A kitartott nõk (18+)

A kitartottság meglehetõsen kényelmes életmód, ha a cserébe várható ellenszolgáltatásokat könnyen teljesíteni tudja az illetõ. A Spa! magazinnak egy öt éven át luxuskörülmények között tartott fiatal nõ elmondta, kitartója havi 200 000 yenes apanázst fizetett, luxuslakást bérelt, és az elsõ pillanattól kezdve tenyerén hordozta.

"Hetente egyszer hagyományosan szeretkeztünk, soha semmi furcsát vagy perverzet nem akart tõlem. Nagyon jól éreztem magam, szerettem gondoskodni róla, fõzni neki. Késõbb mondta, tanuljak valamit, így beiratkoztam angol társalgásra és virágkötészetre... Úgy tûnik, talált egy nálam fiatalabbat, mert egyszer csak eltûnt, soha többet nem keresett fel."

Ez a fajta kitartottság a régi japán tradíciókból és a gésák világából eredhet, ugyanis vannak, akik professzionális szinten ûzik ezt a létformát, és a legkevésbé sem megvetett elemei a társadalomnak.

forrás: [origo]

A technika és a nõk elérhetõsége változott, ma weboldalakon keresztül lehet tökéletes szeretõt és társalkodónõt találni. A lányok ingyen tölthetik fel képeiket és adataikat, a férfiaknak azonban már borsos összegeket kell fizetniük, hogy megtekinthessék az online katalógust, és a kiválasztott lányt randevúra vigyék.

Ha kölcsönösen elnyerték egymás tetszését, szerzõdés szerint a lány hivatalosan is szeretõ lesz. A lányok nem válogatás nélkül mennek el a férfival, aki felkérte õket, ugyanolyan joguk van nemet mondani, mint igent. (A szex persze már az elsõ randin szinte kötelezõ elem.) Mivel alapvetõen üzleti kapcsolatról van szó, a nõk alaposan figyelembe veszik az elõnyöket és hártányokat is.

A tuti parti az a férfi, akinek lehetõleg több szeretõje és rengeteg pénze van, mivel várhatóan kevesebb idõt kell vele eltölteni, ami kevesebb szexet jelent, viszont a pénz ettõl függetlenül ugyanúgy jár.

Persze nem minden történet tündérmese, egyesek szexuális rabszolgákká válhatnak, durvaságokkal találkozhatnak, de ekkor még mindig ott a lehetõség, hogy fárasztóbb, ám kevésbé kiszolgáltatott munkával keressék meg napi betevõjüket.


[origo]