Prostinál jártunk (18+)

Több, az internetrõl választott telefonszámot hívtunk fel, s kivétel nélkül mindig kedves nõi hang hallózott bele. A beszélgetés elején rögtön rákérdeztek, hol találtunk a hirdetésre, persze mindezt virágnyelven, hogy a szolgáltatás jellegére ne derüljön fény. A lányok elmondták, hol található a lakás, de csak kerületre és utcára szûkítve a várost, a pontos címet késõbb tudjuk meg. Jöttek az árak, amiket szinte mindannyian gépiesen eldaráltak: "Sima aktus fél óra hatezer, egy óra nyolcezer. Ezen felül vannak az extrák." Az összegek némileg eltérõek lehetnek, de nagyságrendben azonos a piac. Hogy ki milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni, elég a helyszínen eldönteni, a telefonban csak tájékoztató jelleggel hallgatjuk végig a repertoárt. Egyeztettük az idõpontot, s végül azt az utasítást kaptam, hogy mikor a megbeszélt idõpontban az utcába érek, telefonáljak újra, ekkor kapom meg a házszámot és a kaputelefontra kiírt nevet.

A kaputelefonon nyilván nem a prostituált (vagy prostituáltak) neve szerepel, hanem egy fantázianév, mint, ahogy maguk a lányok is kitalált név alatt futnak. Nikit és barátnõjét, Laurát kerestem fel. A helyszín egy belvárosi bérház, meglehetõsen frekventált területen. A kaputelefonon: Fittness. Csengetéskor a lányok készségesen elmondták az emeletet és az ajtószámot, majd gyorsan beinvitáltak, valószínûleg a lakók nyugalma érdekében. Az elsõ örömteli meglepetés: stimmel az interneten látott kép. A lakás konszolidált, kicsit talán kies. Az elõszoba és a várónak berendezett nappali szinte teljesen üres, csak egy kanapé és egy asztal található benne.

Niki azonnal egy szobába hív, ahol mindent hasznosnak mondható információt elmond. Kimondottan kedves, de távolságtartó. Megkérdezi, voltam-e már valaha kurvánál, s arra is rákérdez, miért pont õt találtam meg. A rövid bevezetõ után a tárgyra tér, még egyszer elismétli az árakat, és elmondja, mi az, amit extraként hajlandó nyújtani. Jelzi, nem megszokott, de ha a vendég úgy kívánja, a barátnõjével közös szexet is vállalnak, sõt bizonyos felárért akár rövid leszbishow-t is tartanak.

Niki mindent elmond, amit a vásárolt szex e fajtájáról tudni kell. A lányok minden esetben lezuhanyoznak, de a pasikat is erre kérik. A fürdõszobában rendszerint minden kellék megtalálható, tusfürdõ, papucs és törülközõ. Értékeinket tartsuk szemmel, hisz mégiscsak idegenekrõl van szó, ráadásul a lakások általában több szobából állnak, bárki lehet a másik helyiségben. Niki elmondta, mindig nagyon figyelnek rá, hogy a vendégek semmilyen körülmények között ne fussanak össze, se az elõszobában, se a fürdõszobában. Fontos, hogy ne érezzük magunkat kellemetlenül, s persze a diszkréció sem utolsó.



"Zuhanyozni kötelezõ. Én is megteszem, hogy tisztán várom a vendéget, hát õ is legyen tiszta. Egyikõnk sem tudhatja a másikról, hogy hol volt, mit csinált. Ennek a szakmának megvan az a hátránya, hogy saját egészségi állapotunkat tesszük kockára, így nem árt a higiéniára is odafigyelni. Ha egy vendég megérkezik, és azt látom rajta, hogy ápolatlan, nem is fogadom. Persze védekezés nélkül nincs szex, de a tisztaság ettõl még számít." - mondta Niki. Akadnak  lányok, akik vállalnak óvszer nélküli szexet, de ez ízlés és felelõsség dolga. Tusolás után Niki azzal kezd, hogy a levetkõztetett vendéget pár percig masszírozza, így könnyebben ellazul. "A legtöbben azért jönnek ide, mert kikapcsolódásra vágynak, vagy nincs rendszeres nemi életük. A vendégnek sem az az álma, hogy prostituálttal legyen, hanem az, hogy egy jót szeretkezzen, ezért mindig megpróbálok olyan körülményeket teremteni, mintha otthoni környezetben, esetleg a saját barátnõjével lenne."

A masszírozás után következik a lényeg, az elõre megbeszéltek alapján. Fontos szabály, hogy a kifizetett szolgáltatásoknál kevesebbet ugyan lehet közben kérni, de többet semmi esetre sem. Ha nem tartod be a szabályokat, az aktus azonnal véget ér. Ha a szex rövidre sikeredett, nem kell azonnal elrohanni, kihasználhatod az idõt, beszélgethetsz a lányokkal. Mivel kedvesek, hamar komfortosan érzed magad, de a beszélgetésben is illik betartani a szabályokat. Nekik ez munka, így nyilván nem szeretik, ha olyasmirõl faggatod õket, ami nem rád tartozik. Niki egyébként rendkívül nyitott, még azt is elárulja hogy van barátja. A kérdésre, hogy partnere hogy viszonyul foglalkozásához, csak annyit válaszol: "Itt ismerkedtünk meg."

Miután minden véget ért, és a kifizetett idõ is letelt, nincs más hátra, mint felöltözni, és elköszönni. Jó vendéglátóhoz illõen Niki és Laura ilyenkor sem veszi félvállról a meghitt hangulat fenntartását, továbbra is kedvesek, persze senki ne számítson könnyes búcsúra. Készségesen ajtót mutatnak, majd azzal búcsúznak, "gyere máskor is".


Az interneten fellelhetõ lányokról egyébként a vendégek profi, minden igényt kielégítõ adatbázist vezetnek. Az oldalakon megtalálható a lányok neve, telefonszáma, és a kerület vagy városrész, ahol tevékenykednek. Hasznos és kimerítõ kritikákat írnak minden egyes látogatásról.

A Makktársalgó oldalon külön útmutatást is adnak, milyen egy jó beszámoló, ami kellõképp informatív, és elõsegíti, hogy a tisztelt makktárs ne járjon pórul a kiválasztott lánnyal. Fontos ezek szerint, hogy a nõ hol és mit hirdetett, hogy ki és mit ígért a telefonbeszélgetés alapján, hogy hol fogadta a vendéget (a diszkréció megõrzésével), milyen volt az aktus, és végül, hogy mi az összbenyomás. Fontos a lakás tisztasága, a prosti ápoltsági indexe, masszázstechnikája, megtudhatjuk, hogy az illetõ hogy franciázik, hogy hagyja-e a nyalást, illetve hogy milyen lelkes teljesítményt nyújt dugás közben. A vélemények az igények alapján változóak lehetnek, de természetesen vannak kedvenc és nem ajánlott kurvák is.

Kissé tényszerûnek tûnhet mindez, de hosszasan tanulmányozva az oldalakat, egyértelmûen kiderül, a férfiak tisztességgel kezelik a helyzetet, tudatában vannak annak, hogy szolgáltatást vesznek igénybe, és ehhez mérten, tudatos fogyasztóként viselkednek. Egy lány azonnal elvágja magát, ha sorozatosan rossz kritikát kap az oldalakon, ám erre minden bizonnyal rá is szolgált, mivel általánosságban elmondható, a pasik tisztelettel, korrekt hangnemben beszélnek róluk sõt, néha szinte szeretettel emlékeznek vissza a történtekre.

Nehéz megállni, hogy ne idézzünkk egy jobban sikerült beszámólóból, de ebben az esetben SZFBT-k lennénk, azaz szarfaszú beszámolótolvajok, a topikoknak ugyanis az idõk folyamán betûszavakból álló, sajátos nyelvezete alakult ki, amibõl azért ízelítõt adunk:

TP - Time Pressure, mikor folyton az óráját nézi

TÉ - testre élvezés

PLPK - Piros Lámpás Panelkuckó

PC - plázacica

SZT - szextündér, átlagon felüli teljesítménnyel kiérdemelt megnevezés

SZV - szoknyavadász

NF - natúr francia, gumi nélkül

NFSZV - natúr francia végig szájba

NA - nature action, gumi nélküli szeretkezés

BN - bérnõstény, azaz kurva

Esõkabát - gumióvszer

FV - farokverés

JÜM - jössz, ürítesz, mész (feledhetõ szolgáltatáss)

KF - kölcsönös francia

BDKM - Büdös Disznó Kurvapecér Makktárs


 


[origo]