Pornósuli (18+)

Ez persze nem merül ki annyiban, hogy mi lenne, ha pornószínész lennék, mert ott a szakma másik fele, a stáb is, lehetnél rendezõ, operatõr, világító vagy producer is akár, hogy egyszer kimondhasd: a lányaim.

Mellesleg a házi készítésû amatõr pornó a digitális technika segítségével soha nem látott magaslatokra ért, így itt az ideje, egy szinttel feljebb lépni, és megtanulni, hogyan tehetnénk mások számára is élvezhetõvé az otthoni hancúrt.

Itt az alkalom, hogy a civil pornómániások kipróbálják magukat, a hétvégén Prágában megrendezik a Pornó Akadémiát. A Porn Week stábja eddig is zseniális ötletekkel rukkolt elõ, mint a pornóvakáció, ahol van meleg, tenger, lányok, szex, tehát minden, ami kell.

És most itt az Akadémia, ahol egy lépéssel közelebb kerülhet a szakmához a lelkes amatõr, a hétvége alkalmat nyújt rá, hogy ne csak nézelõdni és beszélgetni lehessen a lányokkal, de okatató kurzusokat is kínálnak, ahol a pornó tapasztaltjai bevezetnek a hogyanba.

Olyan rendezõktõl tanulhatnak a lelkes nebulók, mint Antonio Adamo és Alessandro del Mar, az egyes pozíciók kamerabarát megvalósításában pedig profi fiúk és lányok segítenek, ott lesz többek között a brit pornóhercegnõ, Poppy Morgan, vagy a lány lánnyal szemináriumban maga Silvia Saint.


A filmezés mellett a fotózásba is bátran belekóstolhat mindenki, a technikák elsajátítása után lehetõség van annyi képet készíteni a lányokról, amennyit nem szégyell az ember. Mivel limitált a látogatók száma, nem kell órákig várni, hogy egy kis rés nyíljon az objektívek számára, ezért érdemes észben tartani az eseményt, hogy jövõre beférj a keretbe.

Elsajátítható a producerlét egy-két fortélya is, kiderül, hogy kell jó modellt választani ügynökségeken keresztül, valamint arra is útmutatót adnak, hogyan csinálhat valaki pornós karriert, bármilyen terület is érdekli azon belül.

A szakmai workshopok mellett az egész hétvége egy óriási buli, ami a Pornó Akadémia partival zárul. Egy ilyen esemény a mellett, hogy a szervezõknek nyilván jó pénzt hoz a konyhára, a szakma összeröffenésén kívül remek alkalom arra is, hogy az amatõrök felfrissítsék a pornó világát, felhasználói oldalról elmondják, mire lenne igény, és persze bárkirõl kiderülhet, isten adta tehetsége van...


[origo]