Orgia ötszáz mellel (18+)

Hogy a megaorgia orgia-e egyáltalán, kérdéses, mivel mindenki csak saját párjával érintkezett az ötszáz fõs japán szexpartin. Az esemény azonban konkrét koreográfia alapján zajlott, vezényszóra kétszázötven fej bukott alá és kezdett össznépi nyalásba, szopásba, ujjazásba, majd a szabályos sorokba rendezett párok egyszerre helyezkedtek különbözõ pózokba. A látvány impozáns.

forrás: [origo]

A japánoknak egyébként nem ez volt az elsõ nagyszabású orgiájuk, 2003-ban az átgondolatlan koncepciónak köszönhetõen kisebb konfliktus alakult ki Japán és Kína között. Akkor ugyanis Kína egyik szállodájában négyszáz japán férfi tett magáévá félezer kínai prostituáltat, három napon át.

Különösen érzékenyen érintette a kínaiakat, hogy az eseményt pont arra a napra idõzítették, mikor Kína arra emlékezett, 1931-ben Japán lerohanta országukat. A megalázottság és kihasználtság érzése így kétszeres volt.

Mostani akciójuk ehhez képest ártatlan és törvénytisztelõ volt, egyszerû üzleti vállalkozás, az orgia ugyanis pénzért letölthetõ. Ötszáz szereplõs, szigorúan megrendezett szexfilm.


[origo]