Pózok a Káma Szútrából

Bambuszhasítás

Hogy miképp kell bambuszt hasogatni az ágyban? Nem nehéz, csak egy kis lábizom és hasizom szükségeltetik a dologhoz, és az élvezetnek semmi nem állhat útjában. A szexpóz nagyon hasonlít a misszionárius pózhoz, a nõ a hátán fekszik, a férfi rádõl, a nõ egyik lába az ágyon kinyújtva, míg a másik a férfi vállán pihen. Eddig semmi különös nincs a felállásban, de a közösülés során a nõnek egyenletes ritmusban kell váltogatnia lábait, vagyis egyszer az egyik, másszor a másik érintse a férfi vállát. Amint a nõ megtalálja a lábváltogatás ritmusát, megtudja milyen örömteli tud lenni a bambuszhasogatás, a pénisz ugyanis a mélybe hatol, és a lábmozgatás hatására olyan stimulusok érik a hímvesszõt, mintha belülrõl masszíroznák.

forrás: [origo]

Rákpóz

Habár a térdek egy kicsit útban vannak, a póz - jobb híján - térdestül is kivitelezhetõvé válik. A nõ egyszerûen feküdjön a hátára, lábait pedig húzza fel a mellekig. A férfi úgy fekszik rá a nõ lábaira, hogy a nõ térdei a hasánál legyenek. Habár eleinte a térd erõsen dörzsölheti a férfi pocakját, és a pénisz is kisíklik néha, egy kis kísérletezgetéssel hamar rájöhetünk a póz lényegére.

Háromláb

A póz kivitelezése nem épp egyszerû, de aki kitartó és türelmes, megoldja a problémás részeket. A felek szemtõl-szemben állnak egymással, a nõ egyik térdét felemeli és behajlítja. A férfi megfogja a nõ megemelt lábát, erõsen összeölelkeznek - közben pedig megtörténhet a behatolás. A póz szeretetteljes, meghitt és intim, vagyis nem a durva és erõteljes pózok közé tartozik, és általában azok a párok részesítik elõnyben, akik ölelni és erõsen szorítani szeretnék egymást.

Függõpóz

A felek szemtõl-szembe helyezkednek el egymással, a férfi a falnak dõl, a nõ a férfi tarkója köré teszi kezeit, combjait a férfi csipõje köré tekeri úgy, hogy talpaival a falat érintse, majd fokozatosan el-eltolja magát a faltól, megadva így a behatolás ritmusát. Ez a póz csakis akkor mûködik, ha a férfi erõnléte - illetve a nõ testsúlya - ezt megengedi, sérvet kapni ugyebár senki nem szeretne.

A szent tehén

A Káma Szútratra is ismeri a kutyapózt, csak épp tehénállásnak nevezi. A nõ négykézlábra ereszkedi, a férfi pedig hátulról hatol a nõ testébe úgy, hogy térdelõállásba ereszkedik, egyik kezével a nõ vállába kapaszkodik, míg másik kezével a nõ derekát tartja.

Hinta

A párok szemben ülnek egymással úgy, hogy lábaikat a másik dereka köré tekerik, majd megfogják egymás csuklóit, és ide-oda himbálóznak, miközben természetesen a férfi a nõ testébe hatol. Ha megtaláljuk a tökéletes ritmust, kellemes lehet a hintázás, de a csúcs elérését ne ettõl a pozitúrától várjuk.

Csomó

A férfi letérdel, a nõ háttal az ölébe ül, felsõtestét erõsen elõretolja, és a férfi lábmozgásával irányítja a ki-be mozgást. A póz könnyen hozzásegít a G-pont felderítéséhez.

Gömbölyû csomó

Férfi és nõ egymással szemben ül, a nõ a férfi nyaka köré tekeri kezeit, lábait a vállára helyezi. A férfi hasonló pozíciót vesz fel mint a nõ, kezeivel a nõ vállába kapaszkodik, miközben lábait karjaira fûzi. A póz kivitelezése csak sok gyakorlással érhetõ el, a behatolás minden, csak nem egyszerû. Elsõ körben éppen ezért érdemes a kezeket kihagyni a játékból, és csak azután vegyük fel újra a kapszkodó pózt, ha megtaláltuk a tökéletes ritmust.

A dárda

A nõ a hátán fekszik, egyik lábát oldalra kinyújtja, másikat pedig amennyire csak lehet felhúzza, minél inkább hajlékony a nõ, a férfi dárdája annál mélyebbre hatolhat. Az igazán gyakorlott szerelmeskedõknél a nõ egészen a fej szintjéig képes felhúzni a lábát, és teljes kitárulkozásban tárja fel ölét partnerének. Ebben a szexpózban a férfi a domináns fél, õ irányítja a behatolás mélységét, a nõ pedig csak élvez - és persze feszít.

Lovaglópóz

A férfi a hátán fekszik, a nõ pedig fölé ül még pedig úgy, hogy egy lába az alsó a másik a férfi felsõcombjánál legyen. Habár a lovaglópóz erõs combizmokat követel a nõ részérõl, a póz sokszorosan kárpótol, hiszen így a péniszt nagyon erõteljesen érzi a nõ. Ha pedig még a csípõjével is köröz, az élmény katartikus lesz.


[origo]