Ritmusra élveznek a nõk (18+)

Végre szó szerint a nõi lábak közé énekelhetik magukat a sztárok. Legyen az Puff Daddy, 50Cent vagy Robbie Williams, az OhMiBod névre keresztelt csodatalálmány - hasonlóképp, mint az Audi-Oh vagy az iBuzz -, annak a zenének a ritmusára rezeg, amit éppen a kedves felhasználó hallgat.

forrás: [origo]

A vibráció fajtája és ritmusa végtelen, a kicsi mansina úgy rezeg, ahogy azt mi szeretnék, és amilyen zenére azt kívánjuk. Az iPod-vibrátor kettõ az egyben, hiszen zene nélkül is használható, és persze nem feltétlenül kell rezegnünk, ha csak zenére vágyunk. A vibrátor iPod helyett elemmel, laptoppal, HiFi-vel, discmannel, mikrofonnal és még elektromos gitárral (3,5, mm jack outputtal) is csatlakoztatható.

A körülbelûl tizenhárom centi hosszú és három centi átmérõjû iPod-vibrátorba épített motor erõs vibrációt tesz lehetõvé, ugyanakkor csendes és észrevétlen. Akinek kevés a méret, az egy kiegészítõ mûpéniszt is felcsatolhat a masinára. Hogy teljes és tökéletes legyen a tartozékok listája, az iPod egy szexis harisnyakötõvel is a combra erõsíthetõ, hogy garantáltan kézben legyen az irányítás. Használat után vízzel, szappannal, alkohollal vagy külön a segédeszközök tisztítására kifejlesztett tisztítóval ajánlott megtisztítani.


[origo]