Pasival nem megy, csak egyedül

Én nagyon régen elégítem ki magam a csiklómon keresztül, és ha egy férfival szexuális életet élek, akkor nem tudom élvezni a szexet. Ez most miattam van, vagy pedig a partnertõl? Sajnos nem tudom. Már az együttléttõl is félek, hogy megint nem fog összejönni a dolog, ez jár akkor is a fejemben.

Bár a csiklóorgazmus különbözik a hüvelyitõl, a kettõ nem zárja ki egymást, az önkielégítés nem okoz hátrányt, sõt jól fel lehet használni az ott tanultakat az élvezet átélésében. A hüvelyi orgazmus bonyolultabb dolog, és partnerrel együtt még inkább az, hiszen nem csupán magadra kell figyelned, és nyújtani is kellene valamit. A nõk ebben kevéssé tapasztaltak, sem nyújtani, sem fogadni nem tudnak élvezeteket. Függnek a férfitól, aki vezeti az aktust, és várják is ezt a vezetést. Ha mindkettõjüknek izgalmas együtt lenni a másikkal, és nem maga az aktus jelenti csupán az izgalmat, akkor a technikai rész elhanyagolható fontosságú, szinte magától megy, mert erõsen érzik egymást. Érzik, hogy mikor és mitõl jó nekik együtt. E szerint csinálják. Ez sem mindig elegendõ az orgazmushoz a nõnél, de legalább az élvezet magas fokú. Ha a párok sikertelenséget éreznek, félni fognak mindattól a területtõl, ahol nem megy. Azért, mert nincs tudás arról, hogyan lehet többet és jobbat csinálni, mint eddig. Ez pedig tanulás kérdése csupán. Nem érdemes tovább kínlódni. Segítünk.


* * *

Egy ideje nem jutok el a barátommal az orgazmusig, pedig korábban sikerült. A kapcsolatunkban semmi nem változott meg, ugyanúgy szeretjük egymást. Esetleg ebben az is szerepet játszhat, hogy nagyon sokáig volt hólyaghurut-gyulladásom, utána pedig egy állandóan kiújuló gombás fertõzésem, amibõl már sikerült kigyógyulnom? De azóta azt is észrevettem, hogy sokkal szûkebb és nehezebben nedvesedik a hüvelyem.

A nemi fertõzések eleve visszavetik a szexuális életet, majd következményesen az újrainduló szex élvezetét is leronthatják. Az élvezetet nagymértékben befolyásolja, hogy mi zajlik velünk ezzel kapcsolatban. A szükséges gyógyszeres kezelések és az ezzel kapcsolatos procedúrák mind csökkentik a pszichés és a fizikai kedvet. Maga az antibiotikus kezelés is kétélû dolog, a gombás fertõzés már lehetett ennek a következménye is. Amikor többször ismétlõdik mindez, akkor az idõ is ellene dolgozik. Ezt látjuk nõi és férfi fertõzéses megbetegedések kapcsán egyaránt. Le lehet szokni a szexrõl, és az ember nem keresi a bajt magának, tehát kikerüli a gyakran problémássá váló területeket az életben. Új inspirációk és fokozatos trenírozás nélkül nem is fog magától helyreállni a régi jó szexuális tevékenység. És ha a további ismétlõdés árnya is ott marad, akkor még nehéz feladat ennek leküzdése is. Erre vannak bevált receptjeink és kezeléseink, amelyek sokaknak segítettek. Személyi tréningen tudunk segíteni neked ebben és a libidó növelésében is.


Fantáziálni nem bûn!

Hogy lehet izgalmassá tenni a szexet, ha már több mint négy éve járok egy barátnõmmel? Mert szeretem õt, csak mégis, amikor megyek az utcán és látok szép lányokat, az jár a fejemben, hogy bármelyikkel szívesen ágyba bújnék, de nem tudom megtenni! Vágyom egy izgalmas szexre! Segíts, mert már nem tudok gondolkozni!

Számtalan lehetõség van erre. Lehet nézni filmeket közben, zenét hallgatni, helyszínt választani, eseményt hozzátenni, elutazni együtt. Lehet fantáziálni másokról. Idõnként pedig lehet mással lenni és hazavinni az érzéseket, vágyakat. Mással lenni lehet flörttel és többel is. Ha látni és tapintani is szükséges, akkor kavarni kell egy kis vihart. Van rizikója, de lehet, hogy megéri. Hogy kinek és mennyire, ez titok. Érdemes körülnézni egy szexshopban, válogatni érdekességeket, a kipróbálás újdonsága is feldob egy régi kapcsolatot.

* * *

Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy van néha, hogy az aktus során nagyon hosszú ideig nem tudok elmenni. Van olyan, amikor fantáziálnom kell, hogy sikerüljön eljutni a csúcsra. Egyébként aktív párkapcsolatban élek, és a szex is jól mûködik, eltekintve ezektõl az esetektõl. Lehetséges, hogy ez a fáradtságtól van? Van, amikor a fantáziálás se segít, olyankor többféle pózt is alkalmazunk, míg végre sikerül. Számtalan esetben viszont nagyon könnyen és nagy szenvedéllyel jutok el az orgazmusig. A barátnõm mindig - sõt általában többször is - eljut az orgazmusig, de idõnként már elfárad, és csak azért csinálja tovább, hogy én is elmenjek. Az ilyen esetekben már az erekció sem mûködik olyan tökéletesen. Kérem, ha tud valami választ vagy megoldást a problémára, válaszoljon nekem.

Jellemzõ erre az állapotra, hogy nem sikerül elérni a szükséges szenvedélyességet, csökken az aktus közben az érdeklõdés a partner és az egész procedúra iránt, azután jön a fáradtság és a lankadás. Ebben a formában fõleg fiataloknál fordul elõ. Nincs még tapasztalat és tudás arról, hogy egy kapcsolat hogyan, mi mindennel éltethetõ hosszabb távon. A kezdeti hév után a kapcsolat idõnként átlép egy-egy határon. Amikor éppen ennek a közelében van, akkor fékezõdés jön létre a vágyakban, az érzésekben, az átélésben, a fantáziában. Amint sikerül megkapni egy új ötletet, inspirációt, gyorsabban változó állapotokat, azonnal sikerül az átmenet. Lehet ez például siker a tanulásban, a munkában, egy kis fantáziálás egy utcán aznap látott emberrel, egy jó mozi élmény hatása vagy hirtelen alkalmazkodási kényszer okozta felpezsdülés miatt is. Bármelyik jó, mert kimozdít a holtpontról. Ezért olyan fontos, hogy hagyjunk egymásnak mozgásszabadságot, legyen elegendõ személyes szférája. Azért, hogy legyen mit hazavinnie, amivel újítást hozhat a kapcsolatba is. Ha mindent együtt csinálnak, és semmilyen élményért nem tesznek egy lépést se egymás nélkül, akkor már nem lesz mit kapni és adni, mert már minden közös, és minden új dolog is egyszerre éri Önöket. És ez már akkor feladat, amikor még semmi baj, és senki sem akarja elvenni a másiktól a levegõt, mert az önként odaadja mindet. Kezdjék felépíteni saját, független életüket külön-külön! Amennyit érdekesen sikerül egymástól távol tölteni, annyival érdekesebb lesz találkozni. Ha a vágy erõsödni kezd, nehogy azonnal ismét összeragadjanak! :)) Szítsák tovább a tüzet!


Mi is az nõi ejakuláció?

Egy szeximádó tini vagyok, és mindent meg akarok tudni a szexrõl. Írna nekem pár sort a nõi ejakulációról?

A nõi ejakuláció nem teljesen kikutatott terület. Állítólag valaki talált a nõkben egy prosztataszerû mirigyet, ami ebben játszik szerepet. Én sok esetet boncoltam patológus koromban, de ilyet nem láttam. Pedig állíthatom, hogy szövettanilag is jól feldolgozott objektumnak számít manapság az ember. Az ejakuláció mégis létezik. A saját verziómat tudom csak elmondani neked.

A nõk a szexuális izgalom hatására gyorsabban választanak ki vizeletet. A "ritmikus gimnasztika" során az izmok hullámzása és az élvezet által kiváltott erõlködések, nyomások, amiket a nõ végez közben, egy-egy vizelethullámot továbbítanak a húgycsõbe. Amikor a nõ elélvez, a kismedencei izmok még erõsebben megfeszülnek-elernyednek, lüktetnek, a vizelet pedig nagy nyomással ki-ki lövell, növelve az élvezetet. Így látványban és élményben is hasonlít a férfi magömléséhez. Olyan messzire persze nem lõ, mert a nõi húgycsõ jóval tágabb, mint a férfié.
(A férfi a merevedéskor nem tud vizelni. Hasonló vizelési ingere lehet, ha a korábban sem üres hólyag hirtelen megtelõdik és megfeszül a nemi izgalom hatására.) Ez az anyag a nõknél egy igen tiszta, színtelen és szagtalan, steril folyadék. A szex közbeni hormontermelés növekedése is valószínû, hogy hatással van arra, hogy hirtelen víz távozzon a szervezetbõl a veséken keresztül. Mivel ez nagyon friss, és nem volt idõ arra, hogy a kiválasztó csatornákban és a húgyhólyagban tartózkodva egyes anyagok még átalakuljanak benne, így vízszerûsége megmaradt. Valószínûnek tartom azt is, hogy ez a vizelet hígabb és bomlástermékekben szegényebb lehet.
Amelyik nõ jól átadja magát az élvezetnek, bármelyik nõ tehát képes lehet erre, az ejakulálhat. Idegrendszerileg viszont van ebben is különbség, vannak érzékenyebb nõk, akikre hirtelen rájön a vizelési inger szextõl függetlenül is. Õk talán potenciálisan többször ejakulálnának. A viselkedés ezt gátolni tudja még ilyenkor is. Ezért nem feltétlenül jár együtt az orgazmus a vizeléssel.


Elvették a kedvem a szextõl

Bár a problémám csak közvetve kapcsolódik az orgazmushoz, mégis bízom benne, hogy segít nekem válaszával.
22 éves fiatalember vagyok, a párommal két és fél éve kezdtük el a kapcsolatunkat. Jól kijövünk egymással, és a szexben is igazán jól együtt tudunk mûködni, csodálatos dolgokat élünk át együtt.
Körülbelül egy éve azonban egy állítólag nem komoly lefolyású nemi betegséget kaptunk el. Megbeszéltük a dolgot, egyikünk sem lépett félre, elmentünk együtt orvoshoz. Az orvos felírt nekem egy kenõcsöt (bakteriális fertõzésnek diagnosztizálta dolgot), a barátnõm pedig egy hüvelykúpot kapott. Miután meggyógyultunk, pár hónap múlva hasonló tüneteim voltak (nem léptem félre), ekkor a megmaradt gyógyszereket felhasználva meggyógyultam. Azonban a tüneteim újra és újra visszatértek, a következõ esetben ismét mindketten elmentünk orvoshoz, ebben az esetben a barátnõm nõgyógyásza gombás fertõzésnek azonosította a dolgot (kitenyésztették a mintát), így én is elmentem a bõrgyógyászatra, és mondtam, mi a helyzet. Tõlem vérmintát vettek, kenõcsöt kaptam. A vérmintám szerint azt mondták, semmi bajom, meggyógyultam, de azóta is két-három heti rendszerességgel elõ-elõ jönnek a kis piros pöttyök a péniszemen.
Most egy vény nélkül kapható jódos kenõccsel gyógyítom magam, ami megszünteti a tüneteimet, de mint a többi eddigi gyógyszer, ez sem szünteti meg a problémát.
A barátnõm vett egy nemi betegségeket kimutató gyorstesztet, az eredmény negatív lett. A második eset óta óvszerrel védekezünk (elõtte fogamzásgátló tablettát használtunk), és csak az orális szexhez nem húzunk óvszert.

A történtek után néha elmegy a kedvem szextõl, és idõnként nincs kedvem semmihez... Ez az egész beárnyékolja a szexuális életünket, pedig, mint írtam, nagyon jól megértjük ilyen téren is egymást. Az orvosokkal kapcsolatban elveszett a bizalmam. Kérdésem az lenne kihez, hova menjek, ahol meg is tudnak gyógyítani, vagy mi lehet az,  ami ezt a problémát okozza? Valami úton-módon szeretnék megoldást találni a problémára, mert akárhogy szeretjük  is egymást, ez hosszú távon megronthatja a kapcsolatunkat.

Szoktunk ilyennel találkozni. Az antibiotikus kezelések kétélûek, és a kenõcsözés nem tesz jót a pénisznek, maximum 1-2 napig érdemes kenegetni, nagyon vékonyan. Benne vagytok a slamasztikában, de ki lehet mászni belõle.
Fürdés után langyos hajszárítóval szárítsd meg a makkot és a fitymát. Ha pöttyös éppen, akkor hígított Betadinnal kezeld a szárítás elõtt. A kedvesed próbálja ki a tejsavas hüvelyöblítést, az öblítõbe csepegtessen teafaolajat. A vagina külseje kisebb hígítással, pl. vizes kézben szétkent 1-2 cseppel is bekenhetõ. Napközben használjatok babapopsitörlõt minden WC-zés után. Borotváljatok le minden szõrt. A kedvesed használjon tisztasági betétet, amit gyakran cserélhet, ha nedvesedik. A tünetmentes idõszakokban szexeljetek sokat! Korszerû fehérnemût vegyetek, szellõzõ anyagokból. Az eddigieket fõzzétek ki, ha nem lehet, dobjátok ki. Az orális szexet hanyagoljátok egyelõre.


Elõbb legyen jó a szex, aztán jöhet a gyerek!

Párommal (mindketten 28 évesek) az évek során sikerült a tökéletes szexuális összhangot felépítenünk, egymás testéhez csiszolódnunk. Egy dolog azonban még néha sikertelenné teszi a csodás együttléteket, mégpedig a korai magömlésem.
Páromat teljesen kívánom, emiatt valószínûleg az uralkodás az érzéseimen is bonyolult. Van-e valamilyen bevált technika arra, mely segíthet a mi esetünkben? A teljesen más dologra koncentrálás nem,  de az óvszer, mely hosszan tartó élvezetet biztosító nyugtató réteggel van ellátva, sikeresen debütált, de jelenleg a "kisgyermek projekten igyekezve" ez ugye nem lehetséges megoldás.
Milyen módon tudnám a szerelmeskedésünk idejét elnyújtani egy kicsit, van- e bevált nyugtató zselé erre a "problémára"?

Másik kérdésem ugyancsak a gyermekáldáshoz kapcsolódva: mitõl függ az ejakulációkor történõ sperma mennyisége? Hogyan lehet növelni az adagot kilövellésenként? Valamilyen étel, praktika?
Illetve a tapasztalat szerint a kilövellés inkább csak kis ívben történik, mintegy "csak" kiesve. Mitõl lehet elérni azt az "ideális" erõs, sugárban történõ kilövellést, mely a méhnyaknál történõ spermiumok továbbjuttatását is segítheti? A megtermékenyítéshez ez mennyire fontos feltétel?

A korai magömlés megoldásának nincs technikája. Személyi tréningen tudjuk megoldani, ez szakemberi feladat, kb. 4 hét alatt. Tévedés, hogy az oly elterjedt, "bevált" technikák valakin is segítettek volna, akinek korai magömlése van. Ezekhez a "megoldásokhoz" bárki hozzájuthat egyébként internetes honlapokon és könyvesbolti kiadványokból, de nem feltétlenül azért nem hatnak, mert valaki nem jól csinálta vagy nem elégszer.

A gyermek-projekt miatt semmilyen zselé nem ajánlható neked. A sperma mennyisége a napközben összegyûjtött élvezettõl függ, amelyet nem követett magömlés. Inspirálódni kell úton-útfélen, a látvány a férfinak sokat ad. Aztán az egészet haza lehet vinni és átadni a kedvesnek. A kilövellés ereje függ az anyag mennyiségétõl és sûrûségétõl, valamint a nyomástól, ami belül ébredt. A legegyszerûbb ehhez az aktus közbeni élvezet fokozása, kissé elnyújtása is, és a megfelelõ pillanatban való elengedése. Nem mindig sikerül, de egy jó passzban lévõ férfinál, ha a látvány és a többi körítés is nagyon izgalmas, sorozatosan sikerülhet. Akár egyszerre több menetben is. A korai magömlésnél és a kevés újdonságot adó együttlétnél ez nehezebben vagy nem jön létre.

A megtermékenyítéshez a jó sperma mellett más is kell. Ideális körülmények között minden szuper: a mennyiség is, a töménység is, az élvezet is és a nyomás is. Ha nem optimális mindez, akkor is létrejöhet a megtermékenyítés, de így több javítanivalót hagyunk a gyermekünkre. Azt szoktuk ajánlani, hogy a tervezés tartson addig, amíg mindkét fél össze nem szedi magát hozzá (általában fél-egy év). Kell sok sport, ha addig nem volt, egészség, közös élmények, és amikor ez kész, ki kell várni az új inspirációt. Ez lehet bármi (utazás, társaság, nagyobb, kellemes változások az életben): nem közben, hanem utána érezhetõ kell hogy legyen, hogy jobb lett a szex, nagyobb a szexuális érzékenység és a vágyak. Ekkor kell abbahagyni a védekezést. (A tablettát vagy más hormonális módszert már az elején befejezni és áttérni másra.) A tervezés alatt dohányzás, a legkönnyebb drogok is tilosak. Így elérhetõ, hogy a születendõ gyermek a szülei legjavát megkapja és a legjobban felhasználja, amit kapott. Három szinten kell lezajlani nagyon jó egyesülésnek ehhez az átadáshoz: az aktusban a szerelmesek között, a két ivarsejt között kicsivel késõbb, és utána pillanatok múlva a petesejten belül a genetikai anyagok között. Ehhez sok energia és minõségi anyagok kellenek.  Szóval minden kiváló eredményért meg kell dolgozni. A férfinak és a nõnek is. Külön és együtt is.


[origo]