Zsírégetõ szex (18+)

A kondicionáló szex alapja valójában nem más, mint a hagyományos pózok és technikák pici módosítással való bevetése, azon szempontok alapján, hogy mikor mozog még többet egy bizonyos izomcsoport, mikor lehet az élevezeti érték csökkentése nélkül fokozni az egyes helyzetekben levõ testmozgást - lehetõleg mindkét fél számára.

forrás: [origo]

Guggolva
A hagyományos lovaglópóz helyett a nõ inkább guggoljon partnere fölé (amit a férfiak sokszor már csak a látvány miatt is jobban élveznek), és így, comb és farizmai dolgoztatásával vegye kézbe az irányítást. A nõ ebben a helyzetben nagyobb mozgásteret kap, szabadabban irányíthatja a behatolás mélységét, ha akarja, csípõje leengedésével egészen befogadhatja partnerét, de ha akarja, épphogy csak beengedi, s saját hüvelybemenetét izgatja a hímvesszõvel. Mindkét esetben a rugózó mozgásoknak köszönhetõen a combok erõsen dolgoznak, de persze adott körülmények között ezt szinte észre sem veszi az ember.

Ha fáradunk, a férfi testén megtámaszkodhatunk, a lábak ettõl függetlenül tovább dolgoznak. Ha lehet, hátunkat, derekunkat tartsuk egyenesen, ezzel is fokozva a póz hatákonyságát. A férfi közben fejét fölemelve a látványban való gyönyörködés mellett hasizmát edzheti, ha a lapockáját is megemeli, a hasprés még erõsebb, de jutalmul megérintheti a nõt, s az élmény, amit mindeközben átél, valószínûleg élete legkellemesebb gyúrós élményévé válik.

Jó kutya
A sokak számára kedvenc kutyapóz is számos testedzési lehetõséget rejt, ha kicsit elszakadunk a bevett, kényelmes kivitelezéstõl. A nõ ahelyett, hogy négykézláb állna, inkábbb eressze magát lejjebb, és könyökén támaszkodva keressen egynsúlyt, ezzel tricepszét edzheti. Ez ismételten izgalmasabb látványt nyújt a férfinak, hiszen a hát íve egészen erotikus ívet vesz föl, s ha a nõ még a behatolás erõsségét homorító-domborító mozdulatokkal változtatja is (közben derék- és hátizmait alaposan megmozgatva), esztétikai szempontból a maximálisat hozták ki a pózból. A férfi is erõsíthet munka közben, ha egyik hajlított lábát kinyújtja, s ezáltal csak egyik lábán támaszkodik, a behatolás mélysége és szöge is változik, ami mindkettejüknek extra élményeket szerez, s a férfi izmait is erõteljesen megdolgoztatja. Lába nyújtásának változtatásával a G-pont stimulációja is lehetségessé válik.

Szembe babám
A szerelmes összefonódós ölbeülõs variáció haladóbb változata, ha a nõ úgy ül kedvese ölébe szembõl, hogy közben lábait nyújtva hagyja, és kicsit terpeszti a férfi háta mögött (a lényeg, hogy ne támaszkodjon a földön vagy a férfin), karjával pedig párja nyakába kapaszkodik. A mozgást a férfi végzi, a nõ leginkább súlyként szolgál az ülvenyomáshoz, azt eltolva és közelebb engedve kemény karizomgyakorlat végezhetõ, fõleg az apró kis pumpáló mozdulatokkal. A nõ mindeközben igyekszik feszesen tartani magát, egyrészt hogy ezzel segítse a mozgathatóságot, másrészt, hogy õ se maradjon ki a tornából, hisz ezáltal láb-, kar- és hasizmai erõteljesen dolgozni fognak.


Talicska
A nõ hasra fekszik, lábait kissé kitárja. A férfi mögé lép, és lábait megfogva addig emeli a nõ csípõjét, amíg olyan magasságba nem kerül, hogy megtörténhet a behatolás. A nõ lábával átkarolja a férfi derekát, így meg is támaszthatja magát partnere csípõjén. Haladóbbak különbözõ nehézségi fokokat vethetnek be, a láb nyújtva tartásától kezdve a földön való kivitelezésig. Sõt, aki képes rá, még körbe is sétálhatja kezein a lakást, amennyiben szeretkezés közben még erre is képes odafigyelni. A póz igen fárasztó egy idõ után, de kiváló kar-, hát- és hasizomerõsítõ, ha a nõ feszesen tartja a testét, és nem kizárólag a partnerre bízza súlyának megtartását.

forrás: [origo]

Lebegõülés
A nõ hanyatt fekszik, lábait a földre merõlegesen felemeli, s ha tudja, fenekét is kicsit eltávolítja a talajtól. A lábak annyira legyenek egyenesek, amennyire csak lehetséges, de azért ne menjen a szex élvezetének rovására. A lábaknak nem kell teljesen zártnak lenniük, a póz kivitelezése így is igen nehéz, de kiváló és hatékony láb- és farizom erõsítõ. A férfi guggolva közelíti meg a nõt, hogy neki is legyen némi nehézség, és így hatol partnerébe. A behatolás erõsségét és mélységét ez esetben is neki kell kontrollálni, párja valószínûleg égõ izmain kívül legfeljebb a férfi által kiváltott kéjérzetekkel képes foglalkozni, de nem fogja törni magát, hogy ebben a helyzetben még produkáljon is. A férfi, ha megtámaszkodik, karizmait is komoly munkának teszi ki.

T-betû
A nõ az oldalán fekszik, egyik lábát függõlegesre emeli, a másik behajlítva pihen a talajon. A férfi elé térdel, s ha szükséges, kezével segít tartani a magasba emelt lábat. A póz mély behatolást tesz lehetõvé, s kézzel a csikló ingerlése is pofon egyszerû, hisz ott van a szemünk elõtt. A nõ számára ez a póz különösen a csípõ tájékot edzi, az oldalsó farizmokat és a lábakat, fõleg, ha mindkét oldalt megdolgoztatjuk, azaz idõvel fordulunk egyet, s úgy folytatjuk tovább.

Emelgetõs
Ha a fenti pózokat végigcsináltuk, eszünkbe juthat még egy, amin gyakorlatilag nem is kell változtatni, annyira tökéletes edzésprogram, s ez nem más, mint az állva dugás, mindenféle támaszték nélkül. Mivel a férfi a nõ egész testét kénytelen megtartani, s azt még karjaival emelgetni is, miközben lába is ritmusra görnyed, a hatás nem kérdéses. Igyekezzen azonban a lehetõ legegyenesebben állni, hogy derekát ne terhelje meg nagyon. A kemény munkába rendszerint a nõ is igyekszik besegíteni, saját magát kar- és farizmai segítségével fel-le mozgatja, nem kérdés, hogy ez is komoly erõfeszítésbe kerül egy idõ után. Kimerülés esetén falhoz támaszkodva lehet pihenni.


[origo]