Rosszfiúk vibrátora

A férfi szexjátékok non plus ultrájának tartják azt a többfunkciós segédeszközt, ami elsõ ránézésre olyan, mint egy kézifuró, ám a használati utasítás, illetve ábrák segítségével  könnyen megérthetõ, hogy mi is a kis csodadarab tényleges feladata.

forrás: [origo]

A kis elegáns vibrátor - ahogy az manapság már a segédeszközöknél alapkövetelmény - persze, hogy több az egyben. A segédeszköz fogantyúhoz hasonlító végét a popsiba kell helyezni, míg a fúrószerû fejet közvetlenül a herezacskó alá kell irányítani. A popsiban tartózkodó rész a prosztata izgatásáért felel, a fúróvég fején található aprócska tüskék a gátat stimulálják, míg a fém fej a heréket bizseregteti. A segédeszköz nem igényel kézi irányítást, elég egy gombnyomás, és a szerszám máris teljes gõzzel vibrál.

A szerszám felhelyezése után nyugodtan vegyünk fel bármilyen pozíciót, sõt, aki bevállalósabb, közösüléskor is magában tartja a szerszámot. Tapasztalt vibrálók szerint, ha a segédeszközt kézzel próbáljuk irányítani, a vibráció erõssége jelentõsen tompább lesz, így érdemes teljes mértékben a segédeszközre bízni magunkat. A vibrátor alapanyaga szilikon, és csak egy méretben kapható.


[origo]