Vibráló delfin

Mire jó: Szexuális segédeszköz nõknek, mely a csiklót és a hüvelyt egyaránt izgatja. Segítségével a nõk tapasztalatot szerezhetnek saját érzéki élményeikrõl, a mennyekbe repíthetik magukat, a férfiak csak szemtanúk lehetnek.

Hogy néz ki: Nõi bugyi formájú stimuláló, ahol a nõi nemi szervnél egy delfin található. A delfin anyaga szilikon, teste a csikló izgatását szolgálja, míg farka a hüvelyi orgazmust segíti elõ. Hossza kb. 8,5, átmérõje kb. 4 cm. A bugyi része állítható gumipántokból áll. A delfinhez tartozik egy vibrációt elõidézõ eszköz, amin személyre szabottan állítható a rezgés erõssége akár 8 fokozaton.

Hogyan használjuk: Ajánlatos víz alapú síkosítót bevetni használat elõtt, ezután vegyük fel, mint egy bugyit, persze meztelenül. Üljünk bele a delfinbe, orrát helyezzük a csiklóra, farkát igazítsuk a hüvelyhez. A vibrációt a kis eszközön (a vibrálón) állítsuk (elõtte érdemes megnézni, van-e benne elem), ajánlatos elõször a legalacsonyabb fokon kezdeni. A stimulálás élménye fantasztikus, egészen szokatlan, ember által nem elõidézhetõ. Az se baj, ha félénk vagy, gátlásaid hamar elmúlnak, és partnered is kedvelni fogja a nem mindennapi látványt. Használat után ajánlatos fertõtlenítõ folyékony szappannal és vízzel lemosni. Leszbikusok kerüljék a közös használatot!

Van-e veszélye: A legtöbb stimuláló elektromos, ezért nem ajánlatos vízben használni. Fájdalmat nem okoz, egyetlen komoly veszélye a rászokás, pontosan amiatt, mert partnerünk efféle gyönyört nem képes adni.

Mennyibe kerül: Különbözõ árakon mozog a piacon: 5800 - 10000 Ft, a vibrálótól függõen. Az erõsebbek egyértelmûen drágábbak. Jó tanács: ha van már otthon stimuláló, nem árt megkérdezni az eladót, kompatibilis-e az új delfinnel. Fertõtlenítõ folyékony szappan is kapható szexboltokban, ára 900 - 2000 Ft között mozog.


[origo]