Irány Líbia!

Ideje volt továbbállnom, hogy odaérjek Egyiptomba, még mielõtt Viviennék elhagyják az országot. Vártam már, hogy újra találkozzam velük. Szóltam hát Marcnak, ha ideje engedi, vigyen el Líbia fõvárosába, Tripolibe. Tetszett neki az ötlet, hisz imádott õ is kirándulni - vagy csak nekem mondta ezt, hogy velem lehessen :) ? - de ajánlotta, hogy elõbb nézzem meg a part menti üdülõövezetet, csodálatos környezetben van. Így történt aztán, hogy beültünk az autóba és elindultunk a Földközi tenger partja mentén Líbia irányába. Amint beszálltunk a kocsiba, ledobtam magamról minden ruhát, még a szandált és a napszemüveget is, hogy teljesen szabadnak érezzem magam, és így utaztam végig. Közöltem Marckal, aznap nem vagyok hajlandó ruhát felvenni, de még szandált se!

forrás: [origo]

Mikor elérkeztünk a határhoz, Marc megkért, hogy itt öltözzem fel, nehogy baj legyen a hatósággal. Én azonban ragaszkodtam a fogadalmamhoz és nem voltam hajlandó felöltözni. Mondtam neki akkor itt várunk holnap reggelig, de a mai nap nem húzok magamra ruhát. Közöltem vele, ha kell, gyalog megyek át a határon. Így hát inkább benntartott az autóban, így mégsem voltam annyira feltûnõ. A határõr helyes volt és koromfekete és nyálát csorgatva nézett meztelen testemre.

Mosolyogva ültem szélesre tárt combokkal, karjaim fönt, fejem mögött összekulcsolva, bársony sima hónaljamból a parfüm szolid, de pompás illata érzõdött, bimbóim égnek álltak és puncim megint szépen csillogott az izgalomtól. Marc átadta az iratokat. A fekete megkérdezte, miért vagyok meztelen? "Sajnos az autóban nincs klíma, én meg ezt a forró afrikai levegõt nem bírom másképp elviselni" - feleltem ártatlanul. "Értem. Velem fáradna, kérem?" Kiszállított az autóból, csoszogott Marc is utánam és fülembe súgta idegesen: "Ugye megmondtam!" Én csak mosolyogtam. Férfiak.

Beléptünk a határõr irodájába. Egy kis luk volt, két íróasztal és pár szék. Megkérdezte tõlünk most mi legyen? Azt már megtanultam az életben, hogy ha veszélyben van az ember, akkor legjobb, ha õ kezdeményez, õ támad. Felfeküdtem az egyik íróasztalra, széttártam lábaim és ujjammal rámutattam lucskos pinámra. Odajött hozzám, fejét lábaim közé nyomta és buzgón lefetyelt. Na, ennyi. Ennyit a "hatóságokkal való összetûzés"--rõl. Most már én voltam a parancsnok. Marc pár perces döbbenet után elõvette merev farkát és simogatni kezdte. Odafordultam és bekaptam. Lassan szoptam.

A fekete ügyesen nyalt és el is élveztem. Ekkor helyet cseréltek, Marc temette fejét puncimba (erre várt gondolom mióta elõször meglátta), én pedig egy hatalmas fekete faszt kaptam a számba. Vékony volt, de nagyon hosszú. Így nyalakodtunk, mikor benyitottak és még két líbiai lépett be az irodába. Õket nem engedtem testemhez, nekik csak a látvány jutott. Bocs, nem voltak szimpik :) A sperma ízét szeretem, de nem akartam ezekét lenyelni, így hát kérésemre mindegyikük arcomra lõtte töltényét. Élvezettel kentem szét a forró, nyúlós gecit arcomon. Jót tesz a bõrnek.

 A szeánszt hamar lezavartuk, tán húsz perc sem telt el és már újra az autóban ültünk. A spermát hagytam arcomon megszáradni. Az ülésen ülve Marc golyóstollát tologattam ki-be puncimban. Megérkeztünk valami kis faluba, lassan haladtunk az úton és a járókelõk közül a szerencsésebbek széles vigyorral kandikáltak be a lehúzott ablakon. Lehajtottunk a strandra, leparkoltunk és kiszálltunk. Elsétáltunk jó pár kilométert a part mentén, Marc sortban és kockás ingben én meg pucéron. Vettünk egy kis kaját meg üdítõt az egyik bódénál, majd megérkeztünk egy borbélyhoz. Támadt egy ötletem. Szóltam Marcnak, menjünk be, izgi lesz!


A fodrászüzlet zsúfolva volt emberekkel, tán húszan lehettek a kisméretû helyiségben. Belépéskor azonnal minden szempár rám meredt. Leültem az egyetlen szabad fotelba, Marc állva maradt mellettem. A munka folyt tovább, de a vendégek mind engem bámultak pár percig, aztán már nekik is kínos volt és már csak lopva azután. Szótlan üldögélés után felhúztam lábaim a fotelra, szétnyitottam õket és vizsgálni kezdtem puncimat. Ujjaimmal az határozottan kibukkanó borostákat simogattam. Megkérdeztem Marcot, szerinte teljesen borotváltassam-e le, vagy hagyjam kinõni, vagy csak itt-ott hagyjam-e meg? Marc letérdelt elém és buzgón elvitáztunk a témáról.

forrás: [origo]

Mellettem ült egy öreg, kalapos helybéli, õ is bekapcsolódott a beszélgetésbe. Mosolygós, kedves öregember volt, már a 70-en is túl. Odafordítottam feléje puncimat, hogy jobban lássa. Fejét odahajtotta közvetlen közel (óóó hogy imádom ezt!!) és gyengéden simogatni kezdte borostásomat. Izgatottan ecsetelte szerinte melyik verzió miért helyes vagy helytelen. Nedves lettem. Nedvemet az öreg izgatottan kenegette szét szeméremajkamon. Kicsit feljebb toltam fenekem és két kezemmel szétnyitottam segglyukam. Volt egy kis szõr ott, arra voltam kíváncsi, vágassam-e ki ott is?

Az öreg kb. 20 centirõl nézegette segglyukamat, mikor az egyik kuncsaft kész lett és a fodrász hozzám fordult, hogy segíthet-e? "Ó, persze, teljes borotválást kérek mindenütt!" - közöltem vele és beleültem a székbe. "Teljesen simára kérem, hogy olyan legyen a bõröm, mint a selyem." "Igenis, kisasszony" - válaszolt a borbély mosolyogva, és neki is állt élete legemlékezetesebb munkájának. Bekente puncim és segglyukam borotvahabbal és önfeledten borotvált. Lábaim mindig tükörsimák, hónaljam most csodás volt, mert reggel borotváltam, így hát végeztünk is. Felkeltem, odaléptem az öreghez, megmutattam neki frissen borotvált puncim, Marc fizetett és leléptünk.

 Bementünk a vízbe úszni egy kicsit, majd beszélgettünk, nevetgéltünk, napoztunk a parton, közben Marc simogatta merev farkát. Egyszer kinyalt ott a parton és kétszer ráélvezett az arcomra. Már sötétedett, mikor visszaindultunk a kocsihoz. Még csillogott arcom az utolsó adag ondótól. Frenetikus érzés volt. Visszaültünk az autóba és továbbhajtottunk Tripolibe. Csak feküdtem végig félálomban, miközben Marc fél kézzel simogatta selymes testemet. Egyszer csak a koromsötét éjszakában hatalmas fények világítottak meg minket. Megérkeztünk a fõvárosba. Rövid keresgélés után behajtottunk a szálloda garázsába.

Marc kezembe nyomta a ruhát, hogy öltözzem fel, itt fogunk éjszakázni. Letusoltunk és be az ágyba. Marcnak reggel vissza kellett indulnia Tunisba. Megkérte, maradjak vele, akár el is vesz feleségül, a tenyerén fog hordozni. És persze mindent megad, amit csak kívánni tudok. "Köszönöm, roppant kedves vagy. De azt hiszem én még nagyon fiatal vagyok ehhez, nem akarom már most leláncolni." Azért elkértem elérhetõségét és megígértem, ha Spanyolországban járok, biztos megkeresem. Aztán még sokáig, míg el nem aludtunk, békésen simogatta melleimet és frissen borotvált puncimat.


[origo]