Spermakóstoló hadmûvelet (18+)

A sperma ízérõl folyó diskurzusok meglehetõsen ritkák, de persze titkon minden férfit foglalkoztat, vajon az övé milyen ízû, kellemesnem találják-e a lányok, vagy taszítónak. És egyáltalán, a többieké milyen lehet? Azt mondják, aki még nem kóstolta saját spermáját, vagy hazudik, vagy kórosan homofób, de akárhogy is, ez még mindig nem adja meg a választ, hogy milyen viszonyban áll a saját termék a többiekével.

A fent említett teszt kapcsán a párok által vezetett online spermanapló kítûnõ alkalom ennek megállapítására, hisz a jelentkezõ, kísérletben részt vevõ párok vállalták, minden ízélményüket blog formájában közzéteszik, és természetesen rendszeres orális szexre is elkötelezték magukat.

A kérdésre, hogy ki miért szeretne részt venni a tesztben, sokféle válasz született, s az is kiderült, az emberek gyakorlatilag minden létezõ helyen hódolnak az orális szex örömeinek. Végül két párt választottak ki, akik harminc napon keresztül számolnak be élményeikrõl és a termék hatására tapasztalt esetleges változásról.

A naplóból megtudhatjuk a felláció idejét, helyét, és természetesen a sperma ízét is nyomon követhetjük nap nap után. Az ejakulátum még osztályzatot is kap, az egyes a normál állapot, a 100 pontos pedig az aranyalma, hisz a tabletták elvileg almaízûre változtatják a sperma ízét.


[origo]