Nedveink (18+)

Férfi és nõ nemi területeit mind a mai napig különleges misztikum övezi, és nem mindig sikerül azok természetes valóját elfogadni, pedig egy sikeresen mûködõ párkapcsolat érdekében megéri leküzdeni a prekoncepciókat. Kutatásokkal bizonyították, hogy azokban a párkapcsolatokban, ahol a szerelmeskedési szokásokat rendszeresen kiegészítik a nemi szervek orális izgatásával, jóval kevesebb a megcsalás és sokkal nagyobb az egymással való elégedettség. Érdemes hát megbeszélni, megismerni, kitapasztalni a partnerünk erotikus topográfiájára vonatkozó egyedi jellegzetességeket, beleértve ebbe a férfi ondóját és a nõ hüvelynyálát is. Természetesen az orális aktusokat ne a muszáj elve vezérelje, és ha a szexuális korlátok, a gusztus megálljt parancsolnak, abban a pillanatban be kell húzni a kéziféket. Nem ezen múlik, hogy ki milyen az ágyban.

forrás: [origo]

Minden párkapcsolatban eljön az idõ, amikor megközelítjük a határokat. Soha nem tudhatjuk, hogy partnerünk pontosan meddig megy el, hogy mit tesz meg értünk, és mi az, ami tabunak számít. Sõt, talán sokszor azt sem tudjuk pontosan, hogy mi magunk mi mindenre vagyunk képesek, ha magasra csap bennünk a vágy. Legjobb esetben a kényes beszélgetést megoldja helyettünk a szexuális extázis, és amikor már párunk forró ondója csurog az arcunkon, vagy kedvesünk forró ölét szívjuk lázasan, tapasztaljuk meg, hogy korábbi korlátaink a megfelelõ ember oldalán maguktól leomlanak. Férfiak számára a partner szájába történõ magömlés élvezete a másik által való teljes elfogadás érzésében gyökerezik, a kilövellésre vágyó, életadó váladék ízének, szagának elfogadása pedig egyenlõ a férfi egész lényének, férfiasságának elfogadásával.

Ilyenkor a nõ teljes mértékben hajlandó magába engedni és szó szerint feldolgozni, megemészteni párja eleven, sûrû folyadékát. Másképp van ez a nõknél.  Mielõtt a nõ képes teljes nyugalommal széttárni lábait, hogy a férfi megízlelhesse legintimebb pontját, beleharaphasson a különleges gyümölcsbe, szükséges, hogy bizalma összefonódjon a férfi lényével. Csak így tudja legyõzni az ölében megbúvó védekezõ erõt. Nagyon sok gyengédségre, ölelésre és kényeztetésre van szükség ahhoz, hogy lekerüljön a stop tábla.

Szexológusok több okot is felsorolnak, hogy egyesek miért ódzkodnak az orális szextõl és a váladékok megízlelésétõl. Ok lehet például az a félelem, hogy partnerünk számára kellemetlen és undorító lehet nemi szervünk íze vagy szaga. Vagy éppen fordítva, hogy az õ íze vagy szaga hat ránk taszítóan. Amennyiben ez tartósan fennáll, és büdösnek, rossz ízûnek érezzük partnerünk ondóját, nem pedig nemi éhségünket fokozza, és mindez nem alapvetõ tisztálkodási hiánynak tudható be, akkor indokolt lehet a gyanakvás, hogy valami esetleg nincs rendben (nemi betegség, az õszinte vonzalom hiánya, pszichés zavarok okozta természetellenes izzadás, helytelen táplálkozás, káros anyagok). Merthogy normális esetben, egy jó kapcsolatban a szexuális izgalom során keletkezõ testnedvek illata inkább bódító, ajzó hatású a partnerre, és testünket áthatva megsokszorozzák a testi és lelki gyönyört.

Hogy az alapvetõ íz mitõl és milyen mértékben változik, igen sok mindentõl függ, a sperma ízéhez hasonlóan a hüvelyváladékban is lecsapódik az étkezés milyensége, a bevitt anyagokban található ízek és mérgek mind-mind befolyásolják a nemi anyagok ízét. Állítólag a vegetáriánus étkezés hatására nagyon finom ízek keletkeznek, míg a hús, a csokoládé, a cigaretta, az alkohol és a drogok nem teszik élvezetessé az orális kirándulást.

A legjobb, amit tehetünk, hogy az egészséges étrend mellett nagyon sok vizet iszunk, hiszen vérünk és nedveink is annál hígabbak lesznek. A hüvelyváladék például úgy keletkezik, hogy szexuális izgalom hatására a hüvelyt körülvevõ visszerek megtelnek vérrel, ez a visszeres fonatban a fokozott nyomás miatt átszivárgást (nyákszerû folyadékot) eredményez, mely a visszerekbõl kilépve a hüvelyhámon át a hüvelybe jut. Hasonlóképp az ondó is a test összetételébõl építkezik, logikus hát, kémiai tananyag, minél kevesebb az oldószer, annál sûrûbb az oldat, ez esetben annál töményebb lesz a puncinyál vagy az sprema íze. Természetesen a megfelelõ tisztálkodással kezdõdik minden, de ennél azért sokkal többet tehetünk, hogy partnerünk élvezettel ízlelgessen minket.

Ami az ondót illeti, csupa olyan naturális anyagot tartalmaz, ami tulajdonképpen egészséges: víz, cukor, kalcium, magnézium, B12- és C-vitamin, cink stb., így egyesek igen táplálónak és egész jó fehérjeforrásnak tekintik. A sperma ízre és illatra egyénenként változó, és ugyanúgy, mint a hüvelye esetében, függ az egészségi állapottól, az általános kondíciótól, sõt az elfogyasztott élelemtõl is. Enyhén lúgos kémhatása miatt kissé keserûnek, savanykásnak vagy sósnak, szaga enyhén dohosnak hathat, ám köztudott, a sperma íze és szaga némiképp befolyásolható. Az ananász, a kivi, az erdei gyümölcsök, a zeller, a petrezselyem például csökkenthetik a kesernyés ízt, viszont a hús, a hal, az alkohol, a kávé és a cigaretta rontanak az ízvilágon. És aki nem akar ilyen tudatosan étkezni? Nos, már erre is van megoldás...


[origo]