Te is hússzor mentél el? (18+)

Baráti kapcsolatok mélységétõl függetlenül bárkivel közös téma lehet a szex is a foci vagy a meló mellett, nincs lényegi különbség, hogy a jóbarát vagy az épp aktuális ivócimbora a beszélgetõtárs. Mielõtt azonban megmosolyognánk a férfiakat az alábbiak miatt, tegyük hozzá, nem egyszerû fenntartani az alfahímség vagy a tökéletesség mítoszát a mai idõkben, mikor a nõk mindenfélét, hüvelyi meg multiorgazmusokat akarnak, ráadásul nagyot mondani nem bûn. Fõleg azért, mert a férfiak alapvetõen szórakozásból, mintsem a mélylélektan okán foglalkoznak a szexszel.

forrás: [origo]

Méretek
Ha saját méretüket nem reklámozzák is, egymásét gyakran emlegetik, de legalábbis számon tartják, közös edzõtermi zuhanyzásokból kiindulva állítanak fel hipotéziseket a többiek méretét illetõen. A másik fontos méretes téma természetesen a csajok melle, ami valódi slágertéma. Talán ez az egyetlen pont, ahol valóban õszinték, részben azért, mert a barátnõ melleit a haverok is látják (ha nem is annak természetes valójában), így lódítani itt nem nagyon lehet. Szép dolog, hogy általában büszkék a barátnõk mellére, nyilván az a legszebb, legtökéletesebb, amit valaha láttak. No és fontos megbeszélni az adott helyen épp elõforduló nõnemû egyedek esetleges implantátumait is. És itt fontos is megjegyezni, az egész szexrõl való pasibeszélgetés alapja ez: az én barátnõm a legtökéletesebb, hisz az enyém, nyilván õ a legjobb szeretõ a városban, hisz az enyém. És még jó, hogy neki van a legjobb melle, hisz az enyém. No persze mindez nem zárja ki, hogy egyéb melleket is megvizsgáljanak, elvégre a második helyet is ki kell osztani.

Technika
Tisztázzuk rögtön az elején, hogy aktuális kapcsolat, szerelem, feleség, rendszerint tabu. Hogy miért, az rejtély, de úgy tûnik, ez általános. Egyéb valaha volt kalandok, kevésbé komoly barátnõk, megcsalás, tehát minden ezen kívül természetesen kibeszélés vagy kiindulás tárgya. A pózok tekintetében kevesebb megosztanivalójuk van egymással, mint a csajoknak, hisz durván fizikális okokból kiindulva majdhogynem mindegy, milyen pózban élvez el a férfiember, mindazonáltal történetbeli partnerét káprázatos technikákkal nyûgözi le. Sokkal nagyobb szerepet kap az elbeszélésekben az orális szex, aminek alapja az "én jól nyalok, de engem szoptak már le rosszul" tézis. Hogy ki mennyire nyal jól, hamar megunható téma, ám az elrettentõ szopási históriák kimeríthetetlen mulatság forrásai, akár nevesítve az illetõ lányt, akár nem. Közös nõélmény esetén hosszas program lehet az összehasonlító elemzés készítése.

Gyakoriság
Nagyjából megegyezik a csajoknál leírtakkal, azzal a fontos különbséggel, hogy olyan természetesen nem hangozhat el, hogy "már nem is dugunk". Míg egy lány nagyjából pontosan tudja, hogy barátnõi ágyában rendben mennek a dolgok, s ha épp nem kívánja a pasiját vagy fordítva, keresik az okokat,a megoldást, és számon tartják a szexmentesen eltelt idõt. Egy férfi természetesen kiegyensúlyzott nemi életet él barátnõjével, s bár a beosztást nem részletezi, a pozitív kilengéseknek hangot ad, az extra gyakoriságnak, telhetetlen barátnõnek különösen. Azért próbálják magukat a racionalitás talaján tartani e tekintetben, a megkérdezett pasik mindegyike beszámolt olyan haverról, aki gyanúsan sokat szexel. Az aszexuális pasikról szóló legendákat természetesen gonosz emberek terjesztik.


Mire gerjedsz
A fantázia itt szárnyal igazán, a pasik ekkor pornófilmben érzik magukat. Persze szóba kerülnek a ténylegesen õket felizgató dolgok, mint a próbafülke, szexi fehérnemû, bizonyos frizura, fogmosás, póz vagy testtartás, de alapvetõen a pornóálmok lépnek a porondra. (Hogy a csajok mire gerjednek, senkit nem izgat ezen izgalmas fejezet közben, természetesen magára a pasira, úgy ahogy van.) Hogy ki mit és hogyan tudna megtenni a szomszéd asztalnál ülõ lányokkal, a büfé pultosával, az új kollegínával, a volt matektanárral, nem feltétlenül lányregényekbe illik, és általában hiányzik belõle az elõjáték. Nevezzük ezeket a fantáziákat jóindulatúan rideg szexnek.

forrás: [origo]

Hogy élvez
Mivel minden lány ötöt-hatot élvez fél óra alatt az elbeszélõvel történt feledhetetlen szexuális élménye alatt, és ebbõl minimum egyszer artikulálatlanul üvölt, természetesen szóba kerül ez is. Vicces és idétlennek vélt, extra hangos, karmolós, õrjöngõs élvezések megbeszélés tárgyai, de csakúgy, mint a lányoknál, ez is inkább humor forrása.

Maszturbálás
Leginkább a hol és hányszor a lényegi kérdések, de úgy tûnik, errõl többet beszélgetnek, mint a lányok. Mivel segédeszköz nem igényeltetik, hobbi szinten lehet ûzni az extrém maszturbálást, és ennek ecsetelését. Jó ha tudjuk, munkahelyi mosdóban, szórakozóhelyen, liftben, kirándulás közben az erdõben, autóban félreállva természetesen már mindenki kiverte.
Hogy milyen következtetéseket vonhatunk le mindebbõl? Talán annyit, a férfiak látszólag jóval lazábban kezelik a szexet. Semmi faxni, a szex van, és kész, minden spiritualitástól, érzelemtõl és problémától mentesen. Valós szexuális életüket azonban eltitkolják egymás elõl, miközben õk is és a lányok is tudják jól, néha a fiúk sírnak is az ágyban. Hol örömükben, hol bánatukban...


[origo]