Vibrátor körút (18+)

A vásárlás jellemzõen jól megy a nõknek, és ha valami kellõen színes és kedves - mint a legtöbb segédeszköz manapság -, akkor az tuti befutó egy szomorú délután. Ami a férfiak többségét illeti, õk sokszor inkább vetélytársként tekintenek egy vibrátorra, fõleg, mivel kezdetben leginkább valóban élethû, fallosz-szerû, eres-bõrös szörnyekkel kápráztatták el a játékos közönséget. Ami a többi segédeszközt illeti, õket is hajtja a kíváncsiság, csak nehezebben szánják rá magukat egy kiadós bevásárlásra. Akárhogy is, a segédeszközök nem egyebek játékoknál, márpedig legyen valaki bármennyire is idõs, játékra (és szexre) mindig szükség van. Kezdõknek nyújtunk segítséget, hogyan építhetik fel alapkészletüket a lehetõ legkevesebb kínos pillanattal.

forrás: [origo]

Hogyan válasszunk szexshopot?
A bolt kiválasztásakor nem árt pár tényezõt figyelembe venni. Ne menjünk pélául abba a szexshopba, ami közvetelnül az utcánkban vagy a munkahelyünk mellett van, ha van, hiszen felesleges hergelni a szomszédokat, nem beszélve a szülõkrõl, akikkel nem kellene összefutni közvetlenül a bevásárlókörút után. Menjünk tehát olyan helyre, ahol biztosan nem botlunk ismerõsbe, de ha mégis megtörténik, érdemes valóban a világ legtermészetesebb dolgaként kezelni a szexshopba járást. Az emberek egy része garantáltan vagányságként kezeli az ilyesmit, egy részük rosszállóan, míg a legtöbbjük bátorság hiányában megmarad a házi készítésû izgatóknál.Internetes rendelés helyett érdemes személyesen felkeresni a boltot, fõleg kezdetben - ha lehet akkor a partnerrel együtt -, hiszen már magában az élmény, hogy az ember megfoghatja, megnézheti a különféle csodamasinákat, különleges és izgató élményt jelent. Ha ránézésre fogalmunk sincs arról, hogy egy segédeszköz mire való, ne legyünk szívbajosak, és forduljunk bátran az eladóhoz, hiszen neki pontosan az a dolga, hogy elmagyarázza, mit, hova és hogyan kell dugni, kötni, akasztani. Ha pedig feszélyezve éreznénk magunkat a választott boltban, esetleg nem szimpatikus az eladó, nyugodtan tegyük be magunk mögött az ajtót, hisz alapvetõ fontosságú, hogy oldott hangulatban tudjunk csevegni e meglehetõsen intim témáról.

Alapkészlet

Vibrátor: Jóban, rosszban örök társ a vibrátor. Lehet az rezgõ, rücskös, rózsaszín, extra nagy vagy rúzs alakú, a végsõ választást nem vállalhatja át helyettünk senki. Ha valaki önkielégítéshez keres segédeszközt, érdemes kétágú vibrátort vásárolni, ami lehetõvé teszi a klitorisz stimulálását is. Léteznek háromágú masinák is, amiknek harmadik csápja a végbélnyílást célozza meg, de ezt nem feltétlenül kezdõknek ajánljuk. Ha közösülés során szeretnénk izgatni a csiklót, érdemes egy kisebb, hengeres vibrátor mellett dönteni. Erõsebb stimulálás érdekében mindenképpen egy nagyfejû mûpéniszt válasszunk, ami úgy néz ki, mint egy masszázsgép. A kisebb, kemény mûanyagból készült vibrátorok erõsebb vibrációt biztosítanak, míg a gumiból vagy szilikonból készültek gyengébbet, kellemeset. Ha már egyszer beruházunk egy ilyen fontos darabra, válasszunk olyat, aminek állítható fokozatai vannak, vízálló - hogy a tus alatt vagy a fürdõkádban is használhassuk - és ne legyen hangos. Az sem ritka manapság, hogy rúzs, toll vagy egyéb hétköznapi tárgyba rejtik a rezgõ szerkezetet, de ezek praktikussága inkább az álcázásban, mintsem a haszálati értékben rejlik.

Dildo: A dildo nem más, mint péniszutánzat, ami a legkülönfélébb méretekben és formákban kapható. Van, ami a G-pont tökéletes izgatása miatt S-alakú, míg másokat egy hám segítségével egyszerûen a csipõre lehet erõsíteni, és a nemi szerepcsere máris megoldva. A különbség vibrátor és dildo között mindössze annyi, hogy a dildo nem vibrál.

Hüvelyizom-erõsítõ segédeszköz: A hüvely izmainak erõsítésére fejlesztették ki ezeket a segédeszközöket, amikbe néha súlyokat is beépítenek. Az eszköz lényege, hogy a hüvely tornáztatásakor ezt kell összeszorítani és elengedni. Az izmok némi gyakorlás után úgy megerõsödnek, hogy a nõ sokkal nagyobb erõvel tudja majd összeszorítani partnere péniszét. A gésagolyók használata pedig nem igényel erõfeszítést, de egyrészt vicces, másrészt praktikus, hisz észrevétlenül erõsít.

Péniszgyûrû: A péniszgyûrû készülhet gumiból, bõrbõl vagy fémbõl, és ernyedt vagy félig merev hímvesszõre kell felhelyezni. A gyûrû segítségével az erekciós állapot során sokkal több vér marad a hímveszõben, így tartósabb lesz az erekció. Fennáll azonban annak a veszélye, hogy korábban élvez el a férfi, mint gyûrû nélkül. Elsõ alkalommal érdemes gumigyûrût használni, majd csak ezután próbálkozzunk a többivel, és tartsuk észben, hogy húsz percnél tovább ne viseljük a gyûrût. A péniszgyûrû mára már kapható vibráló kiadásban is, ami lehetõvé teszi a csikló stimulálását közösülés során.

Jelmezek: Ha valaki rendõrnek, nõvérnek, vagy kalauznak akar beöltözni, vagy egyszerûen csak extraszexi fehérnemûkbe szeretne bújni, a szexshopban jó helyen jár, nem a legstrapabíróbb ruhák ezek, de a célnak tökéletesen megfelelnek. Elsõre ijesztõek lehetnek a latexruhák, de kifejezetten szexi viselet, könnyen rálelhetsz egy új oldaladra, ha ezek mellett döntesz.

Pornó és erotika: Aki nem akar semmit magára, illetve magába illeszteni, és csak vizuális ingerekre vágyik, menjen egyenesen a DVD-részlegre, ahol bõségesen válogathat a pornófilmek között.

Olaj, masszázs krém, síkosító, zsír: A gördülékeny és sikamlós együttlétek nélkülözhetetlen kellékei különbözõ ízben és illatban szintén beszerezhetõk a szexshopokban.


[origo]