Nyelvvibrátor (18+)

Szomorú tény, hogy a divatos hüvelyi orgazmust sok nõ csak hallomásból ismeri, és emiatt kevésbé érzi magát nõnek. Így azonban csak a pesszimisták gondolkodnak, és akinek nem jön össze a hüvelyi orgazmus, az a csikló nyújtotta örömökre gyúr. Ebben lehet nagy segítség a nyelvvibrátor, ami elsõ blikkre szokatlan masina, de hatását tekintve páratlan.

forrás: [origo]

Tudvalevõ, hogy nem mindennapos dolog egy rezgõ vibrátort a szájba venni, hisz az eredetileg középtájon tölt be fontos funkciót, de ez csak az átlagfelfogás értelmében van így.  Nem így a nyelvvibrátor feltalálói szerint, akik a hüvelyi orgazmus helyett a csikló maximális kényeztetésére törekedtek. A kis rezgõ vibrátort a szájba kell helyezni, és egy gumipánt segítségével a fejhez rögzíteni. A minivibrátor úgy lett kialakítva, hogy a fogakkal ne érintkezzen, csakis a nyelvre illeszkedjen.

Ha pedig beindul a kis elemes gépezet, olyan orális szexben lesz része a partnernek, hogy beleremeg a föld. A rutinos és ügyes használók még egy kis nyelvtechnikát is belevisznek a dologba, nehogy csak tartófunkció gyanánt legyenek jelen az izgalmas aktus során.

A leleményes emberek hamar beszereznek egy ilyen kis nyelvvibrátort, és egy átmelózott nap végén nem várt élményben részesítik partnerüket. A meglepetés garantáltan páratlan lesz. De vigyázat, a rászokás veszélye fennáll.


[origo]