Egy Playmate titkai 1

Gondolom senki nem lepõdik meg azon, ha azt mondom, hogy imádok shoppingolni. Tehát igazából a kellemest kötöttem össze a kellemessel. De hát ha így a jó?! Szóval... Az akkori pasim éppen akkor vett egy házat Budapest környékén, mert elege lett a nagyvárosból. Pedig itt is gyönyörû lakása volt. Ott is volt pár érdekes szexkaland, de ezt majd egy másik alkalommal mesélem el. Mivel szüksége volt rám, hogy a még hiányzó bútorokat kiválasszuk, egyik hétvégén egy bútoráruház felé vettük az irányt.

forrás: [origo]

Elég feltûnõ volt, hogy alig volt az áruházban vevõ. Elõször azt hittem, hónap vége van, és az embereknek nincs pénzük, aztán arra gondoltam, hogy ez soha nem volt akadály, hogy a magyarok költség a pénzüket. Végül rájöttem, hogy az új nyitva tartás elsõ napja volt, így sokan nem tudták, hogy lehet még vásárolni. Ott kódorogtunk a mesterséges folyosókon, a pasim sem nagyon tudta, hogy mit keresünk, csak annyit, hogy az új kéróban egyel több fürdõszoba van, nagyobb a konyha és vendégszoba is van. Szükség volt tehát alapvetõen zuhanykabinra, ebédlõasztalra és egy jó nagy ágyra. (Ha ez a rovat blog lenne, itt megszavaztatnám az olvasókat, hogy melyik lesz az összebújás helyszíne.)

Elõször az ebédlõasztalt néztük meg, találtunk is nagyon jó tölgyfából készítettet, rusztikus stílusban. Jó nagy volt, alapvetõen hat-, de nyolcszemélyessé alakítható. Masszív darabnak tûnt. Fel is csillant a szemem, hogy mi mindent lehetne ezen csinálni, mint a Postás mindig kétszer csengetben Jack Nicholson Jessica Lange-gel. Száll a liszt, edények esnek le és törnek szét, kések repülnek a levegõben, olyan szenvedéllyel dugnak a konyhaasztalon, de ez túl központi helyen volt. Sokan jártak arra, gyorsan véget vettetek volna a mókának. Az ágyak felé vettük az irányt, ami most éppen annyira nem hozott lázba, de ha olyan helyen van, nem álltam volna ellent.

Itt is többen kószáltak (hirtelen mennyien lettek?!), sõt azt a jó kis ágyat, amit a katalógusban láttam, épp egy fiatal párocska próbálgatta, viháncolva, röhögcsélve. (Mit tudtok ti? - gondoltam.) Szóval az utolsó reményem a zuhanyfülke-szekció maradt. Nagyon jó helyszínnek bizonyult, ugyanis elég erõsek voltak zuhanyfülke tematikában, így elég nagy területen lehetett bóklászni és kóborolni a jobbnál jobb fülkék között. A pasim be is húzott gyorsan kettõ közé, és vadul csókolni kezdte a számat, magához húzott, éreztem, hogy semmit nem kell tennem, hogy felizguljon, hiszen már állt a zászló rendesen.

Ekkor egy hang szólalt meg a háttérbõl. Segíthetek? Gyorsan szétrebbentünk. Ránéztem. (Hát, "abban" nem - mondtam magamban.) A pasim gyorsan elvitte, és kérdezgetni kezdte a fülkékrõl. Legalább három-négy darabról kért valami nyomtatott infót is. Két perc múlva visszajött, csak annyit mondott, hogy most van legalább nyolc-tíz percünk, mert a fénymásoló az alagsorban van, mi meg a másodikon vagyunk. Egy shortyra volt idõnk össz-vissz. Nem baj, szeretem a gyors menetet, szenvedélyes, vad és nagyon izgató. Betuszkolt egy tejüvegajtajú fülkébe, és ránk csukta.

Elsõ mozdulatával nyúlt be a miniszoknyám alá, kezét belecsúsztatta a bugyimba, kimért mozdulattal végigcsúsztatta a szeméremdombomon, majd középsõ ujjával kicsit szétnyitotta a puncimat, közben ruhán keresztül a mellbimbóimat izgatta a másik kezével. Egy gyors mozdulattal lerántotta rólam a tangát, egészen a bokámig, majd a fejét befúrta a lábam közé. Elkezdte nyalogatni a csiklómat, már nagyon nedves voltam, nem kellett sokat dolgoznia, behatolásra készen álltam. Nem is akartam húzni az idõt, felhúztam a fejét. Éreztem a puncim illatát a száján.

Megfordultam, felhúztam a szoknyám a derekamra, és bepucsítottam. Olyan gyorsan bennem volt, hogy csak egy halk sikkantásra tellett tõlem. Nekitámaszkodtam az üvegnek, õ megfogta a vállam és hátra húzta, íjként feszült a testem. Aztán az egyik kezével megfogta a fenekem, és rángatni kezdte, vadul dolgozott rajtam, nagyon kemény volt. Minden értelemben - én meg rendesen ziháltam hozzá. Egyre nagyobbakat lökött, éreztem, hogy mindjárt elélvez. Gyorsan kirántottam magamból, és hagytam, hogy a fenekemre élvezzen. Remegett az gyönyörtõl, de hangot adni nem mert. Tudtam, hogy ezért a kis gyors menetért este bõségesen meg lesz
a jutalmam, már alig vártam...


[origo]