Szerelemhinta

Mire jó: Leginkább párok használják, bár guminõvel is ki lehet próbálni. Az orgazmus szinte a lebegés állapotában történik, ám ehhez érdemes odafigyelni a felfüggesztésre. Az ember a hintán a fizika határait súrolja szex közben! Minden, ami az ágyban lehetetlen, az megvalósítható a hintával. Az orgazmus egészen különleges és izgalmas fajtáját élhetjük meg párunkkal ringva. Mindenkinek ajánljuk, aki újdonságra vágyik akár a lakberendezés területén is.

Hogy néz ki: Hámszerû hinta, ami 100% poliamidból készül. Ma kétféle kapható a hintából: rugós és fix. A felfüggesztett hintának van egy ülõ része, ami megkönnyíti a szabad szerelmet, emellett a csuklót és a bokát is kikötözhetjük.
Maga a kikötözés is élmény, másrészt stabil fogódzkodót ad a testünknek.
Igazán ritmusosan használható eszköz, hatalmas energiákat és dinamikát szabadít fel. A lábnál lévõ gurtni párnázott, és egyénileg állítható. Biztos tartást és feszítést nyújt a legenergikusabb szex közben is.

Hogyan használjuk: Elõször is kampót kell fúrni a mennyezetbe. Erre különösen oda kell figyelni, nehogy másnap azt meséljük: akkorát élveztünk, hogy leszakadt a plafon! A kampóra ráakasztod a hintát, mely körülbelül 250 kg bír el. Ducik azért vásárlás elõtt faggassák ki az eladót a teherbírásról! Ülõ része párnázott, maga a hinta szexuális segédeszközként használandó. Beleülsz, és elkezdesz szeretkezni. Lényege, hogy nem arra koncentrálsz, miben ülsz, hol vagy, hanem átadod magad az élvezeteknek és a hullámzásnak a hinta elõre-hátra mozgatásával.  A rugós szerelemhinta ráerõsít erre az érzésre.

Van-e veszélye: A rugós szerelemhintának hátránya, hogy veszélyesebb, mint a fix. A nõk haja könnyebben beleakadhat a rugókba, az ülés pedig könnyen kidörzsölheti a bõrünket izzadás közben. A hinta lehetséges kilengésére oda kell figyelni, olyan helyre akasszuk, ahol jó kétméteres körzetben szeretkezhetünk, egyébként lefejeljük a falat.

Mennyibe kerül: A szexuális segédeszközök piacán minden boltban két típust tartanak: a Freestyle (rugós) és Love & Swing  (fix) fantázia nevû termékeket.
A fix szerelemhinta 35 000 Ft-tól 40 000Ft-ig vásárolható meg. A rugós hinta 45 000 Ft-50 000Ft között kapható. Érdemes jól megnézni az árakat, hiszen sok szexshopban ugyanazok a termékek találhatók.


[origo]