Szervezz te is masztipartit!

Egy éve alaposan kimerítettük a témát, de aki még nem érezte át az önkielégítés ünnepének fontosságát, tájékozódhat itt. Magyarországon egyelõre nem indult kezdeményezés arra vontatkozólag, hogy sportcsarnokokat töltsünk meg maszturbáló férfiakkal és nõkkel, bár hasonlóképp a meztelen kertészkedés és a meztelen biciklizés sem talált követõkre, sõt, a Föld energiamezejét sem mozdítottuk el egyetemes szeretkezésünkkel, de még a békejelet sem meztelen emberek alkotják.

forrás: [origo]

Nincs azonban minden veszve, privát körülmények között is ünnepelhetünk, csak tudnunk kell, hogyan fogjunk hozzá. Mivel nem minden nap invitálunk barátokat egy kis közös masztizásra, körültekintõen kell tehát eljárnod, s mi ebben próbálunk most segítségedre lenni, az alábbi útmutatóval. A legkevésbé sem szokványos egymás társaságában önkielégíteni, de a tabuk ledönthetõk, de legalábbis egy próbát mindenképpen megér, hogy képesek vagyunk-e túljutni a meghívógyártás fázisán.

A legfontosabb, hogy eldöntsd, milyen mederbe szeretnéd terelni az eseményeket. Nyilván olyan játékszabályokat kell választanod, amik között kényelmesen érzed magad, hisz nyilván te leszel az, akinek oldania kell a feszültséget, fõleg kezdetben. Egy hagyományos házibuli is elég döcögõsen indul legtöbbször, képzeld hát el azt a helyzetet, hogy mindenki tudja, azért vagytok ott hogy kiverjétek, méghozzá együtt - több mint bizarr. Meg kell húzni a határokat, hogy mit szabad és mit nem. Mindenki magával foglalkozik szemlesütve, ha lehet minél nagyobb takarásban, vagy oldott, csevegõs-röhögõs-disznolkodós társaságot hozol össze? A ki kit érinthet meg és milyen körülmények között lehet elévezni típusú szabályokat nem csak magad számára, de a többieknek is nyilvánvalóvá és világossá kell tenned, ezzel sok kínos pillanatnak elejét veheted.

Tapi vagy nem tapi?

Ebbõl ered persze a legnagyobb kérdés. Mindegy, hogy azon fõ a fejed, hogyan tedd kényelmessé a nõk számára a koedukált masztizást, vagy hogy a férfiak homofób tiltakozását szeretnéd letörni, a mindenki csak magát tapizhatja szabály tûnik a legalkalmasabbnak a sikeres végikifejlet érdekében. Nem véletlen, hogy a Mastutbate-A-Thon keretén belül is ez a legfõbb elv, s nem mellesleg ezzel azt is egyértelmûvé teszed mindenki számára, hogy nem egy alattomos kis szexorgiába akarod bevonni õket.

Persze, ha akarod, megengedhetsz bizonyos érintkezést is, de annak is meg kell adnod a típusát. A kézzel besegítés még szóba jöhet, de nemi szervek érintkezése vagy száj és nemi szerv érintkezése már tilos. Esetleg megengedhetsz segédeszközzel történõ behatolást. Nem javasoljuk mindazonáltal, hogy testnedvek cseréje megtörténjen, így ha engedélyezett a  testi kontaktus, érdemes az óvszer vagy egyéb biztonságtechnikai eszköz (kesztyû, dental dem) használatát kötelezõvé tenni. Akárhogy is döntesz, légy biztos benne, hogy mindenki megértette a szabályokat, mielõtt belekezdenétek, és hogy bele is egyezik azokba.

A közösségi kötelezettség is lehet egy szabály, hisz ha mindenkinek egy térben, a többiekkel együtt és egymás szeme láttára kell kielégítenie saját magát, az különlegesebb élményt garantál, mintha klikkesedve esetleg párokra bontva történne meg ugyanez egy viszonylagosan egységes térben.

Alkohol, serkentõk?

Nagy kérdés, hogy mi a feszültség oldásának legcélravezetõbb módja, hogy valamilyen legális tudatmódosító szer segítségével oldjuk a gátlásokat, vagy egyszerûen el kell kezdeni, lesz, ami lesz? A döntés nehézsége abban rejlik, hogy legalább annyi veszélyt rejt magában az ivás, mint amennyit segít, mert könnyen lehet, hogy a megmámorosodott fejek felülírják a szabályokat és máris kicsúszik a kezekbõl az irányítás.


Meghívottak, meghívó

Ha mindent eldöntöttél, már csak a vendéglista összeállítása és a meghívók elkészítése van hátra, no meg persze a szórakoztatás megszervezése. Nyilván ez a baráti összejövetel gondosabb szûrõt igényel, a szóba jöhetõ barátokat meg kell vizsgálnod, nem vallásosak-e, nem prûdek-e, nem szüzek-e, nem terhesek-e, nem gátlásosak-e és ehhez hasonló kizáró vagy zavaró tényezõk. Emberismeretedet is bevetheted, hogy eldöntsd, kitõl várhatsz pozotív visszajelzést és aktív részvételt. Mérlegelned kell, be akarsz-e engedni párokat, amivel kockáztatod a ne érjünk egymáshoz szabály azonnali megszegését, de elõnye is lehet a páros felállásoknak, kedvcsináló és feszültségoldó hatása lehet, fõleg, ha belevaló, excentrikus barátaidról van szó, akik élveznék, ha a figyelem központjában lennének.

forrás: [origo]

Ha összeállítottad az álomlistát, nekifoghatsz a meghívó megírásának, amit különösen alaposan kell megszerkesztened, a meghívottaknak tudniuk kell, mi az apropó, mi az összejövetel valódi célja, mik a játékszabályok, mit kell viselni, mi kell hozni, és egyáltalán, mi az, amit vársz tõlük. Ne feledd, fontos az egyenes nyelvezet, ami talán esetlenül hangzik írásban, de mindenképpen nélkülözhetetlen abból a szempontból, hogy mindenki eldönthesse, részt akar-e, részt tud-e venni a fergeteges masztipartin. Szögezd le azt is, hozható-e vendég, vagy sem. Ez is kétélû fegyver, lehet feszélyezõ is, de lehet az ismeretlenségenk köszönhetõen oldó hangulatú is.

Elõkészületek

Ha mindent átgondoltál, ha mindenkit meghívtál, ha vendégekre is számíthatsz, és ha maradtak még barátaid, akkor nincs más hátra mint beszerezned az elengedhetetlen kellékeket. Szükséged lesz rengeteg lepedõre, amivel letakarhatod a bútorokat, ez késõbb a takarítást is megkönnyíti és te sem úgy közlekedsz majd a lakásodban, az este után, mint egy nagyüzemi, üzemen kívüli swingrklubban, ahol sose tudhatod, mibe ülsz épp bele. Vásárolj be rengeteg óvszert, gumikesztyût, esetleg dental demet, nehogy rajtad múljon a biztonságos szex. Ezeket helyezd a játéktér közepére, esetleg kisebb adagokban elosztva több helyre. Ugyanígy tégy a vizes alapú síkosítóval is, amibõl ne egy nagy tégellyel, hanem sok kicsivel készülj, de pénztárcakímélõ megoldásként a meghívóra is ráírhatod, mindenki hozzon magával kenõanyagot.

Szexjátékok tekintetében nehéz  a kérdés, itt is javasolt, hogy mindenki hozza a magáét, tekintve, hogy bevásárolni egy bulira valót nem a a legolcsóbb mulatság. Mindazonáltal egyet-kettõt te is bedobhatsz a közösbe, ám ennek használata csak óvszerrel történhet. Nedves törlõkendõkkel pedig ne fukarkodj, papírzsebkendõ is legyen kéznél nagy mennyiségben, ezt is, és kis szemeteseket is több helyre tegyél a helyszínen.

Fontos még a megfelelõ világítás is, a csillárt és minden felülrõl érkezõ fényforrást felejts el, koncetrálj a hangulatfényekre, a visszafogott, meleg színekre, esetleg gyertyákra, Ha nincs ilyesmid, az olvasólámpát is letakarhatod egy színes sállal, a lényeg, hogy diszkrét félhomály uralkodjon a helyiségben, ami láttat és takar is egyben.

Jégtörõk

Fel kell készülnöd arra a pillanatra, mikor mind összegyûltetek, a vendégek szembesültek a ténnyel, hogy komolyan gondoltad, esetleg te szembesültél a ténnyel, hogy ezt tényleg megtetted, és ott álltok feszengve a lepedõhegyekre halmozott zsepik és kotonok közt. Hogy felkészülten tudj túllendülni a kínos pillanatokon, javasoljuk a következõket:

Ha alkoholtilalom van, de akkor is, ha nincs, valamilyen szexuális játék lassan oldhatja a feszültséget. Lehet ez egy készen kapható társasjáték, vagy egy egyszerû sztiptízpóker is, a lényeg, hogy lassan és észrevétlenül megfelelõ hangulatba kerüljön a társaság. Szexfilmek, pornófilmek vetítése is elengedhetetlen, ha megoldható, több készüléket is állíts a szobába, hogy mindenki kényelmesen nézhesse õket, s azért is, hogy legyen választék. Videokamerával rendelkezõk azt is megtehetik, hogy két részre osztják a társaságot, és az egyik szobában tévén keresztül nézhetõ, mi történik a másikban. Beválhat az is, ha sztriptíztáncosnõt béreltek, de egy vállalkozó kedvû pár is gondoskodhat a hangulat felfûtésérõl.

Ne feledd, május 26-án rajtad a világ szeme, s szeretettel várjuk a beszámolókat a sikeresen lezajlott masztipartikról!


[origo]