Szexpumpák

Puncipezsgés


forrás: [origo]


Puncipumpát (vagy klitoriszpumpát) a péniszpumpa analógiájára készítették, és a csikló, illetve a szeméremajkak területén vérbõséget okozva imitálja a nyalást. A pumpát - esetleges baleseteket elkerülendõ -, nem lehet a hüvelybe felhelyezni. Bár a szexjáték elsõdleges funkciója az örömszerzés, szakemberek gyakran alkalmazzák az orgazmust átélni képtelen nõk kezelésére.

A puncipuma - kialakításától függõen - lefedheti az egész intim területet, míg a klitoriszpumpa csak a csikló területét borítja. A pumpa cilinderét az izgatni kívánt területre kell helyezni, majd kézi pumpálással fokozatosan kell kialakítani a vákuumot. A szívóhatásnak köszönhetõen vérbõség, ennek hatására pedig erõs pulzálás alakul ki a területen. A segédeszköz könnyûszerrel kezelhetõ, túlpumpálás esetén a vákuum a zárszelep segítségével bármikor megszüntethetõ. A puncipumpának számos fajtája ismert, az alappumpától kezdve, a redõs, tüskés felületûn át egészen a vibrálóig, határt csak a pénztárca vastagsága szab. 

Bimbóérzékenység


forrás: [origo]


A mellpumpát (vagy bimbópumpát) a punciizgatóhoz hasonlóan, szintén a nõ egy erogén zónájának stimulálására fejlesztették ki, ami kialakításától függõen vagy a mellbimbókat vagy az egész mellett szippantja magába. A mellpumpa erõsen hasonlít a tejleszívó készülékhez, de kialakítása révén erre a funkcióra nem alkalmas. A mellpumpát gyakran reklámozzák a mellnagyobbítás ígéretével, a valóságban - akár a péniszpumpa esetében - , a méretváltozás csak átmeneti. A mellpumpa ugyanakkor kiválóan alkalmas a bimbók és a mell érzékenységének növelésére, szadomazo játékok esetén pedig fájdalom okozására. (Vigyázat, a gyakori használat érzéketlenné teszi a melleket)!

Péniszöröm


forrás: [origo]


A péniszpumpa elsõsorban orvosi segédeszköz és csak másodsorban áll a nemi örömök szolgálatában, a mûszert ugyanis erekciós zavarok kezelésére tervezték. A vákuum hatására a péniszben vérbõség alakul ki, növelve így a pénisz méretét és az erekciót. A vér lassú kiáramlása érdekében péniszgyûrû is tartozik a szerkezethez, amit pumpálás elõtt kell a nemi szervre illeszteni. Egyéne válogatja, ki mire használja a segédeszközt, van, aki pusztán az erekció - félerekció - létrehozásáig veti be a segédeszközt, van azonban, aki ennek segítségével maszturbál, míg néhányan a vákuum okozta fájdalomra utaznak, és az ejakulátumot is kiszippantják magukból. Fontos azonban figyelembe venni, a pumpálást ne vigyük túlzásba, a hímvesszõben ugyanis maradandó sérülések keletkezhetnek!


[origo]