Szerelemszék

Mire jó: Leginkább maszturbálásra használhatjuk, de hármas szexhez is kiváló. Használatával színesíthetik a leszbikusok, melegek, transzik és a heteroszexuális párok szexuális életüket. Az aktust ráadásul kényelmessé is teszi! Mindenkinek ajánljuk, aki újdonságra vágyik akár a lakberendezés területén is.

Hogy néz ki: Nagyméretû, felfújható puff, aminek közepére egy szilikon vibrátort helyeztek. A piacon jelenleg csak egyfajta termék kapható, az is neonrózsaszín. A vibrátor 16 cm hosszú, és 4 cm átmérõjû, a szék méretei felfújva: 21 cm magas, 45 cm aátmérõjû. A puff két szélén fülecske található, amibe szex közben bele lehet kapaszkodni.

Hogyan használjuk: Használatához elõször is fújjuk fel! A felfújt puffon lévõ vibrátorra lassan üljünk rá, óvatosan. Kevésbé nedves nõknek és férfiaknak síkosító ajánlott, de a szilikon alap miatt csak vizes alapú síkosítót használj. A távirányítón kezdj az elsõ fokozattal, késõbb pedig húzz bele a javába. Csoportszexben is oda kell figyelni az óvatosságra, anélkül fájdalmas élményben lesz részetek. Aktus közben a két fülecske megkönnyíti mozgásunk kontrollálhatóságát. A higiéniára - mint minden esetben, amikor valamit magunkba dugunk - fokozottan figyeljünk!

Van-e veszélye: Az elsõ gondolat az lehet, hogy feltöltöd vízzel, de ez az elektromosság miatt nem ajánlott, bár van, aki az elektroszex ilyen formájának híve... Izzadás esetén kidörzsölheti a feneket és a combokat.  

Mennyibe kerül: Ára boltonként változó. 6500-tól  8000-ig terjed. A vízbázisû síkosító gél 2000 - 5000 Ft, a folyékony fertõtlenítõ szappan 1000 - 2000 Ft.


[origo]