Pózok másképp (18+)

Doggy kicsit másképp
Ha éppenséggel a "doggy" pozitúrára kerül a sor, a férfi emelje fel partnernõje lábát, tartsa szorosan a csípõjénél. Ezzel a szimpla mozdulattal lehetségessé válik a mélyebb behatolás, és a herezacskó is intenzívebben csapódik a klitorisznak. Ráadásképp a férfi a szabad kezével maszírozhatja a csiklót is.

forrás: [origo]

Misszionárius póz párnákkal
Miközben a nõ a hátán fekszik behajlított lábakkal, a férfi helyezzen párnákat a csipõje alá. Ezzel az egyszerû technikával a hölgynek intenzív csiklóizgatásban lesz része, és könnyen elõfordul, hogy egyszerre jutnak fel a csúcsra.

Lovaglópóz ellentétesen
A legközelebbi lovaglópóz helyett a férfi térdeljen le, és üljön a sarkára. A nõ háttal guggol a férfinak és ebben a pozícióban kezdi meg a "lovaglást". Ha a nõ lábai nem elég erõsek a folyamatos munkához, kezeivel megtámaszthatja magát, ezzel még egy szép látványt biztosítva a férfinek.

Tükröm, tükröm...
Ha valaki leginkább a tükör elõtt szeret szeretkezni, nem árt egy kis ritmust vinni a dologba. A nõ hajoljon elõre úgy, hogy teste körülbelül kilencven fokos szöget zárjon be, lábai legyenek minél egyenesebbek. Miközben a férfi hátulról behatol, végezzen körkörös mozdulatokat miközben be és kicsúszik. A kézzel pedig folyamatosan maszírozza kedvese popsiját.

69-es testhelyzet
A jól ismert 69-es pozítúra technikáján sem árt néha egy kicsit változtatni. Szeretkezéskor, ahelyett, hogy egyik fél alul, a másik felül van, feküdjön mindkettõ az oldalára, és így száj mellett, mindkét fél számára lehetségessé válik, hogy kezeit is bevesse a kényeztetési mûveletbe.


[origo]