Kényeztetõ technikák (18+)

Ha a nõ elsajátít pár olyan technikát, ami a férfiak maszturbációs repertoárjában szerepel, garantáltan nem okoz csalódást kedvesének. Minden technika alapja azonban egy és ugyanaz: a férfiak többsége rettentõ kritikusan áll becses tagjához, pontosabban méretéhez, éppen ezért a pénisz dicsérete alapvetõ mindenféle technika alkalmazásakor. Mielõtt azonban nekiesnénk kedvesünk éhes szerszámának, érdemes megfogadni két aprócska, ám annál hatásosabb praktikát: egyrészt használjunk minél több síkosítót, hogy csúszós és sikamlós legyen az élmény, másodszor pedig el a jéghideg kezekkel, melegítsük fel tenyereinket mielõtt ellátjuk partnerünk baját.

forrás: [origo]

Csináld hátulról!
Ha már a férfi maszturbációs technikákból indulunk ki, nem árt, ha ugyanabból a szögbõl kezdjük a kézimunkát, mint ahogy az a férfi számára természetes. A legegyszerûbb mód, ha a férfi mögé térdelünk, és a derekánál átöleljük. Mellünket tapasszuk a hátához, és kérjük meg, hogy mutassa meg, hogyan szokott maszturbálni. Helyezze kezét a kezünkre, és mutassa meg a megfelelõ gyorsaságot és erõsséget. A hatás fokozása érdekében támasszuk ki állunkat a vállánál, és suttogjunk izgató szavakat a fülébe. Meséljük el, hogy mit vált ki belõlünk testének izgatása, péniszének látványa. Érezzük, ahogy szívdobogása fokozatosan felgyorsul, ahogy szaporábban veszi a levegõt, és igyekezzünk felvenni testének ritmusát.

Induljon alulról a gyönyör!
A férfiakra nagy hatással van, ha uralhatják a nõi testet, és erõs szorításukkal õk irányítják a mozgást. Ha a nõ a hátán fekszik, a férfi pedig derekára csücsül vagy fölé térdel, hasonló körülményeket teremthet. A férfi hímvesszõje a nõ számára könnyen hozzáférhetõvé válik, és kezével könnyedén stimulálhatja. Használjuk síkosítót, és nyelvünk hegyével izgassuk kedvesünk makkját!

Narancsfacsarás
Térdeljünk a férfi pénisze fölé, markoljuk meg makkját úgy, mintha egy félbevágott narancsot tartanánk, majd kezdjük el imitálni a narancsfacsarás mozdulatait - de vigyázzunk, ne vigyük túlzásba az erõkifejtést! Míg az egyik kéz a "narancsot facsarja", a másik kézzel markoljuk meg a pénisz tövét, vagy a herezacskót, és masszírozó mozdulatokkal, párhuzamos kézimunkával kényeztessük párunkat.

Kulcstechnika
A pénisz egész felülete stimulálhatóvá válik, ha összekulcsoljuk kezeinket, és a két tenyér közé helyezzük a péniszt. A kezeket indítsuk a pénisz csúcsánál, és húzzuk lefelé, egészen tövig, miközben folyamatosan jobbra-balra tekerõ mozdulatokat végezünk.

Sátorozás
Kezeinkbõl formáljunk süveget - mintha imádkoznánk -, hüvelykujjainkat hurkoljuk össze, majd húzzuk kézi süvegünket a péniszre, és fel-le, jobbra-balra mozdulatokkal kényeztessük a férfit. Az összekulcsolt hüvelykujj révén a frenulumot, illetve a makk pereme részesül megkülönböztetett figyelemben.

Tûzcsiholás
Fogjuk kezünk közé a férfi hímtagját, és imitáljuk a tûzcsiholás technikáját, mintha kezünk között sodrunk egy fadarabot. Mindezt ne a tûzcsiholás szándékával hajtsuk végre, hanem szigorúan örömfakasztás céljából, síkosító vagy nyál bevetésével, és kevésbé gyors és elszánt tempóban.

Kalitka-technika
Egyik kezünkkel markoljuk meg kedvesünk péniszének törzsét, és mozgassuk kezünket egyszerûen csak fel-le. Mindeközben másik kezünkkel formáljunk kupolát a pénisz makkjára, és ujjaink segítségével csavargassuk a csúcsot.

Gyûrûzés
A hüvelyk- és mutatóujj segítségével formáljunk O-alakot mindkét kezünkkel, majd felváltva húzzuk rá a gyûrûket a kedves hímvesszõjére. Közben mozgathatjuk a csuklót, változtathatjuk a gyûrû méretét, és akár ellentétes irányba is mozgathatjuk a két gyûrût.

Kötélhúzás
Képzeljük el, hogy partnerünk pénisze egy végeérhetetlen kötél, amit kezdjünk el szépen-lassan "kihúzni a helyérõl". Kezeinket váltogatva imitáljuk a mozdulatot, miután jócskán elláttuk síkosítóval a pénisz felületét.

Bekötözõsdi
Különféle anyagok, mint például a selyem, szõrme, bársony, vagy tárgyak - például nyaklánc - különleges izgalmat okozhatnak a férfinak. Csikizzük, simogassuk és húzogassuk a férfi péniszén az adott tárgyat. Kössük be a szemét, és kérjük meg, hogy találja ki mi az, amivel éppen kényeztetjük.

Persze minden kézimunkát a maga tökélyében kell befejezni, illetve folytatni. A tökéletes átvezetés érdekében haladjunk felfelé a hasán át a nyakig, a fülig, de mehetünk lefele is a popsihoz, a gáthoz, de még a lábfejhez is. A manuális technika kivitelezése után tehát ne hagyjunk ott csapot-papot, és magunk részérõl ne tekintsük befejezettnek az elõjátékot.


[origo]