Indul a mandula

Londonban dolgozom egy puccos étterem konyháján lassan 11 hónapja. Megfordult itt már felszolgálóként rengeteg nemzet leánya, de ilyen csodát eddig még nem láttam. Fekete, göndör haj, sudár, de nem törékeny alkat, olyan fenékkel, amilyet csak körzõvel lehet rajzolni. És hozzá az a gyönyörû, barna bõr. Mintha csokiban fürdene reggelenként. Rögtön tudtam, kell nekem ez a csaj. Azzal kérkedett, hogy a nagyanyja régen szambakirálynõ volt Rióban. El is hívtam brazil estre az egyik pubba.

forrás: [origo]

Kötve hiszed?
Jól berumoztunk, és innen már úgy hasítottam a célegyenesben, mint Schumi. A buli után aztán felhívott magához "beszélgetni". Ahogy beléptem az ajtón, rögtön éreztem, hogy ez egy különleges este lesz. A fogasra nemcsak kabátok voltak fellógatva, hanem egy méretes korbács is ott figyelt. Ez durva, gondoltam, de nem volt idõm megfutamodni, mert karon ragadott és nem engedett. Úgy vonszolt a hálóba, mint kroki az áldozatát a víz alá. Le se vetkõztetett, csak úgy ruhástul odabilincselte az egyik kezem az ágyhoz. "Csak azért, hogy el ne szökj, amíg végzek", mondta, majd eltunt. Ez eszembe se jutott. De Zozi haverom igen, akit néhány éve, fiatal zöldfülu korában kikötözött egy lányt a Balatonon. Csakhogy õ egyáltalán nem élvezte, ami utána következett. A csaj úgy felejtette, és másnap a faterja talált rá. Hát nem volt õszinte a mosolya.

Pompás pumpa
Idáig jutottam gondolatban, amikor nyílt az ajtó és megjelent a démon egy szegecses bõrruhában, macskanõs maszkban. Ekkor már tudtam, el akarja kenni a szám, de valahogy furcsán izgató volt a szituáció. Soha nem volt benne részem, és mást sem értettem, hogy mit élveznek az emberek az S/M (szado-mazo) dolgokban. De ott, akkor nagyon is természetesnek hatott, hogy a nõ akaratának hódoljak. Volt egy nagy kétajtós szekrény a szobában. Kitárta az ajtaját és feltárult elõttem egy átlagos magyar szexshop teljes raktárkészlete. Volt ott kötél, selyemszalag, láncok, bilincsek, vagy egy tucat kisebb-nagyobb mufarok és vibri, gyertyák, csipeszek, elfenekelõ eszközök. Minden, amit korábban meszsze elutasítottam. Volt mellette próbababa is, rajta egy full latexcucc olyan álarccal, amin semmi rés nem volt, csak egy pumpás rész a szájánál!!! Úgy elkerekedett a szemem, hogy majd kiesett. Csak azt ne, gondoltam. Na, erre nem is került sor, de késõbb utánanéztem, mert érdekelt, kik és mire is használhatnak ilyet. Állítólag ezzel hosszan tartó fulladás közeli állapotot lehet elõidézni, így fokozzák az orgazmus intenzitását. Gratulálok, de egyelõre még a hagyományos S/M-mel sem voltam soha tegezõ viszonyban.

forrás: [origo]

Mellbingó
Elég kétségbeesett képet vághattam, mert rám nevetett és megnyugtatott: "Ne félj, azt most nem használjuk! Abban a szituációban valahogy nem hittem neki, de állta a szavát. A többi játékszerrel viszont ügyesen összeismerkedtetett. Elõször csak finoman izgatott, csikizett, paskolt, én meg igyekeztem viszonozni ¬ fõleg amikor ráült a számra és meglovagolt. Aztán, ahogy kezdett beindulni, úgy kerültek elõ a komolyabb szerszámok is. Kaptam csipeszkéket a mellbimbómra, és nekem is kellett az övére tenni. Nálam nem aratott akkor sikert, de nála. Úgy élvezte, mint oroszlán az etetést az állatkertben. És ennek hangot is adott. Mondjuk azok a mellbimbók úgy álltak, hogy a kabátom is ráakaszthattam volna. Aztán jött a kötél a kezemre, lábamra, selyemkendõ a szememre, miközben a lovaglópálcát és a korbácsot is rutinosan használta. Én meg azt vettem észre magamon, hogy élvezem. Nem mondom, hogy nem fájt, sõt, még egy hét múlva is voltak kisebb csíkok rajtam itt-ott, de jó érzés volt kielégíteni egy nõ bizarr vágyait. Nem is beszélve arról, ahogy õ elégített ki engem. Az a régi vicc jutott eszembe, hogy mit mond a brazil csaj, ha nem akar gyereket? Számba És hogy mi volt még a repertoárban, azt elolvashatod a januári CKM 42-44. oldalán.


[origo]