Dundika emelt fõvel jár

Milyen volt találkozni a Playboy szülõatyjával? Milyen a lakása?
- Rettenetesen jól éreztem magam, kemény hat napom volt. Ebbõl három napon át semmit nem csináltam, az utolsó három nap pedig abból állt, hogy reggeltõl estig fotóztak minket - ami most a Playboyban meg is jelent. Hogy milyen volt Hefner? Nyolcvan éves, ezt tudni kell róla, és azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. Van három gyönyörû barátnõje, akikkel együtt hál.

És milyen volt a parti? Volt-e parti? Legendásak a partik Hefner villájában...
- Hihetetlen, de mindig találnak valami okot, hogy folyamatosan bulizzanak. Volt egy szombati nap, amikor megjelentek az amerikai focisták, az õ kedveseik, illetve pár hostess-lány, akik nyolcszázas köbcentis mellmérettel rendelkeztek, és félmeztelenül nyomultak. De orgiákról nem hallottam, illetve nem vettem benne részt - bár így elég nehéz lett volna. De tényleg, semmi ilyesmirõl nem tudok.

Kaptál ajánlatot? Nem ajánlotta fel neked egy negyvenes-ötvenes, sármos úriember, hogy intézi a karriered?
- Nem, sajnos. Senki nem mondta, hogy a menedzserem szeretne lenni. Nem tudom, hogy miért, pedig jó lenne, úgyhogy remélem, jelentkezik majd.

Melyik az a hely a világon, ahová elmennél, ha tehetnéd?
- Voltam a Maldív-szigeteken, és valószínûleg ezt mondtam volna, ha nem lettem volna ott. Az volt az álmom, hogy eljussak oda. Megnyertem egy szépségversenyt, így kerültem ki. Még csak egy fillérembe se került, úgyhogy ez volt az igazi nyaralás.

Szebb lányok vannak ott, mint Magyaroszágon?
- A Maldív-szigetekrõl azt kell tudni, hogy nagyon pici szigetei vannak. Mi körülbelül huszan voltunk a TV2-es sztárokkal, Görög Zita, Gianni és még sorolhatnám. Azon a szigeten huszan elfértünk, de huszonegyen már nem biztos, hogy jó lett volna. Úgyhogy így Görög Zita volt a szép lány ott.

A párodat elvitted magaddal, vagy õ lazán elenged, ha a TV2-es sztárokkal mész?
- Ez kétszemélyes volt, úgyhogy vittem magammal õt is.

Mennyire merészek a fotóid a mostani Playboyban? Remélem szuperek.
- Azt ajánlom, minél hamarabb vedd meg, és nézd meg! Már csak azért is, mert ezek tényleg nem Magyarországon készültek, kivéve a címlapképet, amit Nánási Palival fotóztattam, mert úgy gondoltam, ha már Amerikából hoztuk az anyagot, legalább a címlap legyen magyar, csinálja az az ember, aki közelebb hozott engem ehhez a szakmai sikerhez. Egyébként nagyon jók lettek a képek, bár kicsit szerintem hiányzik belõle a dög. Van egy kedvencem, ami szerintem nagyon jó, tökéletes kép. A többi pedig... Tizennégyen voltunk, lányok, egybeburkolózva, keresztül-kasul vagyunk egymáson.

Azt hallottam, szerepelsz más országok Playboyaiban is.
- Igen, tizennégyen voltunk, és közülük, meglepõ módon - legfõképpen az amerikaiban, ami különösen meglepett - nagyon sokszor elõtérbe helyeztek. A többi tizenháromban is folyamatosan szerepelek, tehát tizenötbõl tíz képen én vagyok.

Mi ennek az oka?
- Ezt szeretném én is tudni. Remélem van velem valami tervük.

Honnan jött a Dundika név, és ezt le lehet-e fordítani angolra?
- A Dundika név onnan ered, hogy szeretek rengeteget enni, és mindig is ilyen kövér voltam, 45 kiló. Amerikában lefordítottam a nevemet Chubbyra, merthogy a dundika azt jelenti, chubby.


"Büszkén viselem a címet"

Teszel valamit az alakodért, vagy ez isteni adottság?
- Féltem, hogy ezen a versenyen azért nem fogok révbe érni, mert 162 centi vagyok, ami elég kicsi. Viszont azt tudtam, hogy Amerikában, illetve a tengerentúlon a 162 centi megszokott, tehát a Playmate-ek ilyen alacsonyak. Hogy mit teszek az alakomért? Nem is tudom, hogy mondjam, igazából semmit. Eszem, nagyon sokat eszem, bármit. Félek, majd jelentkezik valami, bár olyan vagyok, hogy ha észreveszem magamon, egybõl elkezdek változtatni, és elmegyek edzeni is.

Hogy néz ki egy napod, ha itthon vagy?
- Elég keveset vagyok mostanában itthon, ami szerencsés, de egy átlagos napon kb. úgy néz ki, hogy felkelek...

Mikor?
- Dél.

Azt hallottam, hogy a modelleknek sokat kell aludniuk, hogy szép, friss arcuk legyen.
- Képzeld, nekem volt két évem arra, hogy regeneráljam a bõrömet, mert két évig semmit nem csináltam, otthon feküdtem, délben keltem és korán is feküdtem. Tényleg, két évig ezt csináltam.

Mibõl éltél ez alatt a két év alatt, mert az alvásért nem fizetnek...
- Tudtam, hogy ezt meg fogod kérdezni. Készültem a versenyre. Megérte. Jó befektetés volt.

Mi vitt rá, hogy Nyuszi-lány legyél? Nem gond, hogy a pasik bekategorizálnak ebbe a szerepbe?
- Bánt egy kicsit, ugyanakkor mégsem, mivel én választottam ezt a szakmát. Most, hogy megnyertem a versenyt, már büszke vagyok, és büszkén viselem a címet. És mivel ez végig fog kísérni egész életemben, nem mondhatom, hogy megbántam. Nem, dehogy bántam meg! Büszke vagyok rá!

Szerintem a pasidnak kellemetlen lehet, bárhova mentek, mindenki kocsányon lógó szemekkel néz.
- Megszokta. Mindig is szerette, ha egy olyan barátnõje van, akin legeltetik a szemüket.

És te hogy viseled, ha más nõk legeltetik a szemüket a pasidon? Féltékeny vagy?
- Egyáltalán nem. Kapcsolatunk egyik titka, hogy no féltékenység. Semmi.

Mióta tart ez a kapcsolat?
- Lassan 4 éve.

Kitartó típus vagy?
- Elõtte volt egy három- és fél éves kapcsolatom, úgyhogy mondhatom, igen.

Mit csinálsz, amikor éppen nem a Playboy kirakatlánya vagy?
- Mostanában elég sûrûn vagyok rendezvényeken, ahol mûsort vezetek, illetve szórakozóhelyeken, ahol az a feladatom, hogy felráncigáljam a fiúkat, lányokat a színpadra. A DJ benyom egy zenét, amit legtöbbször én választok ki, és megkérem õket, hogy úgy táncoljanak, és úgy vetkõzznek, hogy minél több ruhadarabot vegyenek le magukról. Hihetetlen, de mindig van egy-két férfi, aki bevállalja, hogy tetõtõl talpig mindent levesz magáról egy nyilvános mulatóhelyen. Azt gondoltam, ilyen talán tíz alkalomból egy lesz, pedig idáig tíz alkalomból tíz volt.

Te vagy rájuk ilyen hatással vagy ennyire bevállalósak a magyar pasik?
- Lehet, hogy másnap megbánják, de abban a pillanatban, amikor a tömeg buzdítja õket, én is buzdítom õket, pláne, ha ittak, akkor erre fogják, és hirtelen lerántják a nadrágjukat. Nem arról van szó, hogy óvatosan, szexisen levennék, nem, eldöntik, és egy pillanat alatt lerántják a nadrágot.

És amikor te sokat iszol?
- Én kifejezetten utálom az alkoholt. Nagyon-nagyon ritkán iszom, és akkor is nagyon keveset. Amúgy is pörgõs lány vagyok, úgyhogy nekem nem kell, hogy igyak, nekem semmi nem kell ahhoz, hogy jól érezzem magam. Eleve úgy indulok el egy buliba, hogy tudom, jól fogom érezni magam.


"Nagyobb lett az önbizalmam"

Mi a terved arra az idõszakra, amikor már nem modellkedsz - mit szeretnél majd csinálni?
- Szeretnék olyan nevet szerezni, mondhatnám úgy is, hogy olyan tekintélyt, amit kamatoztathatok az üzleti életben. Igazából már el is kezdtem, ez egy csúszás-mentesítéssel foglalkozó folyamat. Mikor kiszállunk a kádból, a felület nagyon csúszik, ezt mi három fázissal szépen lekezeljük. Ezt most nem mondom el, mert nagyon hosszú, de az a lényeg, hogy csak mikroszkóppal látható, szemmel nem érzékelhetõ, és ezáltal a felület nem csúszik. Ez egy amerikai termék, ami ott már nagyon bevált, és mi ezt hoztuk be Magyarországra.

Szívesen szerepelsz? Nem féltél például, amikor elvállaltad ezt a chatet?
- Soha nem voltam izgulós alkat, mindaddig, amíg meg nem nyertem ezt a versenyt. Onnantól kezdve az elején nagyon rossz volt, nagyon izgultam. Amikor feltettek nekem egy kérdést, meg se tudtam mukkanni. Mostanra ez elmúlt, valószínûleg a rutintól is függ, tehát hogy lassan egy éve, szinte folyamatosan kérdeznek tõlem dolgokat, ezekre tudnom kell választ adni, és egyáltalán nem izgulok.

Eszedbe se jutott, hogy tévés mûsort vezess?
- Ahhoz, hogy mûsorvezetõ legyek, nagyon-nagyon sokat kell tanulni. Amikor elindultam, azt mondtam, színésznõ, mûsorvezetõ szeretnék lenni, bármi, ami a médiával kapcsolatos. Mostanra ez megváltozott, mert idõközben rájöttem, ez nem csak annyi, hogy kiállok a színpadra, kezembe veszem a mikrofont, és elkezdek beszélni, ez ennél többet jelent. Ez egy szakma, amit meg kell tanulni, és nagyon sokat kell érte tenni.

Ha választanod kellene, akkor Amerika vagy Magyarország?
- Azért választanám Magyaroszágot, mert itt vannak azok az emberek, akiket szeretek. Az a nagyon kevés ember, akik igazán hozzám tartoznak, akik tényleg a barátaim. Amerikát pedig azért választanám, mert az a lehetõségek hazája, ahogy mondani szokták, és hát a kereset is sokkal több. Akár modellként, mûsorvezetõként, színésznõként. Nekem mindig honvágyam van. Szeretném, ha azt mondanák nekem, hogy gyere ki egy hónapra Amerikába, és gyere vissza. Azt bevállalnám. De hogy kint éljek, azt nem.

Mennyit lehet Magyarországon keresni azzal, hogy tavaly te voltál az év Playmate-je?
- Azt szoktam mondani, ami igaz is, hogy minden hónapban egyre többet keresek. Ha így folytatódik tovább, és esetleg négy-öt évig itt tudok maradni, akkor nagyon-nagyon jó befektetés volt. Akkor megérte két évig aludni elõtte.

Mennyire változtatott meg a siker?
- Úgy érzem, semennyire. Talán abban, hogy az önbizalmam egy kicsit nagyobb lett. És ez abban nyilvánul  meg, hogy nem tudok lefelé nézve menni az utcán. Felemelem a fejem, ami nagyon fontos, a tartásom is sokkal jobb, sokkal kecsesebb. Függetlenül attól, hogy tanultam járni egy modelliskolában, ez változott. De inkább azt mondom, semmiben nem változott meg az életem, csak annyiban, hogy sokkal pörgõsebb lett, ami viszont én vagyok.


"Igazi nagy barátnõm nincs"

Neked mi számít, amikor megismerkedsz egy pasival? Külsõ, fogak, szem, haj, test?
- Elõször is természetesen az, hogy milyen külsõleg, mert ugye, elõször nem látom, hogy milyen belülrõl. Késõbb jöhet, hogy milyen a sármja, kisugárzása, hogy milyen a humorérzéke. Végül pedig az egész.

És egyébként milyen típusú srácok tetszenek neked? Van ideálod?
- Nincs igazán ideálom, valójában az, akiben meglátom, hogy milyen a kisugárzása. Valami meg kell, hogy fogjon benne, de az sem utolsó szempont, hogy hogy néz ki.

Volt olyan, hogy megtetszett egy pasi, kellett volna, és azt mondta, hogy köszi nem?
- Soha, méghozzá azért nem, mert soha nem engedtem meg magamnak, hogy én válasszak magamnak pasit. Nem szemeltem ki egy pasit sem, legalább is így érzem. Mindig az illetõ volt az, aki odajött hozzám, és tényleg, lehet hogy elsõ blikkre elég volt egy jó szöveg, egy jó duma. Ami viszont mindig nagyon tetszett, az a szemkontaktus. Tehát, ha úgy vettem észre az illetõt, hogy láttam, néz vagy mosolyog rám. A szem, a szemkontaktus nagyon fontos.

A szemkontaktus után mennyire vagy elcsábítható? Hosszú udvarlás szükséges, vagy ha nagyon tetszik neked, lazán benne vagy bármiben nagyon rövid idõn belül?
- Ez mindig attól függött, hogy mennyire tetszett az illetõ. Nem mondok napokat, heteket, hónapokat, de régebben hirtelen estem szerelembe.

És hirtelen el is múlik?
- És hirtelen el is múlt, úgy ahogy mondod. Tehát az, aki igazán megfogott, az volt több évig. Aki nem fogott meg, annak akár egy hét után is azt mondtam, köszönöm, nem.

És ha véget ér egy kapcsolat, általába te rúgod ki a pasit, vagy megvárod, hogy neked mondják, hogy menni kell?
- Én minden pasitól leléptem. Illetve inkább eltûntem elõlük. Amikor hívogattak, nem vettem fel, vagy anyukám vagy a húgom vette fel a telefont, ilyen kis alattomos voltam.

A pasid mit szól a sikereidhez?
- Nagyon örül neki, és igazából neki is köszönhetem a sikert, amit elértem. Ha õ nem nevez be az elsõ szépségversenybe, valószínûleg nem ülök itt, és nem tartok ott, ahol most.

Jobban bízott benned, mint te magadban?
- Pontosan. Én biztos, hogy soha nem jelentkeztem volna egyetlen szépségversenyre sem.

Vannak barátnõid?
- Nem igazán. Van egy barátnõm, aki már az iskolában is a barátnõm volt. Nagyon ritkán találkozunk, de ha tehetem, mindig beszélek vele telefonon. Igazi, nagy barátnõm nincs. Nekem a barátom a rendes barátom, akivel együtt élek. Õt mondom a barátomnak, mert õ az, akivel mindig mindent megbeszélek.

Féltékenyek rád a lányok, vagy mivel magyarázod, hogy nincsenek barátnõid?
- Persze, nagyon sok lány féltékeny a többi lányra, hol a lábai miatt, hol a szemei miatt, hol a sikerei miatt, hol a pasija miatt, tehát nagyn sok minden miatt - de szerintem nem ezért nincsenek. Valószínûleg ez olyasmi, mint a pasiknál, egy hét után rájöttem, hogy õ nem való nekem barátnõnek, és nem azért, mert féltékeny volt, hanem mert nem voltunk egy hullámhosszon. Emiatt nehéz megtalálni azt a lányt, aki az igazi barátnõm lehetne.


"Bódi Sylvi nagy-nagy példaképem volt"

A Playboynak mennyire vagy elkötelezve? Máshol nem vállalsz fotózást?
- Máshol nem vállalok fotózást. Egy évre kötöttem szerzõdést, ha jól tudom, szeptember 28-án jár le, akkor lesz a következõ gála, ahol megválasztják az utódomat.

Zsûritag leszel vagy csak te adod át a koronát jelképesen?
- Zsûritag mindenképpen leszek, valószínûleg koronát nem fogok átadni. Úgy tudom, tavaly Rippli Zsuzsi a közönségdíjat adta át, így valószínû, ez a feladat vár most rám is.

És ha lejár a szerzõdésed, hosszabbít a Playboy, úgy mint egy focistával, vagy szabad préda leszel, és bármelyik újsághoz szerzõdhetsz, bármilyen felkérést elfogadhatsz?
- Biztos meghosszabbítják, ha Amerikából jön valami felkérés. Így nem hiszem, hiszen nekik az aktuális Playmate-re kell koncentrálniuk, de ha meghosszabbítják, az nyilván közös megegyezéssel történik.

Mikor szeretnél gyereket? Van már terved ezzel kapcsolatban?
- A húgomnak nemrég született kisbabája, õ most 19 éves. Kisgyermek- és csecsemõgondozást tanult. Nagyon megróttam õt, mikor megtudtuk, hogy terhes, mert szerettem volna, hogyha látja azt az életet, amit élek, hogy ebbõl milyen sok pénzt kereshetek. Mind keresetileg jó lett volna, mind hogy az önbizalma nagyobb legyen, mert nincs neki túl nagy. Viszont idõközben rájöttem, hogy õ tényleg igazi anya típus, mindig is az volt. Bent voltam a szülésnél, és elájultam, pedig úgy gondoltam, hogy az ilyeneket végig tudom nézni. Valószínûleg az is baj volt, hogy nagyon meleg volt bent, és ahogy fogta a kezemet és szorította, és erõlködött, úgy erõlködtem én is. Hihetetlen volt, amikor kijött a baba, leültem a székre és lehuppantam. Akkor úgy döntöttem, hogy várok még pár évet - egyébként mindig öt évet mondok - úgyhogy majd körülbelül öt év múlva.

Hová sorolod magad az eddigi Playmate-ek között? Jóban vagy az eddigiekkel? Mit gondolsz Bódi Sylvirõl?
- Bódi Sylvi nagy-nagy példaképem volt, vele jóban vagyok, tényleg nagyon szeretem és tisztelem is azért, amit elért. Igazából õt tartom az egyetlen Playmate-lánynak. A többi lánnyal csak annyiban vagyok jóban, hogy köszönünk egymásnak, de túl sokat nem tudok róluk, s õk sem rólam. Sylvi az, akit tényleg kiemelnék.

Vele elmész csajos buliba ? El szoktatok úgy járni, hogy pasik maradnak, és ti leléptek otthonról?
- Sylvi már egy kicsit komolyabbra fordította a dolgot, komoly párkapcsolata van, úgyhogy nagyon kevés helyre jön el. Nem szoktunk együtt eljárni, inkább elõttem volt ez a bulizós korszak, amikor a Playmate-lányok, a szépségkirályõk összejártak. Ez mára megváltozott, most már nagy keveredések vannak, mindenki mindenkivel. Tényleg nincsenek nagy csajozós bulik, azaz, ha jól tudom, õk szoktak járni Ibizára. Na, oda mondjuk nem nagyon szeretnék menni velük.

Nyugodt, kiegyensúlyozott lánynak tûnsz. Mi hiányzik még az életedbõl? Mit szeretnél elérni?
- Így, hirtelen semmi. Az ember mindig többet és többet akar az életben, mindig vannak kitûzött céljai. Nekem is vannak, amiket még nem tudtam elérni. Viszont szeretném õket elérni, tehát majd a késõbbiekben fog kiderülni, hogy amit kitûzök magam elé, azt sikerül elérnem, vagy sem.


[origo]