Pózok újratöltve (18+)

No meg persze a mûvészetnek, a folyamatos újraértelmezésnek, a reakcióknak, és természetesen az ábrázolásnak.

forrás: [origo]

A virtuális Káma Szutra például lehetõséget kínál saját pózok megalkotására, némileg ugyan elszakadva az eredetitõl, de ihltetet onnan merítve. Tetszõleges számú résztvevõ bevonásával pózokat, testtartást, lökéstempót és erõsséget komponálhatunk, az alkotást elmenthetjük és közzétehetjük az interneten. Mintha kis marionettbábuk szexelnének, remek idõtöltés, fõleg a mások által feltöltött fantáziák böngészése.

A Káma Szutra másik aktuális feldolgozása egy franciaországi múzeumban mutatkozott be. A szeretkezõ szobrok szigorúan az írás alapján készültek. Az alkotó hosszú évek óta titokban õrizte alkotásait, végül ahhoz járult hozzá csupán, hogy a szobrokról fotók készüljenek, a márványpárok és a szobrász továbbra is a háttérben maradtak.

A képeket közlõ oldalon a szobrokat letöltés után körbeforgathatjuk, de még arról is szavazhatunk, hogy a szóban forgó pozitúra szerzett-e nekünk örömet valaha, nyilatkozva arról, férfiak vagy nõk vagyunk-e, milyen idõsek, és hányasra értékeljük a póz örömszerzõ faktorát. Szavazás után korosztályokra és nemekre bontva tekinthejük meg az eredményeket.


[origo]