Viszonyom az óvszerrel (18+)

A gumihoz való hozzáállásunkat késtségkívül nagyban befolyásolja hogy használjuk, nem használjuk, vagy használnánk ugyan, de szívbõl gyûlöljük, esetleg egyszerûen nem megy, mert lelohadunk tõle teljesen. Ezt a viszonyt azonban pár egyszerû trükkel könnyen megváltoztathatjuk, feltéve, ha azt már beláttuk, kotonra olykor igenis szükség van. Nincs többé kifogás tehát, nincs többé zokniban fürdés és egyéb átlátszó história, itt az ideje megbarátkozni a helyzettel!

forrás: [origo]

Idõ kettesben
Próbáld ki az óvszerben való maszturbálást, és figyeld meg, mi történik benned, milyen érzések tolulnak elõ. Mikor végeztél, próbáld végiggondolni, mi az, ami nem tetszett, mi az, ami nehézséget okozott, vagy taszított, mivel kapcsolatban vannak ellenérzéseid. Ha õszintén vizsgálódsz, negatív élmények mellett biztosan ráakadsz egy-két olyanra is, ami tetszett, még ha kezdetben nem is akarod bevalani magadnak. Izgathat a látvány, ahogy felteszed, fõleg, ha fantáziád szabadjára engedve elképzeled, ahogy partenered húzza rád, akár kézzl, akár szájjal.

Fantáziálj!
Gondolataidban néha fókuszálj a gumira, a lerakódott negatív töltet helyett próbáld pozitívakkal felruházni. Ha olyan pornóra lelsz, amelyben óvszert használnak, alaposan figyeld meg a halyzetet és a körülményeket. Némely fantáziáidban legyen az óvszer a szex központja, annak kiindítója, legyen az óvszer maga egy jelzés a szex bekövetkeztére. Ruházd fel különleges jelentõséggel, mondanivalóval, tedd beszédes és intim barátoddá.

Tükröm, tükröm
Sokan egyszerûen nevetségesnek tartják sajátt péniszük óvszerrel borított látványát, számukra hasznos lehet egy kis divatbemutató. Húzz föl egy óvszert, és vizsgáld meg magad a tükörben. Sõt, húzz fel több óvszert, színeseket, bordázottakat, de különbözõ márkájúakat is, hogy megtaláld, melyikben mutatsz a legjobban, és hogy elfogadd és megszeresd a látványt. Mivel a legtöbben azt mondják, a gumi felhelyezése megtöri az intim együttlét hangulatát, tarts magadon egy gumit huzamosabb ideig, mondjuk egy órán keresztül. Közben néha izzgasd fel magad, és figyeld meg, milyen egyszerû módszer lehet már jóval a behatolás eltt felvenni a kotont, ami készségesen követi merevedéseidet, és nem akadlyoz a gördülékeny együttlétben.

Csukott szemmel
Csukd be, vagy kösd be a szemed, és helyezz fel így egy óvszert. A látvány kikapcsolásával újabb dimenziókat nyithatsz, és megfigyelheted belsõ reakcióidat gumifelhúzás közben. Sokkal intimebb viszonyod lesz így ezzel a személytelennek tûnõ tárggyal, mintha rutinszerûen felrángatnád, arról nem beszélve, hogy ezek után sötétben is könnyen megoldod, pillanatok alatt elintézed, ami eddig esetleg hosszas mûvelet volt. Ezt a játékot természetesen partnerrel együtt is ki lehet próbálni, neki is intim élmény lesz óvatosan tapogatva biztonságaba helyezni mindkettõtöket.

Játék
Nem csak a szembekötõs játékba vonhatod be párodat, hanem egyéb mókákba is, amik jelen esetben mind az óvszer körül kell, hogy forogjanak. Lehet ez szerepjáték, vagy bábozás, de akár péniszgyûrût is alkothattok egy gumi segítségével. A lényeg, hogy természetes, ismerõs és mulattató eleme legyen együttléteiteknek, ne egy zavaró tényezõ, amit mindketten utáltok, de kénytelenek vagytok használni.


[origo]