Orgazmus gombnyomásra (18+)

Az ABC News tudósítása szerint Dr. Stuart Meloy amerikai fájdalomspecialista és aneszteziológus a fájdalom mérséklésére készített készülékével kísérletezett, amikor egészen véletlenül felfedezte, hogy a berendezéssel végzett kezelés nagyon is kellemes mellékhatásokkal jár együtt.

Dr. Meloy elektródákat illesztett a fájdalommal küzdõ nõbeteg gerincére, aki hamarosan elkezdett hieprventillálni és aprókat nyögdécselni. A kezelés végén a fájdalom csökkenésérõl és a váratlan, de igencsak kellemes mellékhatásról számolt be, majd arra kérte orvosát, feltétlenül magyarázza el a férjének, hogy hogyan kell az ilyesmit csinálni. A nõnek ugyanis orgazmusa volt.

forrás: [origo]

Dr. Meloy hamar felismerte, hogy a fájdalom ellenszere helyett olyan berendezést talált fel, amely nõk millióinak segíthet eljutni az orgazmusig. A doktor különleges, a berendezéshez kapcsolódó elektródákat ültet a gerincagy alsó részébe, majd ezeket az elektródákat egy távirányító segítségével stimulálja, és az agy orgazmust észlel. A berendezés körülbelül akkora, mint egy szívritmus-szabályzó (pacemaker), és egy egyszerû távirányító segítségével könnyen ki- és bekapcsolható.

A rendszert olyan nõkön tesztelték, akik még soha nem jutottak el a csúcsra, vagy valamilyen okból elveszítették e képességüket. Segítségével végül tizenegy nõbõl tíznek sikerült átélnie az orgazmust. Egyikük elmondta, hogy mióta változó korba lépett, képtelen volt elélvezni, de a berendezés segítségével újra átélhette a gyönyört. Egy másik, a kísérletben résztvevõ hölgy többszörös orgazmusról számolt be.

A készülék óriási segítséget nyújthat a szexuális zavarokkal küzdõ nõk számára, hogy azok újra megtapasztalhassák a szexualitás örömeit. Persze, mindenek elõtt azt fontos kideríteni, hogy mi okozza a szexuális zavarokat. Ne válasszuk tehát azonnal a közel 17 000 dolláros csodamasinát, ha a partnerünk csupán tapasztalatlan, esetleg a hormonszintünk csökkent, vagy éppen borzasztóan fáradtak vagyunk. Kezdésnek érdemes talán néhány hagyományos módszert is kipróbálni. 


[origo]