SZEX szavak nélkül

Hogy festek?

Nem kell sokat ecsetelnünk, az arc ezernyi fontos jelzést hordoz. Példának okáért ott a mosoly, amely jelenthet jót: "Humoros vagy, ami nekem tetszik, akár még jó is lehetsz nálam. Hajts rám, mutasd meg, mit tudsz, ha ügyesen kevered a lapokat, talán megiszom veled egy italt! Ugye te is akarod?" Persze, ki ne akarná... De hordozhatja magában a "Mit képzelsz? Pont veled csinálom?" kevésbé barátságos üzenetét is. Megszámlálhatatlan fajtáját csak a valóban rutinos versenyzõ képes tévedésmentesen dekódolni.

forrás: [origo]

Minél több részletére figyelünk, annál biztosabb a jelentés helyes megfejtése, és ezzel együtt csökken az árnyékra vetõdés kockázata. "Sokszor mosolygok, hiszen ez a dolgom, stewardessként minden õrülttel kedvesnek kell lennem. A szexi mosoly azonban más. Ha ügyes vagy, észreveheted a nõn, hogy mielõtt mosolyra görbíti a száját, nyög egy aprót - legalábbis én nyögök egyet, egészen aprót, ez nem hallható, inkább csak látható. Ha ilyen mosolyt kapsz, biztos, hogy zöldre váltott a lámpa. Van esélyed. A hallható nyögésektõl azonban óvakodj! Teljesen mást jelentenek. Ezek csak az ágyban jók" - meséli Erika (27)

Anitát (31) egyszerûen nem lehet nevetés nélkül ágyba vinni. "Szeretek vigyorogni. Azok a pasik, akik meg tudnak nevettetni, sokkal jobb eséllyel indulnak a lábam közéért folytatott küzdelemben, mint azok, akik csak mélyenszántó gondolatokkal próbálnak traktálni. Na, ebbõl van elég amúgy is, úgyhogy szerintem az új kapcsolat elsõ felvonása nem kell, hogy a világ túlnépesedési problémáinak megoldásáról szóljon. Nevetessen meg a pasi, ha röhögök, érzem, hogy beindulnak a hormonjaim is."

"Én az ajkaimat szoktam nyalogatni, úgy, mintha fagyit nyalnék le a számról. Erre minden pasi begerjed. Vaginát látnak az arcom közepén. Persze az is lehet, hogy azonnal a szopásra gondolnak. Pontosan nem tudom, de nem is érdekes. Szánalmas, hogy mennyire bevesztek mindent!" - summázta a véleményét rólunk, férfiakról, a bûbájos, barna hajú modell, Timi (20)

Krisztina (24) igazi szõke bombázó nagy mellekkel, formás, kemény fenékkel, hosszú combokkal. Akár playmate is lehetne, de mint mondja, neki nincs szüksége a publicitásra, így is mindent elér a férfiaknál. Ahogy az alakját, úgy véleményét sem rejtette véka alá. "Bármit megkaphatsz a pasiktól, csak mosolyognod kell! A férfiak végtelenül ostobák tudnak lenni. Az esetek többségében a farkuk után mennek, és ez elsötétíti az agyukat. Csajok, tessék mosolyogni, higgyétek el, be fogják kapni a horgot!"

Mira (25) "A barátnõim mesélték, ha beindul bennem a vezérhangya, kitágulnak a pupilláim, és valamiféle csillogás, gondolom könny önti el a szememet. Izzad a tenyerem, a fülemben hallom a szívem dobogását. A gyomrom csomóban van, és a hátamon elkezd futkosni valami. Sebezhetõ vagyok, ezeket a jeleket minden pasi észreveszi. Pedig a bugyimat nem is látják."

Egyértelmû jelzés a popsi domborítása. Egy pucsitó bombázónak ki tudna ellenállni?

Kézen-közön

A szakértõk szerint megszámlálhatatlanul sok információ olvasható ki a kéz mozgásából is. A mozdulatok gesztusokat hordoznak, amelyekbõl a profi megfigyelõ néhány perc alatt feltérképezheti beszédpartnere lelki állapotát, illetve következhet a fejében bujkáló legtitkosabb gondolatokra is.

"Ha meglátok egy jó pasit, ösztönösen a hajamhoz nyúlok. Nálam mûködik, amit a filmekben látsz, tekergetem a hajamat, mert szexelni akarok. Szeretek turkálni benne, olyan ez, mintha ott lent simogatnád magad, mintha a szõröcskéidet fésülnéd át az ujjaiddal, idõnként meg-megérintve csiklódat. Elõjáték a fejeden, jópofa, nem?" - mosolyog Anikó (33), aki végig a hajában babrált, miközben beszélgettünk. (Itt kell megemlítenünk, hogy minden egyes alany, aki megosztotta velünk leányos zavarának külsõ jeleit, végig, menetrendszerûen hozta azt, amirõl beszélt, ám a szerzõ minden próbálkozása ellenére az ágyig számtalan esetben nem sikerült eljutni.)


Szilvia (30) Sokat sportol. Szép, kemény, formás teste van, amit karban is tart. "Számomra nagyon fontos az érintés. Ha bejön a srác, igyekszem hozzá közel kerülni. A kezét, a vállát, az arcát... illetve tulajdonképpen mindegy hol, a lényeg, hogy hozzáérjek valahol. Nem tapizásra kell gondolni, apró, szinte észrevehetetlen kontaktusról beszélek. Képzeld úgy el az egészet, mint egy nagyon finom elõjátékot. Még ruhában belekezdünk abba, amit meztelenül szokás befejezni."

A magas, barna hajú szépség, Lilla (30) másképpen adja a "kiválasztott hím tudtára", hogy mit is akar. "Lányos zavaromban a körmömet szoktam nézegetni. Buta dolog, de valahogy biztonságban érzem magam. Megnyugtat, hogy százhúszas vérnyomással nem kell a srác szemébe néznem, ráadásul a gatyája domborulatát is stírölhetem" - hangzik az érthetõ érvelés.

forrás: [origo]

De Petra (22) üzenete is világos: "Ha begerjedek, mindig a combomat birizgálom, pontosabban simogatom. Nagyon perverz gondolat, ha azt mondom, hogy ezzel mintegy elõkészítem magam a behatolásra?"

"Megváltozik a hangszínem, ha tetszik valaki. Kívülrõl kezdem hallani a hangomat, és megpróbálom a legszexisebb formáját adni" - állítja a filigrán Éva (21), aki egy csábos mosoly kíséretében "a franciatanárnõt" jelölte meg foglalkozásaként. Azonnal belopva magát a szívünkbe...

Testbeszéd

A test is beszél. Így a nõk sem rejthetik véka alá - bármilyen leleményesek is - azokat a fiziológiai változásokat, amelyeket a szexuális izgalom vált ki náluk. Gondoljunk csak a nedves bugyikra, a keményedõ mellbimbókra vagy a szaporább légzésre. Ugye ismerõsek? Kis odafigyeléssel még apróbb, még észrevehetetlenebbnek hitt jelek is árulkodnak tulajdonosukról.

"Ha ránézek a kedvesemre, úgy érzem, minden a hasamba zúdul. Kiszalad a vér a fejembõl, és elsápadok. Ezt azért ki szokták a srácok szúrni" - meséli Barbara (22).

Dórit (20) más jelek figyelmeztetik arra, hogy a teste kit vagy mit kíván. "Olyan hülyén érzem magam ilyenkor, a lábaim elkezdenek remegni. Megfeszülnek az inak bennem, és érzem, hogy a testem minden izma egy irányba rándul. Ha látnád, milyen esetlen vagyok!"

"Ha felizgulok, felgyorsul a légzésem. Idõnként kínosan érzem magam, de nem tudok ellene mit tenni, egyszerûen elkezdem kapkodni a levegõt. Szerencsére nem mindenki veszi le, hogy mirõl van szó" - árulta el a szõke bombázó, Szandra (21)


[origo]