMS-t kaptam tõle, kezdett kicsit idegesíteni. Szó szerint csüngött rajtam. Végül amikor a munkahelyem elõtt várt este,  komolyan helyre kellett tennem. Azután is még vagy hat telefonszámról hívogatott. Kénytelen voltam lecserélni a SIM-kártyám, és elküldeni százötven üzleti partnernek az új számom." Hiába, valakinek az sem jó, ha hideg van, az sem, ha meleg. Ismered a nyuszika meg a farkas esetét a füstszûrõs cigarettával, nem? Inkább menj el a legközelebbi buliba, ahol személyesen beszélheted meg a csajjal, hogy akkor milyen is legyen az a "cigi"!

Tanácsadás
Ha neten keresztül keresel szexpartnert, akkor alaposan nézd meg a csajok fotóit, mert több dologra is oda kell figyelned! Ha láthatóan stúdió-körülmények között készültek, tuti bukó a dolog. Egy penge divatmodell miért veled akarna a neten ismerkedni? Ha túl jók a fényviszonyok, makulátlan a háttér, valószínû, hogy valamelyik külföldi erotikus oldal sorozataiból nyúlta le a képet a csaj. Vagy a haverja... Figyelj a bútorokra! Nincs túl sok barokk stílusban berendezett panel Magyarországon. Ha eljutsz a telefonálásig, dicsérd a szép szöszi haját, bár a képen barna! Ha benyeli, nyugodtan nyomhatsz egy satuféket. Sok jó nem várna rád. Amennyiben sikerült eljutni a találkozóig, próbálj meg elõbb eljutni a helyszínre, és gyõzõdj meg róla, hogy választottad egyedül jön. Ha olyan bevállalós vagy, hogy felviszed hozzád, kerülõ úton menjetek! Így ha a csajnak semmi helyismerete, biztosan nem fogják utólag kipakolni a kéród. De ha ettõl nagyon tartasz, bérelj egy hotelszobát!


[origo]