Pornóbusz (18+)

Az amerikai "BangBus" mintájára új õrület hódít Svájcban. Egy rendezõ és egy operatõr azon dolgozik nap mint nap, hogy a hétköznapi nõket rávegye, ugorjanak bele egy kisebb pornófilm forgatásába, amit aztán a swissfuckers.com honlapon, bárki szabadon megnézhet. Az üzlet virágzik, vállalkozó kedvû hölgyekbõl pedig úgy tûnik, nincs hiány.

A történet úgy kezdõdik, hogy egy mit sem sejtõ hölgy személyében kiszemelik a potenciális áldozatot. Általában kávézókban, bevásárló-központokban, vagy épp az utcán szólítják meg a nõt, ezer svájci frankért egy interjút kérnek tõle, és a mára már hírhedté vált buszba invitálják.  Ha a nõ elfogadja az ajánlatot, már csak a rábeszélési technikán és további ezer frankon múlik, hogy beleegyezzen abba is, hogy szex közben lefilmezzék.

Megegyezés esetén már minden megy magától, mint a karikacsapás, hiszen olyan férfit igazán nem nehéz találni, aki kétszáz frankért ne vállalna egy kis mellékszerepet egy szexfilmben. Amint összejön a forgatócsoport, a busz falai közt beindul a szemérmetlen akció, a két ember ismeretlenül is egymásnak esik, miközben a kamera veszi minden mozdulatukat. A pár belead apait, anyait, bevetnek ütõs technikákat, és látványosan élveznek. A forgatás végeztével mindenki megkapja a pénzét, és mehet haza békével, hogy az interneten visszanézhesse saját alakítását.

Sokan azonban nem számolnak azzal, hogy gyakran ismerõsök, szomszédok, de akár közvetlen hozzátartozók elõtt sem marad titokban a "délutáni bevásárló körút", hiszen, ha egyszer a hír felüti a fejét, a skandalum garantált. Példának okáért, az egyik fõszereplõrõl a késõbbiekben kiderült, hogy a környék legismertebb vállakózójának lánya. A megdöbbenés és a felháborodás óriási volt. Az internetes oldal elsõsorban német ajkú országokban kedvelt, de a kukkolni vágyók és az amatõr pornósok is bõven szemezgethetnek a jobbnál jobb alakítások közül.


[origo]