Szex a repülõn

A teljes kényelem és a csúcs garantált elérése érdekében, kérjük vegye figyelembe az ajánlott szexpózokat, turbulencia esetén pedig kérjük, minden esetben vegyék fel az ülõ pózokat! Szex után a dohányzás tilos!

forrás: [origo]Orális szex nõknek (ülve)

A maximális biztonság fenntartása érdekében, a WC-ülõke lehajtása után foglaljunk helyet a toaletten, szabaduljunk meg ruházatunktól deréktól lefelé, és terpesszük szét lábainkat. A parnter eközben térdeljen le, szájával közelítse meg az izgatandó területet, és a fentiekben leírt módon elégítse ki partnerét. Figyelem, végzetes sérüléseket elkerülendõ, turbulencia idején a pénisz szájba való helyezése szigorúan tilos, ezért figyeljék a biztonsági öv bekapcsolását jelzõ táblákat.

 

 

Orális szex nõkenk (állva)forrás: [origo]

Álló pozíció esetén a férfi támaszkodjon a mosdóra, és tolja le nadrágját. A partner ereszkedjen térdre vagy guggoljon le, és kezdje el a szájjal való izgatást! A férfi kezével túrjon a partner hajába, és irányítsa a mozgás irányát, erõsségét. Az ejakulátumot kéretik lenyelni, vagy a mosdóba (toalettbe) üríteni. Ügyeljünk arra, hogy a mosdó vizes felülete ne érintkezzék a ruhákkal, maradandó nyomok elkerülése végett. A repülõgép mosdójában rendelkezésre álló víz nem alkalmas emberi fogyasztásra, így azt csak a száj kiöblítésére használjuk, folyadékpótlás céljából kérjék a légiutaskísérõk segítéségét, miután visszatértek üléseikbe!

 


forrás: [origo]Orális szex férfiaknak

A nõ üljön a - lecsukott - WC-re, szabadítsa fel az izgatandó területet, a férfi pedig ereszkedjen négykézlábra, és finom nyelvcsapásokkal kezdje el parntere izgatását. A csúcs gyors elérése érdekében javasoljuk a klitorisz hangsúlyos kényeztetését. Végezzük a szájmunkát egészen addig, míg partnerünk el nem élvez. Figyelem, turbulencia esetén mellõzzük a szájmunkát, különöséképp a szájban vagy a klitosriszban található ékszerek, illetve a fogak okozhatnak sérüléseket, így a gép rázkódása esetéb a kézimunka bevetése ajánlott (természetesen csakis alapos kézmosás után)! A mosdóban elérhetõ víz mint említettük, ivásra nem alkalmas.


 

Ujjazásforrás: [origo]

A férfi üljön a WC-csészére, partnere oldalirányból üljön az ölébe, kapaszkodjon meg vállában, majd a férfi és a nõ is kézzel közelítse meg az izgatandó nemi területeket, és kezdjenek szimultán izgatásba. Mellékhelyiségrõl lévén szó, a maximális higiénia nem garantált, így javasoljuk az elõzetes kézmosást! Az ujjazás az ülésben is folytatható, ám kérjük, minden esetben legyenek tekintettel utastársaikra, és az esetleges cuppogó hangok elnyomása végett hangosan lapozgassanak az ülések háttámlájában található fedélzeti újságban! Az orgazmus elérése után javasoljuk a frissítõ kendõk használatát mindkét fél számára.

 


 forrás: [origo]

Közösülés kutya pózban

A nõ tûrje fel szoknyáját, bújjon ki bugyijából, vegyen fel egy enyhe terpeszállást, hajoljon kissé elõre a mosdókagylóra, és engedje, hogy a férfi hátulról megközelítse. Támasszuk ki magunkat a mosdó falában, vagy keressünk egyéb kapaszkodót, ez a gép instabil mozgása miatt elengedhetetlen, s egy-egy váratlan lökés ebben a pózban a hely szûkössége miatt könnyen fejsérülésekkel végzõdhet. Kérjük testesebb utasainkat, különösen körültekintõen járjanak el, a személyzet számára és Önök számára is kellemetlen, ha a fülke elhagyásához segítséget kell igénybe venniük. A mosdókagylón való támaszkodás elõtt gyõzõdjenek meg róla, nincs-e folyékony szappan vagy víz a felületen, az ugyanis könnyen csúszossá teszi a felületet. 

 

Közösülés ülve I.forrás: [origo]

A nõ, miután feltûrte szoknyáját (vizes foltok elkerülése végett), üljön fel a mosdóra (aminek tisztaságáról elõzetesen meggyõzõdött), terpesszen míg megtörténik a behatolás, majd tekerje lábait a férfi dereka köré, és ritmikus mozgásban élvezzenek el együtt. A kapaszkodás ez esetben nem igényel akkora erõfeszítést, a stabilan ülõ nõ lábaival könnyen magtarthatja az esetlegesen imbolygó férfit. Kérjük, aktus után takarítsák el maguk után a nyomokat, az óvszert pedig a szemetestartályba helyezzék el, az egészségügyi tasakba csomagolva!

 

 

 

forrás: [origo]Közösülés ülve II.

Ezúttal támassza meg magát a férfi a mosdókagylónál (ügyeljünk a vizes felületekre), a nõ pedig tolatva közelítse meg parntere péniszét, üljön az ölébe, és élvezzenek. Figyeljenek rá, hogy ne az ajtó kilincsébe kapaszkodjanak, hisz annak ritmikus rángatása a személyzet számára veszély jelzését jelentheti, s esetleg egy alkalmatlan pillanatban törik Önökre a mellékhelyiség ajtaját. Ugyanez vonatkozik a toalettfülkékben elhelyezett vészjelzõ gombra is, minden esetben ügyeljenek rá, hogy ne nyomhassák meg egy óvatlan mozdulattal a csengõt. A levegõben történõ szexuális aktusok után különösen fontos a megfelelõ folyadékpótlás, kérjük, igyanak sokat!

 


[origo]