Orgazmus mellen át

A mellek simogatása, érintése, csókolása, nyaldosása, szívása, harapdálása kamaszkorunk óta az elõjáték része, de a szexuális élet fejlõdésével ennek élvezete is egyre jelentõsebb szerepet kaphat. A mellek közvetlen kapcsolatban állnak a nemi szervekkel, bizonyára minden nõ ismeri a mellek érintésére bekövetkezõ azonnali nedvedést, de például szülés után is az elsõ szopó mozdulatok hatására húzódik össze intenzíven a méh. A mellingerés hatására termelõdõ oxytocin ugyanaz, mint ami orgazmus során felszabadul, és ami boldoggá, békéssé teszi az embert.

forrás: [origo]

A mellorgazmus kapcsán talán pont a fentiek miatt sokan közvetlen kapcsolatot éreznek a méhükkel, és élvezés közben szinte érzik annak finom összehúzódásait, ami egyéb orgazmusfajták esetében kevésbé jelentkezik. Gyakori azonban az is, hogy ugyan valaki  rendkívüli módon élvezi a melleivel való játékot, de nem érzi ezt a közvetlen kapcsolatot, s kirobbanó orgazmust sem él át, mert úgy érzi, az egész egy nagy, végeérhetetlen élvezés, ami egészen más, mint amit szeretkezés közben átél.

Nem újonnan felfedezett orgazmustípussal állunk azonban szemben, nagyanyáink is számtalanszor tapasztalhatták az érzést, hisz akik nem akartak végigmenni az úton, mikor még nem ugrott mindenki ágyba elsõ szóra, a petting és a tapogatás hosszú-hosszú ideig a szexet magát jelentette, s a nõk bizony el is élvezhettek közben. Persze agyunk nagyban hozzásegít ehhez, hisz önmagában, mindenféle stimuláció nélkül is képesek lehetünk elélvezni pusztán az elménk erejével, miért ne történhetne hát meg, ha tényleges izgatást is kapunk hozzá?

Lazíts!

Az egyetlen, ami gátat szabhat a mellek nyújtotta örömök kiélvezésének, az a nõk mellükkel kapcsolatos szorongása és az ebbõl fakadó görcs. Mert hiába van ez a férfi érdeklõdés központjában, legyen az a cici akármilyen is, sikerült áthatolhatatlan komplexuserdõt építeni, ahol ki-ki megtalálhatja magának a kedvére való jelzõt: lehet kicsi, lehet nagy, lehet lógó, lehet csõ, de a bimbók is lehetnek túl nagyok, túl hegyesek, túl barnák, túl befelé fordulók, lent ülõk vagy éppen fönt.

Pedig a férfiak kifejezetten élvezik a mellek társaságát, mindegy, hogy a fenti szörnyek közül melyikkel találkoznak, és hihetetlenül élvezik azt is, ha párjuk is élvezetét leli kedveskedõ gondosságukban. A nõk pedig a testi érzeteken kívül sokszor érzelmi stimulálást is kapnak, hisz egy, a bimbójukon csüggõ férfi látványa menthetetlenül kivált bennük bizonyos meghitt és bensõséges érzéseket.

Tippek

Felmérések szerint a nõk negyede élt már át mellorgazmust, a küldetés tehát nem lehetetlen. Mind a nõnek, mind a férfinak türelmesnek kell lennie, hisz eltarthat egy ideig, míg a nõ elengedi magát annyira, hogy kész az orgazmusra, s a férfinak is szépen fel kell építeni az izgatás ívét. Érdemes idõt szánní a kísérletezésre, különösképp azért, mert mint mindent, a mellorgazmus élményét is meg kell tanulni, eleinte türelmesen meg kell figyelni önmagunkat, hogy miképp reagálunk a különféle ingerekre, és milyen élvezetet kapunk mindettõl.

Ne legyenek elvárásaink, lehet, hogy "csak" téren és idõn kívül kerülve tapasztalunk újszerû élményeket, de az is lehet, egészen különös orgazmust élünk majd át. A férfi figyeljen a változatos ingerlésre, vesse be kezeit és száját is, s egész lassan haladjon elõre az erõsebb ingerek felé, hogy elegendõ idõt hagyjon párjának az ellazulásra, minden mozdulat kiélvezésére.


[origo]