F1 girl

Egész életemet a Grand Prix-nek szenteltem. Imádom a száguldást, de nem csak nézni. Ha beülök egy autóba, a pasi nyomja tövig - a gázt. Egyébként a szexben is szeretem a gyors meneteket. Akkor nincs kecmec. Tiszta erõbõl csináljuk, és az nagyon be tud pörgetni. Történt már ilyen autóban is. Az igaz, hogy a tûsarkúm kilukasztotta a tetõkárpitot, de a srác azt mondta, megérte.

forrás: [origo]

Tulajdonképp a mai napig sajnálom, hogy nem kezdtem sportkarriert. Szerettem volna a versenyzés történetének elsõ hat nõje között lenni, de ma minden megváltozott. Munka után azonnal a gép elé ültem és sorban döntöttem meg a rekordokat a monacói, a suzukai, a monzai, a hocken-heimi és az isztambuli pályán. Erre a napra mindig emlékezni fogok. Természetesen az életben az átlagos szurkolónak nincs ilyen lehetõsége, mint nekem.

forrás: [origo]

A legnagyobb kedvencem, Ayrton Senna halálára a mai napig emlékszem és mikor eszembe jut, elszomorodom. Mintha tegnap történt volna, pedig 1994. május elsején volt, az imolai pályán nekicsapódott a falnak a Williams. Pontosan 18.40-kor halt meg. Mikor ez a rossz érzés fog el, akkor rögtön eszembe jut Robert Kubica. Szerencsére nem esett semmi baja, szeretnék is tõle autogramot a mellemre és a fenekemre. Ha nem lesz világbajnok, akkor persze nem áll az ajánlatom és inkább villamossal járok... Na, de addig még van idõ, úgyhogy be is fejezem és visszabújok az ágyamba. Legalább álmodozhatok még egy kicsit. Hmmm, leginkább arról, milyen lehet a szex F1-es szerelésben.Lehet, hogy elég szenvedélyes? (Iza F1-es domorulatait a 28-33. oldalon csekkolhatod le).


[origo]