Intim torna nekünk

A nõk amúgy is azt tartják rólad, hogy a lenti fejed az úr, és valld be õszintén, te is szereted, ha õ irányít. Szóval, farok vagy. Már születésed óta kedvelted, ha gazdád a kezeivel birizgált, de megtanultad (mert megtanították), hogy ezt nem illik, úgyhogy a kellemes söntyömpörgetés megmaradt magányos játéknak. Úgy kilenc-tíz évesen picit kitartóbb kézimunkára váltottál, és meglepõdve tapasztaltad, mi mindent tud okozni egy lágy, de férfias kézfogás.

forrás: ckm

Lapszemle
Sok száz, a gazdád apjának színes újságjaival töltött romantikus óra után jöttek a hús-vér nõk. Te persze bármelyiket, válogatás nélkül, pedig még azt sem tudtad, hová és hogyan. Az elsõ komolyabb barátnõnél rájöttél, hogy az idegen kezek - még ha suták is - több örömöt adnak, csakhogy az egész nem tartott tovább fél percnél. Néha még a gatyádból sem sikerült tüzelés elõtt kiszabadulnod, ám ha a gazdád ügyes volt, újabb újdonságok vártak rád. Jobbak, mint addig képzelted. Megtanultad, mire jó még a nõk szája a beszéden kívül, és némi várakozás után a bugyi alá is bepillanthattál mind az egy szemeddel. A meglepetés, hogy jóval lejjebb van, mint hitted volna, hamar elszállt, és nem maradt más, csak az ágaskodó, kõkemény izgalom.

Állítólag...

...a Tantra szex ezerszer na-gyobb kielégülést ígér, mint bármi más. Még a guminõdet is lenyomja! A lényeg az, hogy nem akkor tudod elnyújtani az aktust, ha közben másra gondolsz - például Anettkára -, hanem mondjuk akkor, ha több orális szexet visztek az együttlétbe, és az elõjáték is legalább egy óra hosszáig tart. Érted? Na erre mondta egyszer egy srác tíz sör után jó hangosan a kocsmában: "Le..arom a Tantra szexet, én dugni akarok!" Ez sem rossz taktika, mert három csaj is odanézett...


Díszlövés
Aztán jött a forróság. Az érzés, hogy végre hazajutottál, mint a frontkatona, aki évtizedes háborúzás után elõször terül el az otthoni kád forró vizében, aztán bár a kád nedves, mégis vad tûzijáték kezdõdik, majd gyorsan véget is ér. Érzed, ahogyan a vér átáramlik belõled a gazdád arcába és halkan még a hangját is hallod: - Ööö, bocsi! Még nincs nagy tapasztalatom... izé, neked jó volt?

Életút
Egy idõ után lelassulsz, a helyzet pedig javul; már össze tudod hasonlítani a bugyik gazdáit. Végigkalandozol a bolyhos száraztól a kopasz katonáson át egészen az örökké éhes Hitler-bajuszosig; aztán jön az idõ, amikor mindig egy bugyi alá kukkantasz be. Már inkább kötelességbõl, mintsem megszállottságból indulsz bevetésre. Újabb pár év elteltével inkább az tesz boldoggá, ha békén hagynak. Úgy ötvenévesen megtanulod, vannak olyan szervek, amelyek közvetlenül hozzád kapcsolódnak, hallod, amint elmondják, hogy az a prosztatád és összekötöd azzal a szúró érzéssel, amitõl majd behugyozol, amikor hugyozol. Végül már felállni sincs erõd. Érzed még, hogy a gazdád néha elérzékenyülve gondol közös kalandjaitokra, de már nem tudsz részt venni a nosztalgiázásban. Te magad is emlékké válsz lassan... Ennek azonban nem kell feltétlenül így történnie! Az altesti izmok tudatos edzése olyan robbanásszerû fejlõdést hozhat az egészségedben és a szexuális életedben, amihez képest az ipari forradalom vívmányai csattogós lepkének tûnnek!

Intim részek
Nincs más dolgod, mint napi rendszerességgel edzeni olyan izmokat, amelyek létezésérõl eddig nem is tudtál. Ez egyfajta farok body-building, vagy ahogy a rendszer megalkotója, Kriston Andrea nevezi: intim torna. Joggal merülhet föl a vád, hogy "majd má\" biztos egy luvnya fogja nekem megmondani, hogy kõ dugni". De vigyázz, farok, ez a nõ nem csak vonzó jelenség, nem csak tanár és több száz férfi oktatója (nem gondolni rosszra!) hosszú évek óta, de okos is. Tud érvelni például, hogy a gátizomrendszer a nõknél és a férfiaknál ugyanúgy néz ki, és pont ugyananynyira hanyagoljuk el. Ennek komoly következményei lehetnek, de a világért sem szeretném riogatással kezdeni, vegyük inkább sorra, hogyan leszel Kovács Bélából (bocs, Béláim!) Rocco Siffredik.

Nagyra nõj!
A méret a mumus. Azt gondolnád, hogy amit kaptál, azzal gazdálkodhatsz életed végéig, pedig a body-building hasonlat abszolút igaz. Ahogy a testépítõknél, úgy az intim testépítõknél is izomgyarapodással jár a rendszeres edzés. Tehát a bré láthatóan és érezhetõen nagyobb, vastagabb lesz. Sõt! A Fásztör, hárdör, szkútör német klasszikust idézve, ha eddig problémád volt a merevedéssel, hát mostantól gyorsan elõ tudod idézni, ha pedig már megvan, kemény lesz, mint a gyémánt. (Amit viszont csak a gyémánt vág, de ez már meleg téma, most inkább hagyjuk!)


Jeditanfolyam
Képzeld el, kedves farok, hogy a gazdád valami nehezen megmagyarázható okból (nyolc sör) úgy dönt, sztriptízzel kápráztatja el szíve és egyéb testrészei választottját! Szól a középtempós, búgatós zene, egymás után kerülnek le a ruhadarabok, míg végül a klasszikus, bepucsítós figura, és téged sem fed többé az alsógatya. Ekkor a gazdi megfordul, te pedig jobbra-balra (!) bólogatsz a zene ritmusára! Semmi csalás, semmi csípõmozgás, csak az erõ, ami veled van. Ha most azt gondolnád, ez tényleg csak Yodának sikerülhet, mert mindig a hosszú botjára támaszkodik, tévedsz. Megvan benned az ehhez szükséges izom, (a jobbra-balráért konkrétan a musculus ischiocavernosus felel, és jobb, ha megjegyzed, mert a cikk végén kikérdezem), de mivel nem használod, sorvadásnak indul. Állítólag elég néhány hét, hogy újra munkára foghasd, de természetesen a fel-le mozgató izom (musculus bulbocavernosus - szintén kötelezõ tananyag) is jóval erõsebbé válik. Eddig a sci-fi, most jön a fantasy! Egy profi mágus nemcsak fel-le vagy jobbra-balra tudja mozgatni a varázspálcáját, de arra is képes az izmok kombinált igénybevételével, hogy az alja másként mozogjon, mint a teteje. Mintha S alakot formáznál, és még forognál is. Ilyen tudás birtokában nem csoda, drága makktársam, ha az intim kezelésben részesített hölgy úgy érzi, mintha egy kézimixert fogadott volna magába, védõburkolat nélkül.

Érintésvédelem
Igen ám, de most önzetlen kötelességednek eleget téve itt az ideje, hogy a magad örömével is foglalkozz kicsit. Egy átlagos faroknál ez kezdésként egy kis marokmáriát jelent, aztán egy kis nyálbál, végül egy kis barlang dörzsi-dörzsi, aztán
flutty (flutty = ejakuláció, jobb hangutánzó szó híján). De nem így egy intim tornás turbóbránernél, amely képes magát belülrõl izgatni. Nem, ez nem anális önujjazást jelent (bár tény, hogy a prosztatamasszázzsal elért orgazmust sokan az élvezetek királyának tartják), hanem egy újabb, még sohasem hallott izmot (centrum tendineum, hogy könnyebben megjegyezd, még egyszer: centrum tendineum). Nos, ez a centrum tendineum a prosztata és herék közt helyezkedik el, és hasonlóan az elõzõekhez, tudatosan mozgathatod. Ez annyit tesz, hogy miközben abajgatod a barátnõdet, szexuális inger érkezik felõle, ugyanakkor saját magadból is. Olyan, mintha vele volnál, de közben gondolatban kicsit megcsalnád a prosztatáddal. A dolog elõnye továbbá, hogy partner sem szükségeltetik hozzá. Ha buszon jön rád, hogy kicsit lazítanál, akkor ott kezdesz önhere- és prosztatamasszázsba.

Tornaóra
Az érintés nélküli maszturbáció csodája után vegyük sorra, milyen problémákon segít, ha nap mint nap intim tornázol. A férfiak közel nyolcvan százaléka küzd a korai magömlés valamilyen formájával. Fõleg fiatal korban nem vagy képes befolyásolni az orgazmus idõpontját. Túl hamar elsülsz, vagyis nagyon gyorsan megtanulsz magyarázkodni a csajok elõtt. Pedig a probléma megoldásához elég jobban megismerned az orgazmusgörbédet. Ez nem egy felcsatolható szexuális segédeszköz, hanem a folyamat, amelynek során jelzést kapsz, ha közel vagy a véghez, de még meg tudsz állni. Rendszeres gyakorlással (bár ezt ritkán hívják így) megtanulhatod, hogyan nyújtsd el a jelzés elõtti szakaszt, illetve az orgazmust közvetlenül megelõzõ részt. Ezután már képes lehetsz arra, hogy ugyan ejakulálsz, de nincs orgazmusod. Magyarul jön az anyag, de nincs pulzálás. Te is kemény maradsz, és mehet tovább a móka. Ráadásul ezt akár többször is, egymás után.

Sárgaság
Tudod, hogyan kell helyesen vizelni? Na nem arra gondolok, hogy ha a végén kettõnél többször rázod meg, az már recska... Hanem arra, tud-tad-e, hogy a helytelen vizelési szokásokkal hosszú távon könnyen megbetegítheted magad? A húgyhólyag közvetlenül kapcsolatban áll a prosztatával, így ha nem mész el a dolgodra, amikor érzed, hogy kéne, az egyre táguló hólyag gyötörni fogja a prosztatát, megváltoztatva ezzel a mûködését. Itt még nincs vége. Nemcsak a gyakoriság számít, de a technika is. Tilos nyomni! Ha erõlteted, pont ugyanazt a hatást éred el, mint ha sokáig tartogatod. Vége tehát a sörözések közti, ki tudja magasabban lehuggyantani a vakolatot a retyóban versenynek.


Barna Zorro
A pisi után mi jöhetne más: kaki. Természetesen az sem mindegy, hogyan végzed a nagydolgod. A szabályok nagyjából ugyanazok. Ne halmozd fel magadban a rosát, mert a végbél is tágu-lékony, és az is közvetlenül a prosztatát nyomja! Inkább a gravitáció erõlködjön, mint te! Ugyan nem tartozik szorosan ide, de csak a latin név miatt még egy érdekesség. A záróizmot (musculus anus externus) a farokhoz hasonlóan mozgathatod jobbra, illetve balra. Ezt az izmodat is elhanyagoltad? Pedig milyen csodálatos, 3D-s Zorro-jelet lehetne vele alkotni! Egyszer próbáld ki. De csak egyedül...

Magad, uram
A pisi és kaki után jön egy kis szex, pontosabban egy kis maszturbálás. Emlékszem, csikókoromban lámpaoltás után masztiversenyeket rendeztünk a kollégium vécéjében. Ez nem az a torrentés, "verjük ki egymásnak, de semmi buzulás" volt. Állt mindenki a saját budija fölött, és egy jelre elkezdett vadul verni. A gyõztes húsz másodperc alatt elsült. Szegény. Mert az elsõ számú szabály: nem szabad arra törekedned, hogy minél gyorsabban elélvezz! Berögzül. Egy lányt pedig nehéz kielégíteni húsz másodperc alatt, hacsak bankkártyával nem... Kísérletezz magadon! Próbáld ki többféleképpen, hogy aztán a partnerednek el tudd mondani, hogyan szereted! Ha viszont épp nem vagy senkivel, akkor is rendszeresen üríts, mert a visszatartott mag ártalmas lehet. Persze mire is lehetne ártalmas, mint erre a misztikus, unásig emlegetett szervre, a prosztatára. Bár lassan úgy tûnhet, hogy jobban kell rá vigyáznod, mint a Szent Grálra, jó hír, hogy ha a fenti szabályokat betartod és negyven fölött éves rendszerességgel jársz prosztataszûrésre, már csak egy teendõd van. Pontosabban három. Hetente. Az orvosok szerint ugyanis heti három élvezés biztosítja, hogy a prosztatánk jól átmosott, nem kövesedõ, virgonc és bármikor munkára fogható legyen.

Légypapír
Végül néhány érv, miért legyél átlagos farokból intim body-builder farok. Más farkak, akik a gazdájukkal együtt rendszeres alhasi tornát végeznek, furcsa következményekrõl számolnak be. Megnõ a teljesítõképességed. Megnõ a szexuális étvágyad. Megnõ a tesztoszterontermelésed. Ezt megérzik a nõk is, és mint légy a légypapírra... Megszûnnek a vizelet- és széklettartási panaszaid, ha vannak. Az elõzõ kettõ összefoglalva: nincs többé sárga és barna féknyom. Csökken a prosztatabetegségek veszélye és meg is szûnhetnek az ezekbõl származó fájdalmak. Szóval, a férfiból szuperférfi lesz, a farokból szuperfarok, belõled pedig - mindezek elõtt - szuper vizsgázó: hogyan nevezzük a gátizomrendszeren belül azt az izmot, ami a pénisz jobbra és balra mozgatásáért felel? Nem tudod? Felállhatsz!


[origo]