Haoud-el-Hamra

Következõ úticélunk Haoud-el-Hamra volt, amihez keresztül kellett vágnunk egész Algérián. Hatalmas távolság, kb. 800 km volt az aznapra tervezett út és Charles és Hans felváltva vezettek. Reggel még indulás elõtt jól bevásároltunk, s Beni-Abbés-t elhagyva Vivienne-el rögvest ledobtunk magunkról minden göncöt, hogy végre meztelenül lehessünk. A reggel és délelõtt csendben, még ébredezve zajlott, mi ketten a hátsó ülésen hanyatt fekve sütkéreztünk az egyre perzselõbb napon. A sebesség miatt a huzat szerencsére kitûnõen hûtött minket, így annyira nem is éreztük égetõnek a nap sugarait.

forrás: [origo]

Persze jól bekentük egymást napolajjal még induláskor. Szûk volt a hely hátul, lábaim Vivienne fejénél voltak, övéi nálam szintúgy, egymással szemben hevertünk és fenekünk összeért. Egész délelõtt folyamán Vivienne punciját bámultam, mely enyémtõl pár centire volt, idõnként össze is értek. Ez a fele szõrös, fele kopasz megoldás rendkívül izgatóan hatott és Vivienne kifejezetten hosszú ajkaihoz remekül illett. Sajátom már rég nem volt borotválva, a borosta megnõtt, már nem is szúrt kellemetlenül. Vivienne is érdeklõdve nézegette pinám, amitõl lassanként benedvesedtem.

Úgy dél felé támadt egy ötletem. A fiúk valami nagyon rosszul fogható helyi rádióadót hallgattak és csevegtek érdektelen dolgokról, én pedig elõvettem mobiltelefonom, odahajoltam Vivienne lüktetõ puncijához és lassan ki-behúzogattam a telefont.  Aztán gondoltam egyet, rezgõre állítotam és teljesen feldugtam neki, hogy csak az antennája lógjon ki. "Ne hívjalak fel?" - kérdeztem tõle. Felkapta retiküljét, átadta nekem mobilját és felhívtam saját számom. Kisvártatva hallottam, amint telefonom elkezd rezegni Vivienne puncijában. Az ötlet sikeres volt, a telefont hol Vivienne, hol az én puncimba dugtuk fel és hívogattuk egymást órák hosszat.

Bár a fiúk ezt nem méltányolták különösképp, mi rendkívül élveztük. Kicsit megunva már a játékot, kihúztam mobilom Vivienne nedves pinájából, lenyaltam róla nedveit, majd számba kaptam duzzadt, óriási méretû ajkait és hosszan szopogattam õket. Ujjammal széttártam punciját és mélyen benyaltam lukába. Vivienne hangosan nyögdécselt én meg élvezettel habzsoltam hol szõrös, hol szõrtelen punciját. Késõbb váltottunk, s egészen kora estig, míg megérkeztünk Haoudba, végig nyaltuk egymást az út alatt, számtalan orgazmust élve át mindketten. Idõnként a reggel vásárolt dobozos sört egymásra locsolgattuk és végignyaltuk egymás testét elöl-hátul egyaránt.

A klasszikus 69-es pózban érkeztünk egy benzinkúthoz, ahol a benzinkutas megcsodálta elõadásunk és elfelejtette kifizettetni velünk az üzemanyagot. Mindezt Hans mesélte el, mivel mi lányok úgy elvoltunk foglalva egymással, hogy mindezt észre sem vettük. Amúgy sem volt sok esélyem látni, mivel Vivienne teljesen ráült arcomra. A legmelegebb órákban szerencsére felhõs idõnk volt, ezért nem égtünk le az út alatt. Kora este érkeztünk Haoudba, ami egy viszonylag nagy város, ezért felöltöztünk, nehogy börtönbe zárjanak közszeméremsértés vétségéért.

Rövid keresgélés és tudakolózás után sikerült találni egy elegáns 4 csillagos szállodát. Már csak egy szabad szobájuk volt, ezért némi vitatkozás után ugyan, de sikerült megbeszélni, hogy négyen kivesszük akkor a szobát. Pótágy nélkül, négyen aludtunk a kétszemélyes ágyban, de számunkra nem okozott gondot egymás meztelensége. Vivienne és én már teljesen kész voltunk, így éjjel nem volt semmi szex.

Reggel már javában sütött a nap, mikor felébredtünk. Kopogtak az ajtón. Vivienne felkelt és ruhával nem törõdve meztelenül ajtót nyitott. Egy fiatal arab srác, a szobapincér volt, s érdeklõdött, nem óhajtunk-e reggelit? Én is felkeltem, hogy üdvözöljem újdonsült barátunkat. A srác a két csupasz nõi test látványának kimondottan örült, széles mosolyával nézegette testünket. Megkérdeztem milyen plusz szolgáltatások vannak a szállodában. Az emeleten, a folyosó elején volt egy manikûr-pedikûr, a földszinten pedig uszoda és konditerem. Vivienne közölte vele, reggelihez már késõ van, de ajánlhat egy jó éttermet. A srác mosolyogva közölte: apjának van egy étterme a közelben, szívesen meghív minket ebédre. Ezzel legugolt és gyengéden egy puszit nyomott Vivienne puncijára, majd az enyémre. Ez meglepett minket, de örömmel fogadtuk. A nap jól kezdõdik.


Zuhany után szóltam Hansnak, nincs-e kedve elkísérni a manikûröshöz? Felvettem a fehér fürdõköpenyt, de nem kötöztem össze, hanem nyitva hagytam még vizes testem elõtt. Így kiléptem Hansszal az ajtón és elindultam a folyosón. Vártam mikor nyílik egy ajtó és lép ki rajta valaki, de hiába. Reméltem, a manikûrös jóképû lesz. Elég mags, kb. 2 méteres, koromfekete, õsz hajú és rövid, õsz szakállú férfi volt, talpig fehérbe öltözve. Hihetetlen kontraszt áradt belõle. Volt egy fülkéje, ami épp a lépcsõ és a lift mellett kapott helyet. Mikor megérkeztünk, kicsit mogorvának tûnt.

forrás: [origo]

Hans közölte: örülne, ha különösen szép munkát végezne rajtam. A néger kissé értetlenül rámnézett, én pedig elfordítottam fejem, s fekete napszemüvegemben a lift melletti ablakon kifelé bámészkodva széthúztam fürdõköpenyem és kivillantottam bal mellem. Szemem sarkából figyeltem milyen benyomást teszek. Az öreg néger arca felvillant, ahogy megbámulta mellem és erõsen borostás puncim. "Igenis, uram" - válaszolta, leültetett vele szemben, Hans mellém ült és rágyújtott egy cigarettára. Elõhúzta zsebébõl az aznapi újságot, én kinyújtottam kezem és kezdõdött a móka. A napszemüvegben az a jó, hogy nem tudják merre nézel, mit figyelsz. Kicsit olyan, mintha lesbõl kukkolnád az embereket.

A manikûrös láthatóan zaravban volt, lopva folyton melleimet nézegette, amik lassan elkezdtek száradni, hiszen most jöttem a zuhany alól.  Miután mindkét kezemmel végzett, gondolta vége, ám én felkaptam jobb lábam, ráhelyeztem bal térdére, s szótlanul, még mindig bámulva az ablakon kifelé, széttártam combjaim. A néger elvörösödött ahogy belebámult lábaim közé. Elég lassan dolgozott, mivel több idõt töltött puncim nézegetésével, mint a munkával, de ezt én csöppet sem bántam. Idõnként elhaladt mellettünk néhány vendég, hol a lépcsõn, hol pedig a lifttel jöttek, s jólesett látni, ahogy megbámulják kitárt meztelen testem.

Volt egy elegáns házaspár, ahol a nõtag felsikoltott és felháborodva ráncigálta tovább férjét, aki megkövülten meredt csillogó pinámra. Mindazonáltal a többiek reakciója egyértelmûen pozitív volt, aminek nagyon örültem. Mikor mindkét lábammal végzett, Hans fizetett, felálltunk és visszamentünk szobánkba. Ahogy beléptünk, Vivienne épp Charles merev farkát szopta az ágy elõtt térdelve, s pár pillanat múlva Charles Vivienne arcára spriccelte reggeli adagját. Vivienne felállt, odalépett hozzánk, s miközben arcáról a szõnyegre csöpögött a sperma, felém fordulva megkérdezte: "Nem próbáljuk ki a konditermet?"

Pár perc múlva már a folyosón sétáltam Vivienne-nel, mindketten anyaszült meztelenül, s a lift felé tartottunk. A néger már messzirõl észrevett, s mikor odaértünk, szívélyesen üdvözölt minket. Megkérdeztem tõle hányadikon van a konditerem, beszálltunk a liftbe, majd egy másik szobapincért is meglepve benyitottunk a konditerembe. Nem volt nagy helyiség, kb. tízen lehettek bent, ebbõl egy nõ és egy tréner. A társaság vegyes volt, arab, néger, európai, amerikai. Hamar magunkra vontuk a figyelmet és pár perc elteltével mindenki körülöttünk sürgött-forgott.

Ki kellett próbálnunk minden egyes gépet, õk pedig boldogan irányítottak bennünket. Kedvencem az a gép  volt, ami a combjaimat erõsítette és a széttárt lábaimat kellett összehúzni súlyokkal. Csodás érzés volt, ahogy lábaimat nyitogattam tágra, hogy lucskos puncimat mutogassam a körülöttem állóknak! Izzadság árasztotta el egész testemet, s patakokban folyt le melleimrõl hasamon át pinám felé, majd ott keveredve a belõle áradó lével, folyamatosan csöpögött a gépre és a padlóra. Egyébként is írtózatosan meleg volt a teremben. Ehhez a géphez többször is visszatértem, annyira imádtam. A közönség is lelkesedett érte, hisz itt lehetett leginkább kitárulkozni. Vivienne is kipróbálta, bár csak egyszer, én közben bicikliztem.

Nagyon sokáig, mint kiderült, majd\" 4 órán keresztül edzettünk, s eközben persze cserélõdött a közönség, de egy megrökönyödött kövér amerikai kivételével mindannyian átvedlettek bámészkodóvá. Többen is megkérdezték, akarunk-e dugni, de mondtuk nem, csak nézni lehet. Volt 2-3 fiatal, izmos srác, aki ráélvezett Vivienne hasára és mellére, de ettõl eltekintve szexmentes esemény volt. Idõvel megérkezett Charles és Hans is. Nem üdvözöltek minket, idegennek mutatkoztak. Utoljára kedvenc gépemen voltam, szép záróakkord volt, castapsot kaptam, mikor a kimerültségtõl támolyogva, erõtlenül felkeltem. Vivienne és én megköszöntük a fiúk segítségét, lezuhanyoztunk, majd vissza a liftbe, mosolyogtunk egyet a manikûrösre és ledõltünk az ágyban.


[origo]