Orgazmusjavítás házilag (18+)

Kötelezõ elõjáték
Az orgazmus elérése mára sok hálószobában szinte sportággá fejlõdött, az egekig magasztalt - és talán soha meg sem tapasztalt - érzés minden áron való hajszolása már az elején derékba töri a meghitt pillanatot, a végsõ eksztázis pedig hiába várat magára. Az ember persze legyen sikerorientált, de ami a szexet illeti, ne a végsõ durranás lebegjen lelki szemek elõtt, hanem az egymásba olvadás és a folyamatos élvezetben való feloldódás. Sok idõt kell szánni az elõjátékra, a másik testének felmelegítésére és kényeztetésére. Egy nõnek átlagosan húsz percre van szüksége ahhoz, hogy teste eljusson abba az izgalmi állapotba, amikor szinte minden lehetséges. Elõfordul, hogy már az elõjáték során átél egy orgazmust, vagy közvetlenül a behatolás közben vagy után, ami nagyban valószínûsíti, hogy a késõbbiekben is sikerrel jár.

forrás: [origo]

Csiklómegálló
Az elõjáték kihagyása mellett óriási mulasztás a csikló mellõzése is. A nõk nagyobbik százaléka csak a csikló stimulálásával tud eljutni a csúcsra, illetve csak klitorális orgazmust tud átélni, ami nem baj. Általános csiklóizgató technika nem létezik, ugyanis mint tudjuk, ahány nõ, annyi igény. Van, aki a direkt és erõs masszírozást szereti, míg más a csikló körüli finom körkörös mozdulatok híve. Ezért elengedhetetlen az, hogy a nõk önkielégítés során kialakítsák maguknak azt a technikát, amivel a késõbbiekben a férfi is csodákat tud elérni. A nõkre hárul a feladat, hogy megtanítsák partnerüket a helyes érintésre. Magától nem tudja kitalálni, de ha megmutatják neki, és szex közben oölyan helyzeteket keresünk, amikor a csikló izgatására is lehetõség van, örömmel veti majd be újonnan szerzett tudását.
 
Édes koncentráció
Természetesen az ember nem mindig tudja összeszedni vagy éppen kikapcsolni gondolatait, és nem mindig tudunk teljes mértékben a szexre koncentrálni. Elég egy elpuskázott délutáni tárgyalás, egy korgó gyomor, az óra ketyegése vagy egy feldolgozatlan aktahalmaz rémképe, és máris bottal üthetjük az orgazmus nyomát. Fél sikernek számít azonban, ha valaki idejében felismeri a problémát, és elkezdi tudatosan a szexre irányítani a gondolatait. Szakértõk azt javasolják, hogy  a csapongó fél képzelje el, amint partnere kemény tagja a testében mozog, vagy épp õ mozog a forró nedvességben, figyelje meg a nemi szervek súrlódást, gyönyörködjön a másik kéjtorzított arcában, és igyekezzen minden egyes gondolatot az aktus apró momentumaira irányítani. A mély ki-be légzés is hozzásegít az ellazuláshoz és az eksztázis növeléséhez.

Telehólyag
Banális, ám mégis komoly akadályt gördíthet az orgazmus elé a telt hólyag. Persze ha a helyzet úgy hozza, hogy nincs idõ gondolkodni, és már javában a másik nyakát szívja az ember, meglehetõsen illúzióromboló lenne gyorsan kiszaladni a mellékhelyiségbe. De ha tehetjük, szex elõtt iktassuk ki ezt az aprócska, de nagyon is zavaró elemet. A G-pont izgatásakor is felléphet vizelési inger, de ez a húgyhólyag és a G-pont közelségébõl adódik. A vizelési kényszer, amennyiben a hólyag tényleg üres , idõvel elmúlik, és átveszi a helyét az élvezet.

Akrobaták, stop!
Ha két test egy szexuális aktusban találkozik, idõvel megtalálják azt az ütemet, ami megadja a tökéletes összhangot. Ez a ritmus könnyen megtörhet azonban, ha valaki mániákusan pózt cserél, és különféle akrobatamutatványokat produkál, hogy lenyûgözze partnerét. Pedig sokszor a jól bevált helyzetben kell kivárni a gyönyört, megvárni, amíg az adott testhelyzet elõnyei átjárják a testet, és nem azonnal odébb csomagolni a lányt. Nem is beszélve arról, hogy sokan csak egy bizonyos pózban tudnak elmenni. Hiába szeretne valaki lepedõakrobata lenni és olyan pozitúrákat bemutatni, amitõl leesik a másik álla, az erõltetett próbálkozás  nem vezet sehová, fõleg nem orgazmushoz.

Higgy és önkielégíts!
Az orgazmusképtelenség sok esetben az ember önbizalmára vezethetõ vissza. Megannyi sikertelen próbálkozás, az önvád, a kényszerû akarás, a szemrehányás vagy a súlyos elvárások egyértelmûen olyan állapotot generálnak, amiben az ember már nem hisz a jó szexben és nem bízik saját szexuális teljesítõ- és élvezõképességében. Ezek a gondolatok automatikussá válnak, a test betéve megtanulja õket, és garantált lesz a szexuális kudarc. Fontos, hogy az ember megtanulja újraértékelni, tisztelni a saját testét, de mindenekelõtt, hogy megtanulja kielégíteni azt. Ha valaki nem tud örömet szerezni önmagának, akkor vajmi kevés az esély arra, hogy a partnernek sikerülni fog.


Hurráoptimizmus
Ha minden egyes szexuális aktusnak úgy indulsz neki, hogy "nyilvánvalóan orgazmusom lesz",  s ezzel egy pozitív hozzáállást erõsítesz magadban, egyesek szerint nagyon sokat javíthatsz az esélyeiden. Nem összetévesztendõ ez azonban az orgazmus görcsös akarásával. Ha kerek perec eldöntöd, márpedig élvezni fogsz, könnyen lezárhatsz egy belsõ vívódást, ami a biztosan nem fog sikerülni - de nagyon akarom spirálba ránthat. Persze lehet, hogy nem pont azt kapod, amire vártál, de ezzel a hozzáállással legalább nem viszed tovább ezt az élményt a következõ aktusra, hanem újból vidáman és orgazmuskészen állsz neki a szexnek.

forrás: [origo]

Szabadulj meg a gátlásoktól!
Ha nehezen engeded el a fantáziád, és úgy érzed, tabuk igenis léteznek, próbálj meg változtatni a gondolkodásodon. Ha megszabadulsz szorongásaidtól, olyan felszabadító élményt élhetsz át, ami, ha nem is azonnal a multiorgazmusos szex közepébe repít, de garantáltan megemeli az átélt örömök intenziátását és minõségét.

Éljen a monogámia!
Tapasztalatok szerint a tartós párkapcsolatban élõ nõk jóval gyakrabban élnek át orgazmust, mint az alkalmi kapcsolatokban elveszett lelkek. A válasz persze nyilvánvaló, egymás testének és a másik vágyainak ismerete garantált út az élvezéshez. Hogyan is tudná egy éppen összekerült pár, hogy mi az, amit a másik szeret, hogyan izgatja magát, ha egyedül van, hogy kéne hozzáérni, hogy kéne megcsókolni, átölelni, és mindez még mindig nem hozza magával azt az érzelmi pluszt, ami a nõi orgazmus egyik fõ kulcsa.

Ne diszkriminálj!
A lehetõ legfontosabb, hogy ne állíts fel sorrendet az orgazmusokat illetõen. Nincs alacsonyabb vagy magasabb szintû orgazmus, hol így alakul, hol úgy. Lehet, hogy csak egyfélét éltél át eddig, de azt is ezerféleképpen lehet megélni. És minél többet és többet kapsz ebbõl, annál nagyobb kedved lesz a szexhez, és annál valószínûbb, hogy idõvel egyre több mindent kipróbálsz, miközben közben rátalálsz más típusú orgazmusokra is. A lényeg, hogy élvezz!


[origo]