Orális gésacsók (18+)

A gésák szerelmi technikája szerint, az orális szex elsõ és legfontosabb lépése, hogy a nõ nyelvével feltérképezzen minden egyes négyzetmillimétert a férfi testén, vagy ahogy virágnyelven mondják, nyelvzuhanyban részesítse partnerét. A hatás fokozása érdekében - és ha a férfi beleegyezik - érdemes õt kikötözni, hogy kiszolgáltatott legyen a nõ játékának. Nyelvünkkel nyaldossuk végig a férfi hátát - apró harapásokkal fûszerezve - és folytassuk a kényeztetést a popsin. Nyelvünk hegyével finoman rajzoljuk meg a fenék ívét, majd kérjük, hogy forduljon meg, és folytassuk elöl a mûveletet. Nyaldossuk a mellkasát, a nyakát, füleit, és haladjunk lefelé, egészen a hímvesszõig.

forrás: [origo]

A gésák szerelmi praktikái között szerepel a felhevített test lehûtése is. A leghatásosabb, ha néhányszor megfújjuk a férfi testét, hiszen a forró nyelvzuhany után hatásos lehet egy kevéske hideg, különösen a könyék, a csukló, a térd és a nemi szervek területén nagyon izgató a levegõ-nyelv kettõse. Ha olajat vagy krémet viszünk fel a bõrre, és így fújjuk azt, felerõsödik a hidegérzet, ám ha maszírozzuk, a súrlódás hatására újra felhevülhet a test.

Az ember legerogénebb zónáit sokszor azért kerüli az ember, mert túlságosan csiklandósnak találja. A fül, az ujjak, a talp, de sok férfi esetében még a hímvesszõ is túlságosan érzékenyek. Éppen ezért a gésák nem simogatják, hanem harapdálják ezeket a területeket. (Alapszabály azonban, hogy az orgazmus során semmi ne legyen a szájban, hiszen pillanatok mûve alatt megharaphatjuk a másikat). Miközben nyelvünkkel és hûsítõ lehelletünkkel kényeztetjük a férfit, a kezeink se legyenek tétlenek. Körkörös mozdulatokkal simogassuk a férfit, a mellbimbókat, a gátat, vagy aki akarja elkezdheti a prosztata stimulálását is. Pihenésképp szakítsuk félbe a nyelvjátékot, és miközben kifújjuk magunkat, becézgessük és csodáljuk a férfi legszebb tagját. Ez sokszor nagyobb hatást vált ki, mint gondolnánk.

Az igazi orális technika olyan, akár egy örvény. Miközben fel-le mozgunk a férfi péniszén, forgassuk fejünket körbe-körbe úgy, mintha egy csigalépcsõ ívét követnénk. Amikor nyelvünkkel a pénisz csúcsához közelítünk, keressük meg a frenulumot (azt a V-alakú kis bõrszövetet, ami a fitymát a makkhoz köti), nyaljuk pár másodpercig, és csak ezután érkezzünk meg a makk csúcsához. Ezt követõen újra induljunk lefelé a csigalépcsõn. Végül, de nem utolsó sorban az orális csoda tetõfoka, ha apró hangot hallatunk miközben a férfi hímvesszõje mélyen a szánkban van. A hang apró rezgést idéz elõ a torok mélyén, ami meghatványozza az orális kéjt.


[origo]