Így csinálják a lányok

A maszturbáció mûvészet, a fantázia pedig nem ismer határt, ha arról van szó, hogyan tudnánk magunknak különleges örömöket szerezni gyorsan, egyszerûen, házilag, vagy kalandként megélve autóban, irodában, nyilvános helyen. A mymasturbation.com az önöröm fajtáinak szórakoztató gyûjtõoldala, valódi történetekkel, ötletekkel, beindult nõkkel és férfiakkal, ahol többek között azt is megtudhatjátok, hogy még tamponnal is szép lehet az élet.

forrás: [origo]

A nõi önkielégítés számtalan formája ismert, s bár ritka, hogy valaki minden alkalommal mást próbál ki, legtöbben megmaradnak a jól bevált módszernél, az említett oldalon nem kevesebb, mint hatvanhat féle technika gyakorlati oldalát ismerhetjük meg, amik között olyanok is szerepelnek, mint például a zokni vagy éppen a hotdog. Nem csak azért kellemes olvasmány, mert melengeti az ember szívét, milyen leleményes is az emberi faj, hanem azért is, mert a rutinszerû maszturbálások helyett könnyen ötleteket és kedvet meríthet bárki, hogy feldobja a magára szánt perceket. Csemegézzünk!

A maszturbátorok leggyakoribb fajtái a különbözõ vibráló eszközök, legyen az egy kifejezetten erre a célra tervezett segédeszköz, egy masszírozó gép vagy valamilyen háztartási kellék, borotva vagy az egyre divatosabb elektromos fogkefe.

"Fogj egy szép darab (de nem túl nagy) dildót, és egy vibráló játékot. (A vibráló tojás nagyon jól mûködik, minden szexboltban könnyen beszerezhetõ.) Térdelj le valami kényelmes helyre, ahonnan biztosan nem fogsz leesni, kend be a puncid síkosítóval, és dugd föl a vibrátort. Kezdj el mozogni, fel, le, jobbra, balra, támasztékként használva a padlót, vagy az ágyat, amire térdeltél. Ezután fogd a kis vibráló tárgyat, nyomd a csiklódhoz, és mozogj tovább, míg el nem éred az extázist. Úgy fogod érezni, mintha megdugtak volna, ráadásul úgy, hogy te voltál fölül! Az orgazmus felülmúlhatatlan, ha jól csinálod. Fõleg, ha sikerül a dildót valahogy kitámasztanod, így két kezed is szabaddá válik, hogy a mellbimbóiddal foglalkozhass."

"Fogom a férjem elektromos borotváját, és leszedem róla a pengéket, így ott marad a közepén egy kis, kerek, gyorsan vibráló valami. Mikor már jó nedves vagyok, kitárom a lábaimat, és óvatosan a csiklómnak nyomom ezt a pontot. Élvezek, élvezek és élvezek folyton, ez a legjobb dolog, amit valaha éreztem!"

A párna, az ágy és a plüssállatok is klasszikus eszközök, s az elsõk között vannak, amit serdülõ kislányok felhasználnak izgalmuk csillapítására.
"Nagyon egyszerû, de nagyon jó érzés. Fogj három párnát, takard le õket egy törölközõvel (hogy ne legyenek nedvesek), vetkõzz le, legalábbis alul mindenképp, és ülj rá terpeszben. Mozogj elõre-hátra, lovagold meg, szenzációs érzés, ahogy teljesen kitárva érzékeled a puhaságot. Add át magad, és mozogj úgy, ahogy az a legjobban esik. Néha még cuppanós hangokat is hallasz, ahogy egyre jobban benedvesedsz, és semmi perc alatt el is élvezel."

"Hason fekszem az ágyon, a lábaimat annyira széttárom, amennyire csak lehetséges, és úgy mozgatom õket, mintha a hóban egy angyalt akarnék formázni. Ha kipróbálod, figyelj oda, hogy a csiklód hozzádörzsölõdjön a matrachoz, és gondolj izgató dolgokra. Az orgazmus egyenesen szuper, és garantáltan mûködik."

"Az ágyba fekszem, nincs más rajtam, csak bugyi. Megragadok egy plüssmackót, vagy valamilyen más, kitömött plüssállatott, és a puncimhoz nyomom a fejét. Elkezdem magamhoz dörzsölni, és már a puszta gondolat is izgató, hogy egy ártatlan kis plüssmaci falja fel épp a puncimat."


A fürdõszobai kellékek, mint a kefe, zuhany, masszázsfej, fogkrém, hajkefe, hajlakkos flakon, szintén örökzöldek, hisz olcsó, könnyen elérhetõ holmik, ráadásul a fürdõszobában vannak, ahova még tiniként sem feltûnõ hosszabb idõre elvonulni, és általában nem nyitnak rá az emberre. No és persze itt a tampon is...

forrás: [origo]

"Van egy körkefém, aminek gumi a nyele, ezt úgy használom, mint egy dildót. Mivel kissé érdes a felülete, különösen jólesõ érzést ad. Ha másképp akarom használni, két bugyit veszek föl, különben nagyon intenzív lenne az érzés, és a kefe másik felével kezdem dörzsölni magam. Ez általában nem tart sokáig, és csak egyszer tudok elmenni, annyira erõteljes az inger, de persze ettõl maga az orgazmus is az lesz."

"Szeretek elmerülni a kellemes, meleg fürdõvízben, miközben arra gondolok, hogy egy másik nõ nyalogatja a mellbimbóimat, és belémcsúsztatja az ujjait. Amikor kezdek nagyon bemelegedni, összeszorítom a lábaim, és így izgatom gyengéden a csiklómat, míg azt nem érzem, hogy csak úgy folynak a leveim. Ekkor széttárom a lábaim, és még mindig azt képzelve, hogy egy meleg, érzéki száj szívja a csiklóm, ráengedem a masszázsos zuhanyfejbõl a vízsugarat, majd nagyot élvezek."

"Emlékszem, kamaszkoromban, mikor még nem tudtam beszerezni felnõtt játékokat, házilag kellett megoldanom a segédeszköz-kérdést. Egyszer rájöttem (ekkor még szûz voltam, és meglehetõsen szûk), hogy ha egy tampont használok dildóként, sokkal intenzívebb orgazmust élek át, mintha csak a kezemmel izgatnám magam. Felhelyeztem egy tampont, miközben két ujjammal a csiklóm izgattam, de idõvel már négy-öt darabot is fel tudtam rakni, s ezekkel óriási orgazmusokat éltem át."

Mutogatósok - autóban, nyilvános helyen

"Szeretek nyilvános helyen masztizni. Elöl gombos, rövid ruhát veszek fel, bugyi nélkül. Rendszeresen ujjazom magam, miközben a csiklómat izgatom, és mindig nagyokat élvezek. Maszturbáltam már az osztályban, buszon, taxiban, repülõn, vonaton, moziban, boltban, koncerten, templomban, parkban, buszmegállóban, McDonald"s-ban, fogorvosnál, fodrásznál, nyilvános jacuzziban, rendõrõrsön... Komolyan felizgat a helyzet, hogy az emberek esetleg megláthatják, mit csinálok."

"Imádunk a férjemmel együtt maszturbálni kockázatos helyeken. Az egyik kedvenc játékunk a beöltözõs randi, mikor úgy megyünk el vacsorázni, hogy könnyen hozzáférhetõek legyünk. Rajta nincs alsónadrág, rajtam nincs bugyi, csak egy miniszoknya és egy intim ékszer. Mindig elegáns helyekre megyünk, amolyan sznob éttermekbe. A kaja nem érdekes. A lényeg, hogy olyan helyen tegyük meg, amirõl senki nem gondolná, hogy valakinek van mersze hozzá. Imádok a férjem szemébe nézni, miközben õ lassan és diszkréten kiveri valami puccos kávéházban, gondosan eltakarva mindent az asztalterítõvel.

Elõször lassan lehúzza a sliccét, kicsit csúszóssá teszi a makkját, majd nekilát pumpálni, amit az egész vacsora alatt folytat. A szeme csillog, és kissé zihál, mikor elélvez, de még így is titokban tudja tartani mások elõtt, kivéve persze engem. Mindig viszek magammal egy nagyobb kardigánt, amit az ölembe terítek, így könnyen föl tudom hajtani a szoknyám, és ügyesen játszadozni magammal, amíg el nem megyek. A férjemet megõrjíti, mikor azt látja, hogy lenyalom az ujjaimról a saját puncilevem. Õ rendszerint egy selyemsálamba élvez, amit az este további részében a nyakam köré tekerve hordok, imádom a spermája illatát. Minél többször élvez rá, annál intenzívebb az illat. Nagyon beindulok ettõl. "


[origo]