Popsi-jogsi (18+)

Sokan kérdezgetik, miért lett mostanában divat, de nehéz kideríteni, valóban errõl van-e szó. Tény, hogy a pornófilmek kõbe vésett forgatókönvye - nyalás maximum 30 mp (ha van), szopás 5 perc, puncidugás 5-7 perc, anál 5-10 perc, arcspricc 2 perc -  minden bizonnyal sokak szexuális fantáziáját befolyásolja, és az ezen nevelkedett csemeték könnyen elhihetik, a dugás nem is igazi dugás, ha nincs minden luk jól betömve. Persze nem felejtjük el azt a tényt sem, hogy amióta világ a világ, az anál ott van a szexualitás színes palettáján, tudja ezt jól mindenki, aki olvasott már ókori regényeket, ahol nem csak a tabukat döntögették.

Némiképp alátámaszthatja a pornó hatását, hogy úgy tûnik, a lányok lettek bevállalósabbak, arról messze nincs szó, hogy a férfiak is rájöttek volna, ez jó, ezt lehet szeretni. Homofób megjegyzések záporoznak, ha szóba kerül, van olyan pasi, aki szereti, kívánja. Pedig beláthatjuk, egy férfi és egy nõi végbél között anatómiailag nem sok különbséget lehet felfedezni. Érdekes lenne, ha a hetero pornójelenetekben megjelenne a pasik nõk által történõ alapos meganálozása, hogy kiderüljön, aminek ki kéne derülnie...

Tudjuk tehát, hogy a szeretkezés ezen formáját nem csupán meleg férfiak vetik be egymás közt, bár néhol még ma is él ez a közvélekedés. Fiú-fiú, fiú-lány és lány-lány párosítás esetén egyaránt kinyílik olykor a hátsó ajtó. Hogy kinek mikor, kivel és miért, számtalan dolog függvénye, leginkább a belsõ késztetésen múlik, nem a partnernek vagy a vélt szexdivatnak való megfelelés hatására kell befogadónak lenni, és ez hangsúlyosan vonatkozik azon tizenéves lányokra, akik hajlamosak a lehetõ legtermészetesebben felvenni már a kezdet kezdetén repertoárjukba az anális szexet.

Többen próbálkoztak már megsaccolni, a szexre érett emberek hány százaléka gyakorolja az anált, de eredményeik elég széles skálán mozognak. A heteroszexuális párok 20-50 százaléka análozhat több-kevesebb rendszerességgel, de hogy ez valóban megállja-e a helyét, gyakorlatilag kideríthetetlen. Könnyebb feltérképezni, mely területeken a legaktívabbak análisan: a mediterrén térségben, Dél-Amerikában és a Közel Keleten tûnik a legnépszerûbbnek, és egyben a legelfogadottabbnak. Elõnye, hogy a  teherbeesés kockázata elhanyagolható, óvja a szüzességet, és ugye van, ahol ez valóban fontos szempont. Ezt a Google Trends is alátámasztja, ezek szerint arab nyelven érkezik a legtöbb találat anal sex kategóriában.

Az anális gyönyör mind pszichés, mind fizikális okokra visszavezethetõ, egyrészt rengeteg idegvégzõdés található ezen a területen, amik megfelelõ stimulációra kéjérzettel reagálnak, nõk esetében pedig a hüvely ezen irányból való külsõ ingerlése, valamint a hüvely fala és a végbél fala közti idegvégzõdések tovább fokozhatják az érzést. Férfiak esetében pedig kapásból ott van a prosztata, és nem nagyon van olyan pasi, akinél ennek valamilyen formában történõ stimulálása ne váltana ki fokozott szexuális izgalmat.
Fontos továbbá, hogy az ilyen jellegû befogadás, amiért kezdetben igenis meg kell küzdeni, lelkileg is egészen más élményt nyújt, mint a hüvelyi behatolás. Sokan lényük teljes kitárulkozásának és a partner maximális elfogadásának élik meg az anális szexet.


Nem egyszerû azonban jól csinálni, és a jót úgy értsd, hogy mindkettõtök számára élvezetet és örömet nyújt. Mind az aktív, mind a passzív fél részérõl nyílt kommunikációt, bizalmat és sok-sok idõt igényel, hogy az elsõ, vagy az igazi jól süljön el. Szerencsés, ha a behatoló már tapasztalt ezen a téren, így tisztában van a felmerülõ nehézségekkel, és saját vadonatúj élményei helyett képes a másikra koncentrálni.

Az ideális (elsõ) anális élményhez sok idõ, sok megelõzõ szex, türelem, síkosító és elfogadás kell. Felejts el mindent, amit a pornóban láttál! Ha elhatároztátok, hogy eljött az alkalom, egy hagyományos, minõsgéi szeretkezés közben lassan elkezdheted izgatni a végbélnyílást. Érdemes az elsõ fázist hosszúra nyújtani, mivel szeretkezés közben ez a stimuláció igen erõs ingereket vált ki, amik egyenesen követelik  majd a többet és a mélyebbet. Lassan bevezetheted az egyik ujjad (természetesen síkosítva), de hagyd, õ irányítsa a mélységet. Ekkor még ne mozogj odabent, mert a legkisebb mozdulat is óriásinak tûnik hátulról nézve. Fokozd az izgatást addig, amíg úgy érzi, igen, akarja, most, és ez már biztos.

Ekkor lassan és óvatosan a lényegre térhettek, s ha bevetsz egy hasznos trükköt, az izgalmat is fenntarthatjátok, és a visszajelzés is egyértelmû lesz. Adj a kezébe egy vibrátort, amivel csiklóját izgathatja, s ennek kezelését teljesen hagyd rá. Amint elkezdesz behatolni a hátsójába, érezni fogjátok az ösztönös ellenállást, ezért minden egyes centinek idõt kell hagyni, hogy a záróizom (és gazdája) megbarátkozhasson az élménnyel. Van, akinek egy ponton túl könnyen megy a befogadás, de megtörténhet, hogy képtelen elengedni magát. Ha figyeled közben azt is, mit csinál a vibrátorral, láthatod, mennyire érzi jól magát. Ha használja, minden ok. Ha nem, valami nem stimmel, állj meg!

Folyamatosan beszéljetek, így könnyebb, ráadásul, ha tudósítod, mit látsz, milyen izgató mindez, újult erõre kaphat akkor is, ha már fel akarta adni. De ne a te kedvedért tegye, ha reménytelen a helyzet, hagyjátok abba, és biztosítsd, ez nem kudarc! Ha egy picit is élvezte, újra megpróbáljátok majd, ez biztos. Felmerülhet még egy probléma, nevezetesen, hogy hosszú ideig fenntartani egy merevedést úgy, hogy közben legkevésbé sem magadra figyelsz, olykor nehéz lehet. Ha a látvány nem elég, izgassátok egymást verbálisan, vagy ott a segítõ partnet, a vibrátor, s ha õ megtette a magáét, te már könnyebben bejutsz legközelebb.

Ha minden jól megy, és sikerült behatolnod, kezdõdhet a móka kacagás, de csak óvatosan és mértékkel. Beszéljétek meg azt is, szeretné-e, hogy beleélvezz, vagy máshogy folytatnátok (gumicsere, gumicsere!). Mindig nagyon óvatosan húzd ki magad vagy a vibrátort a végbélbõl, nehogy ekkor sértsd meg valahogy. És hogy mi jön ezután? Pihenés és szeretet. Semmiképp ne rohanjatok buliba vagy színházba, eltart egy ideig, míg magához tér az a popsi, nem kell sürgetni.


Alapszabályok:

1. Elsõ és legfontosabb, hogy mindkét fél szeresse, de legalábbis önként vállalja.
2. A megfelelõ tisztálkodás nem csak a gusztusosság miatt ajánlott, hanem a fertõzések esélyének csökkentése miatt is. Alapos tisztálkodás elég lehet, de kiadósabb étkezés után javasolt a beöntés is, ez viszonylag egyszerûen elvégezhetõ házilag, de különbözõ beöntõ készülékeket is könnyen beszerezhetünk.
3. A végbélnyílás után szigorúan tilos a hüvely környékét tapogatni, neadjisten ugyanazzal a szerszámmal oda behatolni. Komoly egészségügyi következményekkel járhat, és ez vonatkozik minden egyéb esetre is, azokra is, mikor nem történik anális behatolás, csupán ujjal vagy segédeszközzel való izgatás.
4. Mindig használj síkosítót, a zsíros krém helyett valami profibbat válassz, mert az károsítja az óvszer anyagát.
5. Az óvszer ebben az esetben nem a terhességtõl véd meg, hanem a gyakran elõforduló mikrorepedések eredményeképp könnyen átadható nemi betegségektõl.
6. A behatoló mindig figyeljen a befogadó igényeire, legyen türelmes, fõleg elsõ alkalommal, ami minden esetben fájdalmas, de legalábbis szokatlan élmény. A befogadás csak akkor lehetséges, ha az illetõ kellõképpen ellazul, erre nyomással rá lehet segíteni, ekkor a záróizom ugyanis valamennyire elernyed.
7.  Lehetõleg ne legyen napi rutin az anális szex, mert a végbél kitágulhat, ami kellemetlen problémákat von maga után.
8. Aranyereseknek tiltott öröm!


[origo]