Péniszhosszabbítás (18+)

A lényeg, hogy a mûködés legyen tökéletes, de úgy tûnik, ezt csak a nõk látják így, a férfiak és különösen a fiatal fiúk szorongva néznek nadrágjukba, mert szerintük a férfi csakis nagy szerszám birtokában igazán férfi. Többségük nincs megelégedve a természet adta mérettel (olyan ez, mint a nõk és a mellek viszonya), ami egyáltalán nem meglepõ, hiszen századunkban a szexiparnak és a média által erõltetett férfiideáloknak köszönhetõen a pénisz nem kevesebbet jelöl, mint sikert, hatalmat és szexuális potenciát. Az ár azonban, amit ezért fizetni kell, sokszor túlságosan is magas.
 

forrás: [origo]

Az internet szabályosan hemzseg a méret megváltoztatását ígérõ termékektõl. Krémek, pénisznyújtók, pumpák, tabletták, mûtéti beavatkozások, masszázsok és így tovább. A kínálat végtelen, de vajon mi az, ami valóban segít?  Tuti technika nem létezik, hiszen a mûtéti beavatkozások, különbözõ gyógyszerek vagy a pumpa eredményességei tudományosan nincsenek alátámasztva, így meglehetõsen bizonytalan, hogy mit kapunk pénzünkért cserébe. Fontos észben tartani, hogy a plasztikai beavatkozások még gyerekcipõben járnak, s a különbözõ csodaszerek számtalan nem kívánatos mellékhatást okozhatnak. Sokan persze annyira kilátástalannak látják helyzetüket, hogy elindulnak a farokhosszabbítás rögös útján. Nézzük, mi található a piacon!

Mûtéti beavatkozások - Szalagok szétválasztása
A péniszt három rugalmas szalag rögzíti a medencéhez, és azok átvágásával lehetõség van a rejtett péniszszakasz (péniszgyök) elõrehúzására. A módszerrel komoly optikai eredményt, közel ötcentis hosszabbodást lehet elérni. Ez ténylegesen nem hosszabbítja meg a hímvesszõt, csak annak látható része lesz hosszabb. A beavatkozás során fennáll a fertõzés, a vérzés, valamint maradandó hegek és szépséghibák veszélye. Mivel a mûtét során fontos tartószalagokat választanak szét, nincs, ami a péniszt megtartsa, és sokat veszít keménységébõl.

Testazonos zsírral való feltöltés
Ezt a technikát mellnagyobbításnál is használják, vagyis testazonos zsírt fecskendeznek a megnagyobbítani kívánt testrészbe. A hímvesszõ ennek hatására optikailag nagyobbnak, de leginkább vastagabbnak látszik. A beültetett zsír körülbelül 40-50 százaléka marad meg hosszú idõre. A beavatkozás komoly veszélye, hogy a beadagolt zsír könnyen besûrûsödhet, összecsomósodhat, sõt még vándorolhat is a testben. Fennáll továbbá a gyulladás veszélye, ami átterjedhet a szomszédos szövetekre is.

Szilikonbeültetés
A hímvesszõbe szilikonimplantátumot ültetnek be, ami jelentõsen megnöveli a pénisz méretét.

Felfújható implantátum beültetése

A teljesen impotens férfiak esetében alkalmazzák a technikát, amikor is a barlangos testet felfújható implantátummal helyettesítik. Az ágyékba egy speciális pumpát ültetnek, aminek segítségével fenntartható az erekció. A beültethetõ implantátumok mérete változó. A módszer betegségre és nem pszichés panaszokra nyújt megoldást.

Gyöngyözés
Indonéziában és ázsiai országokban bevett szokás, hogy gyöngyöket és kisebb tárgyakat (vaslabda, mûanyag golyócska, drágakõ) ültetnek be a péniszbe. Legtöbbször vallási megfontolásból hajtják végre a mûtétet, de sokan péniszhosszabbítás céljából.


Mechanikus módszerek: pumpák, krémek, felszopók

Vákuumpumpa
A pumpa hatására rövid távú méretváltozás idézhetõ elõ, ugyanis a vákuum hatására sok vér áramlik a hímvesszõbe, amivel az erekció felerõsíthetõ, különféle szöveti folyadékok képzõdnek a péniszben, amelyek megduzzasztják a bõrszöveteket. Rendszeres használattal egy éven belül közel 2-5 centis méretváltozást lehet elérni egy jó minõségû pumpával. A pumpa használata kevés kockázattal jár, de túl erõs pumpálás esetén véraláfutás képzõdhet, illetve a véredénykék sérülése esetén erekciós zavar állhat be.

Pénisznyújtó
A pénisznyújtók - mint például a PeniMaster vagy az Expander- , mint azt a nevük is elárulja, megnyújtják a hímvesszõt. Mind a péniszt tartó szalagok, mind a szövetek nyúlási ingernek vannak kitéve, amitõl kisebb-nagyobb változást érhet el a férfi. A módszer eredményessége a mai napig kérdéses.

forrás: [origo]

Krémek
A péniszhosszabbító krémek a szexshopok alaptermékei közé tartoznak, és szabályosan Dunát lehet rekeszteni velük. Az alapkomponens a legtöbb esetben vérbõséget idéz elõ, és helyileg fejti ki hatását. Kisebb erekciót idéznek elõ, amitõl a hímvesszõ természetesen nagyobbnak látszik. A leggyakrabban felhasznált szerek a ginkgo, a cayenbors, valamint a bõr ápolására szolgáló aloe vera és jojobaolaj. A krémek között akadnak "veszélyesebb" fajták is, amelyek már növekedést befolyásoló hormonokat is tartalmaznak. Ezek csak pubertáskorban fejtenek ki hatást, de akkor is komoly veszélyeket rejtenek magukban (például májkárosodás vagy vérképelváltozás).

Tréningek
Különbözõ fejõ módszerekkel ugyancsak látványos eredményt lehet elérni. Az indiai és arab tradíciókkal rendelkezõ technika lényege, hogy félerekciós állapotban különféle fejõ gyakorlatokat kell végrehajtani, amik akár öt centivel is megnövelhetik a hímtagot.  Az egyre népszerûbb péniszhosszabbító masszázsok is hasonló technikákon alapulnak.

A profik így csinálják
A pornófilmek fõhõsei mûtét, krémek és mindenféle csodatechnikák nélkül is meg tudják téveszteni a nézõket (bár jellemzõen használják ezeket, a felszopókat lassan lemossa a technika). A vonat-effektus, habár csak pár perc erejéig, de látványos hosszabbítást eredményez. A férfi ilyenkor megmarkolja hímtagját, és egészen a makkig kifelé húzza, majd a herezacskót húzza rövid ideig lefele. Az intim terület teljes borotválása megint csak optikai csalódást idéz el, és szeméremszõr nélkül közel két centivel hosszabbnak tûnik a nemi szerv. A pornószereplõk kényesen ügyelnek a testsúlyra is, hiszen a becses tagra omló pocak nem csak megrövidíti, de sok esetben el is takarja a péniszt.

A pocak zsírtömege a hímvesszõ tartószalagaira nehezedik, amitõl a pénisz beljebb húzódik. Tíz kiló súlyfelesleg leadásával közel két centit nyer a férfi. A péniszgyûrû használata szintén növeli a méretet, a gyûrû ugyanis megakadályozza a vér gyors kiáramlását a hímvesszõbõl, és ezáltal tartós méreteket biztosít. Végül, de nem utolsósorban, aki nem szeretne túl sokat költeni a méret növelésére, és beéri az optikai tuninggal, vásároljon olyan alsónadrágot, amely különbözõ betétek segítségével téveszti meg a szemlélõdõt.


[origo]