Szexiségek

Figyelemfelkeltõ hirdetési felületet kínál az Ass-vertise, csinos lányok hátsóján helyezik el a kért hirdetést, bikinifazonú bugyik hátulján. A lányok hanghatások kíséretében libbentik fel szoknyájukat, hogy a célszemély figyelmét az üzenetre irányítsák.

forrás: [origo]

Ízesített, lenyalható hintõporból sincs már hiány. A csillogást biztosító testpúder arcra, nyakra, dekoltázsra ajánlott, s sikerült randi esetén nem a kesrû parfümöt nyalogathatják a férfiak, hanem a különbözõ ízesítésû csillámport. Csokoládé, borsmenta, vanília, gyömbér, méz, karamell - a legnépszerûbb ízek.

forrás: [origo]

Csillámpor mellett csokoládétetkót is találunk, azaz kis üvegcsében folyékony, kenhetõ csokoládét, hozzá ecsetet, sõt, sablonokat is. Ezek segítségével a  csipetnyi fantáziával sem rendelkezõk olyan feliratokat készíthetnek, mint a Kezdd itt, vagy a Csókold meg ezt.

forrás: [origo]

Sötétben világító lepedõ, szív alakú párna, világító asztalterítõ - hiánypótló termékek egy szexi estéhez, végre teljes a randiszett. Nem fluoreszkáló termékekrõl van szó, egy beépített tápegység borítja fénybe a tárgyakat, ruhákat, így tetszés szerint ki-be kapcsolható a hatás.

forrás: [origo]

Újabban felnõtteknek is készülnek kifestõk, nemrégiben gengszterek, maffiózók arcképét lehetett színessé tenni, de létezik Puncikifestõ is. Zsírkrétákat, filceket, temperákat elõ, mert számtalan féle-fajta formájú és méretû nõ nemi szervet alkothatunk ízlésünk szerint. Bár Tee Corrine könyve évekkel ezelõtt megjelent, idõrõl-idõre újból felkapják az érdekességekre vadászók.

forrás: [origo]


[origo]