Oldalsó behatolás (18+)

Az oldalsó pózokat elsõsorban azok a tapasztalt párok részesítik elõnyben, akik már szántak idõt a legkülönfélébb testhelyzetek kipróbálásra, és nem zöldfülûen kóstolgatják egymás testét. Az oldalirányú pózokra férfiak és nõk többnyire akkor kapnak rá, amikor már szinte minden szögbõl érzik a másikat, lebontottak egymás között mindenféle akadályt, és felszabadultan, tabuk nélkül tudják élvezni egymás testét, és a kísérletezgetés, a kíváncsiság, az igények õszinte megvallása ekkorra már nem jelent problémát.

forrás: [origo]

Az oldalsó póz hallatán elsõként szinte mindenkinek a kiskifli-nagykifli (avagy kanál) felállás ugrik be, amikor a párok az oldalukon fekszenek, a férfi a nõ hátára tapad, karjaival átöleli, simogatja, és hátulról hatol testébe. A póz továbbfejlesztésvel azonban csak kevesen próbálkoznak, pedig egyáltalán nem kötelezõ elõírás, hogy a fej a fej mellett legyen, nyugodtan próbálkozhatunk a fej a lábnál felállással is, vagy éppenséggel a behatolási szög változatásával. A nõ összegömbölyödhet, míg a férfi nem oldalról, hanem kilencven fokkal felfelé fordulva érkezik. Szintén nem kötelezõ elem, hogy a nõ háttal legyen kedvesének, egyszerûen forduljon meg, és szemtõl-szembe szeretkezzenek. (A lábakat persze addig kell hajtogatni, míg elég helyet csinálunk a kényelmes behatolásnak, a csikló izgatásának, és eltaláljuk a tökéletes behatolási szöget).

Az oldalsó póz egyik kreatív változata, amikor a nõ az ágy szélén az oldalára fekszik háttal a férfinak, aki mögé térdel, és oldalról hatol belé. Sokan ezt a pózt azért nem kedvelik, mert a hímvesszõ kicsit felfelé görbül, így inkább sérti, semmint kényezteti a hüvelyt. Alapvetõ jótanács minden új póznál, hogy kezdetben óvatosan járjunk el, mert egy-egy nagyobb lökés fájdalmas következményekkel járhat, a hüvely ugyanis nem minden irányban ugyanolyan rugalmas. A szögek változtatásakor azért is tanácsos odafigyelni, mert olykor a méhszáj is közelebb kerül a hímvesszõ végéhez, s annak böködése nem mindenkinek kellemes.

Variációk haladóknak

Szintén továbbfejlesztett változata az oldalsó póznak, mikor a nõ hasonlóan a fentihez az oldalára fekszik, és míg csípõje oldalsó irányban marad, felsõtestével megpróbál hasra feküdni. A férfi fölé telepszik, megkapaszkodik a nõ hátában, és térdelve vagy nyújtott lábakkal közelítve merül el partnere testében. A nõ felsõ lába felhúzásával változtathat a behatolás mélységén. Ez a nõ számára azért is kellemes, mert ha ügyesen forgatja csípõjét, a férfi combja pont a csiklójához ér, s a technikai irányítás is inkább az õ kezében van. (További elõny, hogy könnyû és élvezetes átmenetet képezhet a misszionárius és a kutyapóz között. Ekkor ugyanis az eredetileg háton fekvõ nõ egyszerûen átrakja a lábát az egyik irányba a férfi combján, így alteste oldalsó szögbe kerül, míg felsõteste már akár hason is lehet. Következõ lépésként már csak a másik lábat kell kiszabadítani, és a nõ máris hátulról kínálja magát, ráadásul pillanatnyi szétválás nélkül sikerült váltani.)

A póz variálása során nem árt tudni, hogy az oldalsó éritkezés során kicsi az ember mozgási szabadsága, és a mély, intenzív lökésekért keményen meg kell dolgozni, a fent említett okok miatt. Sokan azonban pont azért választják ezeket a pózokat, mert gyengéd, kevésbé erõteljes, ám a szokásostól eltérõ szexre vágynak. A terhesség ideje alatt, vagy kimerültség esetén is kiváló pózok ezek, hiszen a csúcs után, egymást átkarolva egybõl álomba is zuhanhatnak a felek.

Mivel ezek a testhelyzetek nem igényelnek semmilyen kitámasztást, a kezeket általában szabadon hagyják, így egymás simogatása, erogén zónáik izgatása lehetõvé válik. A nõ könnyen eléri csiklóját, izgathatja melleit, de a férfi lábai közé nyúlva heréit is kényeztetheti. A férfiak többsége akaratlanul is, de a nõk lábába kapaszkodva, azok mozgatásával, hajlítgatásával keresi meg a legtökéletesebb állapotot. Ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a póz kiválóan alkalmas a nõ G-pontjának izgatására, hüvelye ritkán érintett területeinek feltérképezésére, de aki az anális örömöket részesíti elõnyben, szintén jó kezdõ pozíciónak tekintheti ezt, hiszen csak pár centivel arrébb kell folytatni.


[origo]