Viasz a testen (18+)

Az úgynevezett "wax play" azon érzéki játékok egyike, melyekkel az ember megközelíti saját illetve partnere fájdalomküszöbét, és sokszor már magára a fájdalomra várva izgalmi állapotba kerülhet. Az extázis fokozásaként sokan egybekötik a viaszos technikát különbözõ szadomazó és kikötözéses fogásokkal.

forrás: [origo]

Forró viasszal játszani meglehetõsen veszélyes dolog, és a balesetek, égési sérülések elkerülése érdekében fontos betartani néhány "játékszabályt". A különbözõ gyertyák olvadási hõfoka eltér egymástól, és az emberek fájdalomtûrõ képessége sem egyforma. Sõt, a különbözõ testrészek érzékenysége is változó. Vigyázzunk, hogy a viasz ne kerüljön a szembe, és kérdezzük meg partnerünket, hogy nem allergiás-e véletlenül a parfümre vagy a gyertyában található festékanyagokra. A gyertyák színezõ anyagai néha mérgezõek lehetnek.  

A viasz nehezen távolítható el a ruhából és az ágynemûbõl, így ha mód van rá, használjunk olyan lepedõt, amit nem sajnálunk feláldozni a forró élvezetért. A nylon, vinil, pvc, mûbõr  kiegészítõk, öltözékek, fehérnemûk szintén nem alkalmasak a viaszos játékhoz. Legegyszerûbb, ha meztelen partnerén kísérletezik az ember. Mivel az égési sérüléseket soha nem lehet teljes egészében kizárni, mindig tartsunk a közelben egy kancsó hideg vizet, jégkockát és törülközõt.

A játék megkezdése elõtt érdemes beolajozni a partner testét, mert amellett, hogy az olajozás izgalmas elõjáték, a viasz így egyszerûen eltávolítható. Babaolaj helyett ajánlott masszázsolajat használni, ez ugyanis a forró viasz ellenére hûvösebb marad. Amennyiben partnerünk teste szõrös, semmiképp ne felejtsük el az olajat, mert a játéknak fájdalmas epilálás lesz a vége.

Gyertyavásárláskor érdemes betartani a "minél olcsóbb, annál biztonságosabb" elvet, ugyanis a drága, illatosított, színezett, általában méhviaszból készült gyertyák sokkal magasabb hõfokon olvadnak az olcsóbbakhoz képest. "Csepegtetés" elõtt mindenképpen kísérletezzük ki magunkon - a tenyéren, vagy a kar belsõ felén -, hogy mennyire forró a viasz. A távolság növelésével csökkenthetõ a hõmérséklet, hiszen minél nagyobb távolságot tesz meg a levegõben a viaszcsepp, annál jobban lehûl.

A mell és a nemi szervek viaszozásakor mindenképp vegyük figyelembe, hogy ezeken a területeken sokkal érzékenyebb a bõr. Haladók és extra-fájdalomtûrõ képességgel rendlelkezõk akár azt is kipróbálhatják, hogy viaszt öntenek tenyerükbe, és azzal kenik be partnerük testét. Sokan szeretik, ha az egész testüket viaszba borítatják.


[origo]