Vad angyalok

Mernek nagyot álmodni

Eddig azt hitted, hogy  a csajok édesek, félénkek és a fantáziájuk megáll egy romantikus csóknál randi után? Kamu! A nõk erotikus vágyai sokkal vadabbak, mint azt sok férfi képzeli. Hogy nem igaz? Pedig ha végigolvasod azokat a leveleket, amelyeket az interneten kaptunk, meglátod, igazi tüzes csajok írták le, mit szeretnének, de nem mindig kapják meg! Tehát olvass és okulj belõle! Ezt mind csak miattad teszszük, hogy barátnõd álmait már azelõtt teljesíthesd, mielõtt kimondaná.

forrás: [origo]

Szerepcsere
"Álmomban, mikor hazamentem, otthon találtam egy férfit az én csipkés fehérnemûmben. Ez nagyon zavart, de nem sikítottam, azzal a feltétellel, ha a saját, hatalmas vibrátorommal játszhatok vele egy kicsit. Elõször jó alaposan körbenyaltam, aztán vadul szívtam a péniszét. Közben bevágtam a jól bekrémezett fenekébe a húszcentis vibrimet, és amikor szabad volt a szám, kiabáltam, hogy ebben a házban én vagyok a férfi és ezt mindennap meg fogjuk ismételni." (Era, 38)

forrás: [origo]

Karnevál
"Azt álmodtam, hogy a farsangot a riói karnevál forgatagában töltöttem. Egyszer csak eltévedtem egy szûk, sötét sikátorban. Mikor szerettem volna kikerülni az utcából, elállta az utat vagy húsz álarcos férfi. Szambáztak, a testük festett volt. Segítségért kiáltottam, de nem jött ki hang a torkomon. A férfiak elkaptak, falhoz szorítottak, letépték a ruhámat és sorban mindegyik kielégítette a vágyait. Azért nekem is összejött az orgazmus. Miután végeztek, otthagytak a földön, meztelenül. Aztán újabb férficsoport jelent meg az utca végén..." (Lilla, 20)

Leparkolna
"A parkban egy padon ültem a barátommal. Beszélgettünk, aztán közelebb ült, nagyon közel. A következõ pillanatban betolta kezét a szoknyám alá, és azt mondta, most magáévá tesz. Nem is tiltakoztam. Még az sem zavart, hogy mások is sétáltak ott." (Ildi, 18)

Hat léggömb
"Mellek, mellek és mellek. Határozottan heteró csaj vagyok, mégis két nagy mellû szõkével álmodtam. A masszázskádba befeküdtünk és órákon át játszottunk egymás melleivel. Arra sem emlékszem, hányszor élveztem el. " (Kinga, 24)

Tiszta románc
"Én odafigyelek a tiszta, ápolt ruhákra és külsõre. Tudom, hogy utálatos, de álmomban egy bûzös, mocskos kocsmai budiban szeretnék franciázni vagy leszívni valakit." (Mariann, 29)

És hogy mit szeretnek még, azt elolvashatod az áprilisi CKM 50-52. oldalán.


[origo]