Spermát ízesítettünk

Közel egy hónappal ezelõtt hirdettük meg spermakóstoló játékunkat, melyhez vállalkozó kedvû párok jelentkezését vártuk. A részvétel egyetlen feltételeként azt kértük, hogy a tesztelõk kerüljék a sperma ízét befolyásoló anyagok fogyasztását (alkohol, kávé, cigaretta), továbbá heti rendszerességgel számoljanak be a tapasztalataikról, és egy tízes skálán értékeljék a pirula hatását. A csomag összesen negyven pirulát tartalmazott, így a  napi két tabletta beszedésével a kóstoló-kúra húsz napig tartott.

forrás: [origo]

A beérkezõ levelek alapján a sperma íze az elsõ héten nem változott, az íze keserû - sokak számára továbbra is kellemetlen - maradt. A tízes skálán átlagosan a 4-es osztályzatot kapta. A változást a második hét során kezdték tapasztalni a párok, a sperma ugyanis lassan elvesztette jellegzetes ízét, lágyabb és édesebb lett, illata is eltért a megszokottól. Néhány pár esetében sajnos elmaradt a kívánt hatás, és a sperma ízében nem tapasztaltak különösebb változást. A megszámlálhatatlan jelentkezõbõl hét pár került a tesztelõ csapatba, az eredményeket eleddig három pár küldte el nekünk.

"A párom régebben nem igazán rajongott az ötletért, hogy meg kelljen ízlelnie, amikor mégis megpróbáltuk, nagyon negatív tapasztalata volt. Az állítása szerint a sperma íze túl sós, és volt egy mellékíze, ami körülbelül fél perc után jött ki.

A játék során az elõírtak szerint reggel és este szedtem a tablettát. Természetesen az elsõ nap semmi eredménye nem volt, nem is vártuk. A harmadik napon azonban a párom szerint elmaradt a kellemetlen illata. Nyolc nap után volt érezhetõ egy kis javulás az ízét illetõen de még mindig nem az, ami a nõk szívét megdobogtatja. A 15. napig nagyon lassan volt érezhetõ némi javulás. A páromnak ekkor egy hétre el kellett utazni, így én folytattam a tesztelést. Az utolsó napon - amikor elfogyott a tabletta egészen édes lett az íze, aminek nagyon megörültem. Sajnos az év végi évzáró következtében elfogyasztott alkohol egy kicsit lerontotta az eredményt, de a párom ennek ellenére is gyõzelemnek tekintette.

Igyekeztem fokozni a napi folyadékbevitelem, hogy a vizelettel tudjon ürülni a kellemetlenség. Nem ettem fokhagymásat, erõs fûszereset, igyekeztem sószegényen étkezni, sok teát ittam. A tea alatt a különbözõ gyógynövények forrázatait értem. Ilyen például a galagonya, citromfû, csipkebogyó (ezt csak langyos vízben kell áztatni), kakukkfû és így tovább."

Egy másik pár beszámolója ismét bíztató, a tabletta ugyanis kellemessé varázsolta a férfi ondóját:

"A párom dohányzik, rendszeresen fogyaszt húst, kávét, és alkalmanként alkoholt. Az sperma íze az elsõ héten nem változott (osztályzat szerint négyes). Az elsõ hét után azonban sokkal lágyabb lett. Egyáltalán nem volt keserû, inkább enyhén édeskés. Az eddigiekhez képest érezhetõ a változás. Az íz egészen kellemes."

Sajnos a tabletta nem minden esetben idézi elõ a remélt eredményt. Harmadik párunk tapasztalatai alapján a várt hatás sajnos elmaradt, a sperma íze maradt a régi:

"A nulladik napon A sperma íze olyan, mint általában. Inkább kesernyés ízû. nem erõteljes, nem zavaró, de nem is a kedvencem. A tízes skálán négyes az osztályzat, mivel nem szeretem a kesernyés ízt." Harmadik párunk így értékelte a második hetet: "Második napon a sperma ízében semmi változás. Osztályzat négyes. A harmadik napon kevésbé keresû a sperma (osztályzat: 5), és a hatodik napon az íz ismét olyan, mint máskor (osztályzta 4). A nyolcadik naptól az utolsó két hétben az összes alkalommal teljesen semleges ízû a sperma (osztályzat 6).

A beszámolók alapján arra következtethetünk, hogy a helyes táplálkozás nagyban befolyásolja az íz alakulását. Jelentõs változástról ugyanis azok a párok számoltak be, akik különösen odafigyeltek az étkezésre, s e mellett a kapszula könnyebben fejthette ki jótékony hatását.


[origo]